Весели празници на всички - през юни чакаме дарове - мъници - 5

• 20 233
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Жестоко се обърквам щом на някои се препоръчва, а на други им казва, че е противопоказно. На мен ми казаха да не ползвам, че се разваляла флората във влагалището, та даже и глобули ми изписаха, за да оправя това, което гелът е развалил.  Rolling Eyes

# 631
Аз искам само да отбележа, че интимните гелове са за външна употреба. Затова не мисля, че може да равали флората във самото влагалище.
Аз също не мога да си представя да се мия само с вода, дори по 100пъти на ден да се мия си мисля, че само с вода няма как да се чувствам така свежо.

# 632
В тази интимна връзка да споделя, че днес си правих кола маска на интимните части -сигурно стресирах бебето  Grinning
Мислех си, че повече ще ме боли, но за мое очудване не усетих кой знае каква болка. След това се намазах с балсама на д-р Тайс /Нахткерцен/ и сега се чувствам страхотно.

# 633
  • София
Аз ползвам интимни гелове от години, не мисля че е противопоказно.

# 634
Аз ползвам интимен душ-гел от сигурно 5 години и нямам никакви проблеми дори напротив,целта му е да нормализира ph-то,и по този начин пречи да се развиват мн бактерии!Така че,не виждам какав може да е проблема?!Аз си ползвам Лактацид(които е доказано мн добьр)и не смятам да спирам с употребата му!

# 635

мамите от Варна,аз още не съм се записала на жк,моля ви помогнете ми,насочете ме къде Praynig Rolling Eyes
[/quote]
Аз се записах при д-р В .Славова от "Кооператор" и съм много доволна всеки път на консултацията ме гледа на ехографа и ми мери кръвно и килограми , абе изобщо си е стриктна.Н предната ми бременност изобщо не бях доволна от жен ската консултация в Окръжна.

# 636
Добро утро на всички!И при нас вьв Варна май иде зимата:(

# 637
  • София
Аз също ползвам интимен гел,ползвала съм и предишните бременности и не съм имала проблеми.Много съм доволна от  нивеа.За стрий сега се мажа с млякото на чико,препоръча ми го една мама,но аз си  ги имам от преди  Crazy само по корема нямам,незнайно защо.Да ви се похваля бебока вече мърда  Heart Eyes ,а за корем да не говорим,третата бременност проличавала по рано,ама тя много,много рано ми личи,хората вече даже с палто като съм и ми дават път,а иначе мъничето си е в нормите.
Пожелавам на всички мами лек и успешен ден !

# 638
  • Варна
Относно мазането и маслата на Икаров - вчера си купих такова против сртрии, на листовката пише: да се използва след 4-я месец.  Peace Иначе за тези масла знам, че са много добри. Моето съдържа: масла от гроздови семена, пшеничен зародиш и кокос. Етерични масла: розово, пачули, бергамотово и петигрен. + Натурален антиоскидант. Цената му е 6 лв./125мл.
Днес ни е първата ФМ. Нямам търпение да става 18ч. да видя бебс.  Heart Eyes
Хубав и усмихнат ден, мамчета!  Hug

# 639
Добро утро и от мен Heart Eyes

# 640
ЗА утре остава ли уговорката за Капела плей и кьде ще се уговорим да се чакаме?

# 641
  • Варна
ЗА утре остава ли уговорката за Капела плей и кьде ще се уговорим да се чакаме?
Аз съм на работа.  Confused Жлако.

# 642
Добро утро и от мен!
Минавам набързо и отивам по служебни задачи.
Аз също съм на работа утре, но много ми се ходи на лекцията в МОЛ-а. Може и да успея да се измъкна - ще видим.
Днес от сутринта съм изпила чаша топла вода с мед, хапнах сладко от рози, пих кафе, 2 киви.........още нищо! Сега изядох и една Активия с мюсли и чакам най-после да ми се приходи до 00. Confused

# 643
Здравейте момичета кокичета!

Влизам на бързо да Ви видя и да честитя празника на всички Анита, Яни и Янки.

А също така да ви почерпя виртуално, защото днес моята принцеса има имен ден.newsm38
 Нали се казваме Ана-Мария и празнуваме няколко именни дни. А също така да ви кажа, че според поверието днес бременните и майките не трябва да работят.http://dnes.dir.bg/2009/12/09/news5515742.html  Така, че мамита днес го дайте по мързеливо.

Хайде хубав и слънчев ден от мен, напук на мрачното време на вън.

# 644
Natai_Nat, аз мисля да дойда Simple Smile. Доколкото виждам по графика лекциите са от 10.00ч. Това означава ли, да се срещнем в 9.00ч някъде. Аз малко мола не го познавам (само веднъж съм ходила). Само кажете къде и ще се ориентирам.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт