Весели празници на всички - през юни чакаме дарове - мъници - 5

• 20 223
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета кокичета!

Влизам на бързо да Ви видя и да честитя празника на всички Анита, Яни и Янки.

А също така да ви почерпя виртуално, защото днес моята принцеса има имен ден.newsm38
 Нали се казваме Ана-Мария и празнуваме няколко именни дни. А също така да ви кажа, че според поверието днес бременните и майките не трябва да работят.http://dnes.dir.bg/2009/12/09/news5515742.html  Така, че мамита днес го дайте по мързеливо.

Хайде хубав и слънчев ден от мен, напук на мрачното време на вън.
mama jeia, да ти е жива и здрава именничката и само радост да ти носи
Честит имен ден и останалите именички  bouquet

# 646
len4eto 78 големия МОЛ нали го знаеш кьде е до централните градски гробища.Иначе вьтре може да се разберем пред централния вход дето е на 1 етаж но как ще се познаем незнам.А 9.00 не ли много рано хайде в 9.30

# 647
По повод разпознаването, Natai_Nat, ти изпратих ЛС   Simple Smile. Чакаме още желаещи  Party

# 648
и аз ще дойда,но 9 и 30 ще тръгна от нас,а как ще се познаем Peace

# 649
  • София
ДОБРО УТРО!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!  Hug

mama jeia СПЕЦИЯЛНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МАЛКАТА ТИ ИМЕНИЧКА ЗА ЩАСЛИВО ДЕТСВО И СПОКОЙНИ МАМА И ТАТЕ!  Heart Eyes  bouquet

# 650
  • Бургас
Добро утро!

mama jeia да ти жива и здрава именичката!  bouquet

Честит празник и на всички, които празнуват днес!

mar4ela5 успех днес на ФМ. Hug Вече и аз нямам търпение да отида.

# 651
len4eto 78 имаш 2 снимки прати ми и ти .И аз в момента сьм малко по-пьлна тези са от преди месец.

# 652
Иначе за другите майки,които искат да дойдат утре в 9.30-9.40 пред главния вход на 1 етаж като че ли е най-добре.

# 653
Мама jeia честито именничка да е жива и здрава.Simple Smile

# 654
len4eto 78 получих снимките благодаря:)Пьрвата май т е от Велинград:)

# 655
Natai_Nat , даа там се подвизавах лятото. Беше много хубаво.
Мама jeia, да ти е жива и здрава именичката  newsm51

# 656
Добро утро, момичета!

mama jeia,  да ти e жива и здрава именничката!  bouquet

Честит празник и на всички останали, които имат повод!

Хубав и ползотворен ден от мен Simple Smile

# 657
Eй, казвам ви потресена съм.

Нали се чудех къде да ходя на ЖК. Някой тук нали похвали Люлин Мед - записвам си аз час още миналия понеделник, чакам 10 дни, отивам днес и някакъв си д-р Димитров ми обясни своята, цитирам "Концепция" за проследяване на бременността по здравна каса - да, правя си изследванията, които ми се полагат, но съм на видеозон при него на всеки две седмици - платен, разбира се. Ако не съм искала така - мога да ползвам някоя поликлиника! Еми да ми го бяха казали това по телефона, а ен да ми губят ценни 10 дена. Така се оказвам в 15 г.с. без нито едно изследване. Звънях в Токуда - имат часове за ЖК за февруари! Егати, и за ЖК ли се чака с месеци? Направо съм бясна на тая скапана държава, не стига, че от 11 години плащам осигуровки без прекъсване, какви данъци на година вливам не е истина, ами и едно изследване като хората не мога да си направя където искам. Остави това, ами ме е избаваха, егати и алчните хора!

Моля ви кажете точно какви изследвания се правят в началото - ПКК и стерилна урина, друго какво?
Утре отивам да ги правя в Цибалаб платено, не мога да си позволя да ме размотават още няколко дена. СПИН, Васерман и т.н. ще оставя за по-натам.

Освен това, моля майките от Люлин или околността - Таня и теб - кажете в коя поликлиника ходите на ЖК?

# 658
  • Варна
Момичета, ще ме приемете ли и мен за утрешната лекция?  Praynig

# 659
Честито на всички именички!
Св. Ана пази бременните, така че - да се помолим всичко да е наред с всички ни!

Общи условия

Активация на акаунт