Весели празници на всички - през юни чакаме дарове - мъници - 5

• 20 218
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте слънчица:)аз нямам какво ново да кажа,чакам си прегледа на 15.12.От 2 дни спряха съвсем да ме болят гърдите,а вчера щях да пукна от глава.Обещах си да не мисля лоши неща.Ама нямам търпение да го усетя вече малкото момиче:)Целувки,прегръдки и уютен студен ден  Mr. Green

# 661
Честит празник на всички именници!

mama jeia, да ти е много здрава, щастлива и послушна девойката.

Марчела, успех на прегледа.

Мартеа, имам много добър вариант за ЖК, но е в Слатина. Ако не ти е безумно далеч, ще ти пратя координатите. Частен център е, работят по ЗК и предоставят дори повече от полагаемите неща безплатно. В момента можеш да се запишеш от днес за утре.

# 662
Мартеа, имам много добър вариант за ЖК, но е в Слатина. Ако не ти е безумно далеч, ще ти пратя координатите. Частен център е, работят по ЗК и предоставят дори повече от полагаемите неща безплатно. В момента можеш да се запишеш от днес за утре.

Ула, прати ми на лични.
Другият вариант в момента ми е платено в Шейново - еднакво далече ми е, но за сметка на това - там е платено.

# 663
Тази глава и мен ме мори - 90 на 60 ми беше кръвното вчера. За да ми е готино го комбинирах с някакъв вирус. Сега, освен че внимавам да не си клатушкам много главата заради болката от ниското кръвно, гледам и да не се напъвам много, докато духам сополите. Красота и изящество съм просто  Mr. Green Поне съм си у нас и си лежа. От лежането обаче ми се натърти дупето. Няма пълно щастие!

# 664
И аз искам да дойда...и да ви видя  Cry ама не мога чак от Русе да дойда..В петък или понеделник ще ходя до Сф за лека разходка,ама чак тогава. Grinning
Приятна лекция и да разкажете какво е било и как.

# 665
Момичета, каква беше темата на лекцията утре?

# 666
  • в белята
mama jeia да ти е жива и здрава именничката и много много късметлийка   bouquet  bouquet  bouquet
Аз късно почетох ,че днес е църковен празник и преди това пуснах една прахосмукачка  :о: ooooh! ooooh!.................е да става каквото ще.Сега си сядам на дупето и нищо няма да правя  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
От понеделник вечерта адски ме боли кръста и матката,ама с но-шпа нещата що годе се нормализират.Чак в понеделник съм на ЖК,не ми се разкарва по-рано.Гинеколожката ми прати смс ,че резултатите от БХС са отлични.
По темата за интимните гелове аз ги ползвам от години и по време на предишната ми бременност и нищо ми е нямало.Само гледам да си купувам по качествени от типа на Лактацид,Себа мед или Флориджина.

# 667
  • Варна
Момичета, каква беше темата на лекцията утре?

"Кой кой е в родилната клиника – разходка в приемно отделение, предродилна и родилна зала"
А следващия път(17.12): "Подготовка на дома за бебето. Задължителни и препоръчителни покупки"

# 668
mar4ela5, благодаря ти!
Ще се опитам да дойда. Някоя от вас ако е сигурна 100%, че ще идва ще чакам снимка за разпознаване hahaha Че иначе да не си кибича на входа и да се чудя  Crazy

# 669
Pepsi, ти май ще се окажеш права. В сайта на mall Varna пише, че всичко(кино, заведения , магазини) отваря в 10.00ч. Остава надеждата поне входната врата да е отворена. Но нищо аз лично ще гледам да съм там 9.30-9.45. Дано не е много студено. Поне ще си проличи кои са кибиците  Crazy.

# 670
  • Варна
Няма ли телефон на Капелата, да запитаме?

# 671
Ами не виждам, но часът 10 се отнася и за Детския център

# 672
bubalanak , и мен от 1 седмица някъде ме боли кръста и корема долу като че ли ми тежи,но четох,че е нормално,разтягали се маточните тръби и тазовите връзки.Освен това в събота имах едно парцаливо течение,прозрачно като белтък,но с по-плътна консистенция, без мирис,доста се уплаших,но мина.Наистина трябва да сме по-спокойни явно:)

# 673
здр мами.При мен нищо ново.Поне днес до обяд нямах зацапване,на обед съвсем леко,на салфетката имаше.Гледам да си по4ивам,колкото е възможмо с малко дете.Лежа или седна за малко на компютъра.Все по-4ето забелязвам 4е седя ли продължително след това много ме боли таза,при вас как е?
Лек ден на вси4ки Hug

# 674
ESTELITA, аз по-напред точно това писах - че ми се появи дискомфорт в седалищната част точно като седя. А моята работа е седяща Tired
Днес вече на няколко пъти се чудя как да седна на стола, а той е мекичък и удобен, но просто на мен ми неудобно. Вече се и изхлузвах и на едната и на другата страна, ама тцъ! Сякаш ми пречат тазовите кости ooooh!

П.П: Абе тази моя линийка нещо не в ред. Хем ми вади правилно г.с. хем термина не е верен?!

Общи условия

Активация на акаунт