РОДЕНИ 2004

• 53 461
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Не, ходи на нещо като занималня, писна ми от боледуването му в градината. Догодина обаче ще го пускам пак, няма как Rolling Eyes

# 541
  • Sofia
Разбирам  Embarassed  Confused  Sad, това частна занималня ли е?
Колко деца са? Как се чувства там? Разкажи ми нещо повече, плийз!

# 542
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАХА ВЧЕРА И НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, И МНОГО КЪСМЕТ ДА ИМАТ!

# 543
  • Страната на чудесата
Здравейте! Децата ни порастват много-много бързо, момичета!
Снощи Цвети се къпе и разказва за деня си-"........И, мамо, госпожата като попита кой е кмет на София, и Светлето каза, Бойко Борисов!"
Аз потвърждавам(замислена за нещо друго Embarassed) и детето ме поправя-"Неее Laughing, Йорданка Фандъкова е!!!"
Аз Shocked -в детската градина ли ви учиха?!?
Тя"Нее, чух по новините, че Бойко Борисов станал министър председател"

Направо ме стъписа, аз още я имам за моето бебе, а тя политика бистри преди лягане Wink

# 544
  • В светлината на слънцето
Здравейте! Децата ни порастват много-много бързо, момичета!
Снощи Цвети се къпе и разказва за деня си-"........И, мамо, госпожата като попита кой е кмет на София, и Светлето каза, Бойко Борисов!"
Аз потвърждавам(замислена за нещо друго Embarassed) и детето ме поправя-"Неее Laughing, Йорданка Фандъкова е!!!"
Аз Shocked -в детската градина ли ви учиха?!?
Тя"Нее, чух по новините, че Бойко Борисов станал министър председател"

Направо ме стъписа, аз още я имам за моето бебе, а тя политика бистри преди лягане Wink

smile3521

Наистина много бързо порастнаха, сякаш изведнъж. Thinking Моята дъщеря тази сутрин идва при мен с един такъв разнежено-влюбен поглед и ми казва: "Мамо, знаеш ли какво сънувах тази нощ? Че танцувам валс принца". Blush

# 545
А моят син е болен. Цяла нощ стена и сутринта се събуди с температура. Сега е по-добре, видях, че гърлото му е червено. Нито съм го събирала с други деца, нито е настинал, от къде се появи тая болест сега не знам Rolling Eyes

# 546
  • Страната на чудесата
Е, откъде-нали знаеш, че може всеки да я е донесъл. Дано поне мине бързо и леко!

# 547
Момичета, аз днес съм много тъжна. Cry Преди малко водната ни костенурка  умря...и аз незнам как е станало и защо. Вчера нищо и нямаше...
Чудя се как да съобщя на Мила, тя сега е на детска градина... Две години се грижи за нея, обича я все едно е член на семейството...Дали да и купя друга, или да я оставя малко да потъжи за тази...не знам кое е по-правилно, само знам че много ще плаче за нея. Sad

# 548
Дуци, да се оправя малкия по-бързо  Hug

daindi - според мен и купете нова  Praynig
Нека не се притеснява детенцето още от сега - не знаеш как може да реагира - това все пак си е мое мнение  Peace

Лъки, много мило ми стана това с Борисов и Фандъкова, моя още за динозавър се мисли  Grinning

Hug

# 549
  • Плевен
Честит рожден ден на Никола! Здрав, весел и щастлив да е.
daindi, обясни на детето, че костенурката е остаряла. През лятото почина нашият папагал, който беше заедно с нас  13 години. Умря от старост. Аз плаках повече. Детето разбра всичко без да плаче. Погребахме го и си избрахме най-ярката звезда на небето. Решихме, че Коко е отишъл там и ни гледа от небето.
Дуци, бързо оправяне на Пепи.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 16:11 от valка

# 550
  • СОФИЯ
ЧРД на Никола, днешният рожденник!

И ние имахме водни костенурки. Проблемът е, че ако се купи нова тя ще е по-малка и детето ще установи, че е друга.

# 551
  • Sofia
плами, и моят син ме изуми  Shocked
сега нали сме разделени със съпруга ми и той взел, че казал на баща ми следното  Blush:
сега мама и тати не са заедно, така че мама може да си намери друг мъж, а пък тати друга жена  ooooh!

# 552
  • Sofia
Момичета, аз днес съм много тъжна. Cry Преди малко водната ни костенурка  умря...и аз незнам как е станало и защо. Вчера нищо и нямаше...
Чудя се как да съобщя на Мила, тя сега е на детска градина... Две години се грижи за нея, обича я все едно е член на семейството...Дали да и купя друга, или да я оставя малко да потъжи за тази...не знам кое е по-правилно, само знам че много ще плаче за нея. Sad

Нормално е Мила да потъжи за костенурката. Моето мнение е да се водиш по детето си - ако пожелае веднага друга, вземи й. Ако не й хареса тази идея, остави я да свикне със загубата и тогава прецени какво да направиш. Съжалявам за костенурчето! Гушкам ви...  Hug

# 553
  • Страната на чудесата
 Честит Рожден Ден на Никола!
Здрав, щастлив и засмян да е и зло да го забрави!

# 554
Честит рожден ден на Никола, да е жив и здрав, и много усмихнат nbirthday

и Калоян е болен ...да му се не види  Sick от 2-3 дни е с отвратителна суха кашлица, все едно кученце лае  #Crazy що сироп, чай, мед и какво ли още не изпи ...и не спира ...особено нощем направо ми е жал да го слушам  Rolling Eyes иначе е весел и спокоен, яде си...абе ако не кашляше няма да повярваш, че му има нещо  newsm78 днес се гледаме в къщи и така ...много гадна работа .... някой ако знае вълшебна рецепта за кашлица ...да свирка  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт