Отговори
# 360
  • UK/София

Имам много спешен въпрос PraynigКолко  грама е една к.ч. мед?Някак си искам да я измеря с кантарче, защото по друг начин не мога да сложа правилната доза.

# 361
  • София

Имам много спешен въпрос PraynigКолко  грама е една к.ч. мед?Някак си искам да я измеря с кантарче, защото по друг начин не мога да сложа правилната доза.

150 грама мед  Wink

# 362
  • UK/София

150 грама мед  Wink

Благодаря! HugСпаси ме! Simple Smile

# 363
  • софия
и аз спешно да попитам - на каква мощност се пече крем карамел в микровълнова и слага ли се капак?

# 364
  • софия
лелееее, докато чаках за съвет реших да пусна крема на най-слабата мощност. докато изпуша една цигара и беше готов!!! не се е разтопил карамела отдолу, но и това ще стане, нали? само дето отгоре има пяна бяла от крема, но се надявам да се махне като изстине?! не се е пресякъл, гладък е вътре!

# 365
гладък ли е...браво
аз вчера за втори път правих, уж на по-слаба фурна - около 160-180 градуса, пекох около час...и пак ми е на шупли, а и студена вода доливах в тавичката, не че тази  е завирала, но за всеки случай....
колко време го пече на микровелето

# 366
  • София
За първи път чувам за крем карамел във микровълнова, много интересно!

Аз го печа на 120 градуса докато хване коричка отгоре. Гладък става като яйчице  Laughing Подсетихте ме да направя, не съм правила отдавна.

# 367
Един бърз въпрос,дано се включи някой по бързо Blush
Имам една шепа пресни печурки от около седмица в хладилника.Стават ли за ядене или да ги хвърлям?

# 368
Един бърз въпрос,дано се включи някой по бързо Blush
Имам една шепа пресни печурки от около седмица в хладилника.Стават ли за ядене или да ги хвърлям?

Дес, ако не са омекнали много, почернели или станали лепкави, нищо им няма.

# 369
Леко са потъмнели,не са омекнали-изглеждат добре сякаш.
Мерси много,Лабрекс Hug

# 370
Купих си орехово олио, нали е здравословно. Отворих го и сега се триумя на какво да го сложа, много му е силен аромата и вкуса  Flushed Давайте идеи....

# 371
Купих си орехово олио, нали е здравословно. Отворих го и сега се триумя на какво да го сложа, много му е силен аромата и вкуса  Flushed Давайте идеи....

В салати. Ето две от нета, но аз съм го слагала и в салата от домати и краставици.

1.Салата от маруля, червено зеле, моркови, домати и репички с дресинг от ленено или орехово олио и лимон

2.Салата от маруля, моркови, грах, червено зеле и авокадо с дресинг от ленено или орехово олио и лимон

# 372
  • София

Запази го за Новогодишната баклава  Wink

# 373

Запази го за Новогодишната баклава  Wink

Мисля, че не бива да се подлага на термична обработка, става и за маринати на риба, меса. Пък всъщност, тя и баклавата не е от най-здравословните храни, ама пък е вкусна и не я ядем всеки ден. Wink

# 374
Labrex - че  пробвах на салата с айсберг, червено цвекло, царевица, морков, ами не ми хареса и я метнах в кофата. А идеята на НАНА 77 за баклавата много ми хареса, ама ако има същия ефект като салата,  newsm78 как да я метна, а?

Общи условия

Активация на акаунт