МАРТ е време за промяна, мама с нова е премяна (26)

• 23 704
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, ще задам сигурно тъп върос...ама да си питам:
Усещам как бебка мърда, но като че ли мърда целия корем, а не като отделни ритничета и юмручета...и усещането трае секунда, и така няколко пъти да кажем...  Thinking
Това как ви се струва?

Нинчу бебка най-вероятно хълца Hug

А това нормално ли е, толкова да хълца....вижда ми се много....аз лично ако хълцам толкова ще откача  newsm78 

# 256
magito_90 честити розови гащи!

ninchu_m съвсем нормално е, все пак детето диша във водна среда. Дори самото хълцане го подготвя за живот на сухо, така че е хубаво да хълца!

Аз сега и ще се похваля,ч е изпроводих колежката да си ходи по живо по здраво... мрънках мрънках и тя накрая си тръгна...  Mr. Green само дано утре сутрин не ми се появи пак тука, че не знам...

За пазаруване, аз съм купила вече някои дребни неща... няколко бодита, едно велурено комплектче, едно якенце много сладко, едно гащеризонче с блузка... ей такива дреболийки, но скоро почвам да пазарувам яката... само да спра да ходя на работа и се почва...  Party

# 257
  • Враца
Нормално е миличка,ти да видиш какво става като се родят,направо жал да ти стане.А сега си тренира дробчетата така,че е напълно нормално

# 258
  • Burgas
Сгъваемите кошарки наистина са много удобни за път,а за изправянето не че няма да се научи,просто с дървената е по лесно защото има къде да се хване и да се надигне,докато при сгъваемине няма.

# 259
veni_sasi Tink    Hug   Hug   Hug  благодаря ви...миличките бебоци ...нека си хълцат тогава, щом е добре за тях  Heart Eyes

# 260
Вижте каква интересна статия намерих с различни теории за хълцането... http://www.zonaeva.com/index.php?m=&statia=63911

# 261
  • София
magito_90, честити розови гащи!!!
Нинчу_МJoy Joy Joy сигурно ще откачиш и ако стоиш на толкова тясно и то във вода и всеки те гали по дупето (като галят корема на майка ти) и ти тропа, та да го ритнеш  Joy Joy Joy А за пазаруването ако те влече давай, пък може и да не казваш на мъжа ти. Моят се опита един два пъти да ми каже кога да пазарувам и колко пари да харча и ... повече няма да го прави  hahaha Rolling Eyes
Аз тъпо и упорито си броя месеците според термина и съм решила, че в четвъртък влизам в седми месец и започвам пазаруванетооооооо  newsm68
въпрос: Какво е жена с пари?
отговор: Луд с картечница

# 262
Тинк, браво, че си се справила Hug

Мама Ив, благодаря за хубавия сайт Hug

Харесах си един комплект за изписване, 160 лв., малко скъпичко ми се вижда, та ще чакам да видя дали ще го понамалят. Ще купя още някакви дрешки, бодита, но първо ще извадя на Никола бебешките дрешки от гаража да им направя един подбор. Като си спомням колко пари изхарчихме за дрехи и принадлежности на Никола, сега ми е много странно как на практика почти нищо няма да купуваме...аз обичам паазаруването и ше ми липсва, но ще си наваксам после с дрешките 3-6 месеца, защото там има разминаване в сезоните с тези на Никола (тогава бяха есено-зимни, сега ще са летни)

Аз в понеделник ли влизам в 7я?

Магито честити ти розови гащи

# 263
magito_90, честити розови гащи!!!
Нинчу_МJoy Joy Joy сигурно ще откачиш и ако стоиш на толкова тясно и то във вода и всеки те гали по дупето (като галят корема на майка ти) и ти тропа, та да го ритнеш  Joy Joy Joy А за пазаруването ако те влече давай, пък може и да не казваш на мъжа ти. Моят се опита един два пъти да ми каже кога да пазарувам и колко пари да харча и ... повече няма да го прави  hahaha Rolling Eyes
Аз тъпо и упорито си броя месеците според термина и съм решила, че в четвъртък влизам в седми месец и започвам пазаруванетооооооо  newsm68
въпрос: Какво е жена с пари?
отговор: Луд с картечница

ahoney е това е развесели ме яко  Joy   Joy   Joy
За пазаруването съм сигурна ,че ще стане точно така...той Драго ще си отлага за края на януари...,а аз ще си пазарувам...и после хоп иНенада (както казва детенцето на наште кумове Иненада)

# 264
  • София
Сега да ви се похваля:
1. Бях на доктор за проблемите със съсирването на кръвта и се оказа, че нямам проблем, поне няма причина да се притеснявам. Остава ми да направя един доплер тези дни и мога да отпиша тази точка от списъка с притесненията.
2. Сложих коледната украса вкъщи и за щастие има място и за още, т.е. утре отивам на коледен пазар  newsm68 #Sniper (това е луд с картечница). И понеже елхата е изкуствена й сложих един ароматизатор за кола (от готините), за да замирише на бор.  Само дето сега мирише на такси  hahaha Остава ми обаче неприятната част от украсата - чистенето, така че ви оставям и яхвам прахосмукачката.

# 265
Момичета някой вече го писа това как се смятат календарните месеци...

Започваш от датата на последната менструация и всеки месец изместваш с 1 ден... Моята последна менструация беше на 1ви юни и ето как ми изглеждат месеците:

01.06.2009 - влизам в месец 1ви
01.07.2009 - влизам в месец 2ри
02.08.2009 - влизам в месец 3ти
03.09.2009 - влизам в месец 4ти
04.10.2009 - влизам в месец 5ти
05.11.2009 - влизам в месец 6ти
06.12.2009 - влизам в месец 7ми
07.01.2010 - влизам в месец 8ми
08.02.2010 - влизам в месец 9ти
08.03.2010 - термин

ahoney браво и по точка 1 и по точка 2!

# 266
Мамачета, лека вечер ви пожелавам  Hug
Аз щипвам от работа, отивам да си правя маникюрааааааа  newsm68

# 267
Тинк, мерси, аз ще се водя по теб (всъщност и по моите сметки тогава влизам в 7-я), просто не ми беше ясно какво се разбира под 27гс според тази схема - 26+1 или 27+1  Hug

Ахони, браво за добрите новини  Hug

# 268
ninchu_m приятен маникюр!

Марисса, вярно, че ние с теб сме на един термин... в края на тази седмица влизаме в 7ми месец вече!  Party

И аз след малко се изстерлвам, че искам да ходя малко по магазини... сърбят ме ръчичките да харча парички....

# 269
Статията от преди 2 страници беше много хубава и тъкмо това се канех да ви питам - заминавате ли се с някаква физическа активност? Преди време бях писала на една от мамите в този отчетен форум,  която води занимания по Пилатес, но за съжаление часовете й са вечер, което не ми е удобно. Аз отскоро започнах да ходя на йога и преди съм се занимавала, особено когато бях бременна предишния път. За тези от вас които се колебаят мога само да ви насърча и ако имате време за йога, пилатес или каквото и да е разликата е осезаема спрямо липсата на физическо усилие и раздвижване. Видях също така, че се заформя среща на която мисля да дойда, ще се радвам да се запознаем.
Изключително съм щастлива да разбера, че още една мама е решила да се грижи за себе си  Hug Ако знаеш как се зарадвах като ти прочетох поста Simple Smile

ahoney,
браво за хубавата новина

Момичета гледайте си много внимателно болничните. Осигурявам се във фирмата на мъжа ми на 1350 лв и в другата ми фирма на 640 лв и октомври месец бях 5 дни в болничен и изведнъж получавам превод от 74 лв и откачих, по 18 лв на ден. Викам а не така няма да я бъде, обадих се потелефона  разбира се не бяха никак мили от там се метнах на колата и отидох на място, объркали били горкичките представяте ли си какъв ужас. Добре че в 119 кабинет беше едно мило момиче та не отнесоха голямо каране, та утре ще ми преведат още 149 лв ама ако не бях отишла да се разправям какво щяхме да правим. Пу че гадове са тея. Та гледайте си осигуровките внимателно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт