МАРТ е време за промяна, мама с нова е премяна (26)

• 23 704
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Ще си имам момиченце Simple Smile Simple Smile Simple Smile Вчера разбрах много съм щастлива,а на таткото немога да му сваля усмивката от лицето даже се поразплака малко  Wink Не ме свърта на едно място и смятам да поизляза след малк0 да се разх0дя Simple Smile Simple Smile Simple Smile Пожелавам ви много лек и приятен ден на всички мами Simple Smile

# 241
ох, аз не съм писала 100 години, но съм добре де. А това малкото направо ме побърква, място не мога да си намеря, не се спира, кога спи това бебе. честито на мамимте влезли в седмия месец, давайте напред и ние след вас!!!

# 242
Здравейте и от мен най-после мили мамчета. Аз днес станах пак късно, докато си свърша работата и да ви изчета пак стана следобяд. Снощи само минах да ви прочета, но нямах време да пиша.
Мама Ив, наистина семейството ти е много мило. На всеки желая такова семейство, като твоето. Те са ти цяло богатство  Hug
Тинк, както момичетата вече са те посъветвали, вземи някви мерки срещу твойта колежка, че направо  #2gunfire. Как може такова безобразие. Някои хора изобщо не се съобразяват бременните жени   ooooh!.
Дарида браво за резултатите. Това може само да те радва.
Нин4о_м, радвяам се че писа, ама пиши по-честичко. Преди беше по-активна. Сега може би имаш повече работа де, ама аз тъй да си кажа.
Кармен ще  ти пиша на лични.
Ох сигурно съм пропуснала някой, ама нали няма да се сърдите, не  е нарочно. Просто докато дойде ред да пиша и половината неща вече съм ги забравила.
Аз да ви кажа, че днес си украсих елхата и много и се радвам. Мисля да си сменя аватара с някой коледен, че и аз да допринеса с нещо коледно в темичката ни.
Днес в Обзор има малко силен вятър, но въпреки това ще изляза след малко да се поразходя, че да не седя цял ден вкъщи.
И аз се сблъсквам вече с безсънието. Посред нощ като се събудя да отида до 00 и после не мога да заспя. Заспивам едва към 6-7 сутринта и после в 9 не мога да стана. И заради това  сутрин все се успивам.
Искам сега и да ви се оплача. От 1 седмица имам излезнали хемороиди. До сега беше поносимо, но днес положението е мн зле вече. Не че не мога да търпя, но е ужасно неприятно, ако има мами, които са се сблъсквали с това нека да споделят някой лек.
Ами за сега толкова ор мен. Ако има нещо пак ще пиша  Hug Hug Hug

# 243
Мен почнаха да ме наболяват венците,но почнах редовно да си джубуркам остата,с онези препарати,които ги продават навсякъде.Веднага ми мина.Препоръчвам  да ползвате и конец,защото и той помага.  Hug

# 244
  • Враца
Нинчу аз също нямам купено нищо,ще пазарувам и аз януари(свекърва ми тогава ще прати субсидии).А и честно да ти кажа изчаквам утре да се потвърдят розовите гащи и тогава ще решавам за да не се получи че сина ми ще е облечен в розово Mr. Green

# 245
и аз още нищо  не съм купувала, че не знам розови или сини ще са гащите, диването все се крие, много срамежливо

# 246
magito_90 честита мома, добре дошла в нашат група..на розовите мами  Hug  

slan4ice_85 права си, че напоследък не съм много активна, ама като нямам новини и не пиша много....но мисля да поправя тази грешка, какво пък ще ви пиша глупости от ежедневието  Heart Eyes

Вчера бях на зъболекар, че да си призная откакто съм забременяла не съм ходила  Blush  и имал малък кариес, първия в живота ми, ама ми го оправиха, иначе съм наред със зъбките.

# 247
Мале мами как издържате .. да не знаете вече пола....аз пола го знам от 14г.с. ...големи срамежливковци тези бебоци бе  Hug

# 248
аз като се сетя в началото че казвах аз няма да искам да го разбирам пола...а сега едвам дочаках вчера да разбера Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 249
  • Burgas
На мен с първата бременност така и не можаха да ми кажат пола до последно,все се криеше,те май момичетата се крият,при момчетата по лесно се познава пола.

# 250
Wola, сигурно вече си в болницата, но ти стискаме палци всичко да е наред и да те пуснат по-рано.
Tincheto, важното е, че е минала. Сега следва периодът на възстановяване, а пък и щом си го чакаш толкова скоро в къщи, това е хубаво, защото той ще се почувства по-добре у дома.
-Относно свинската мас - на мен ми казаха със цветчета невен да я преваря, но аз тогава нямах и я направих с настъргана ябълка и ванилия. След това прецедих през марля и като се стегна на следващата сутрин консистенцията я промих със студена вода. В момента съм много доволна, кожата ми е много мека, като на бебе, вярно е, че ми се появи първата голяма стрия, но то е до кожа.
slan4ice_85, благородно ти завиждам за хубавата разходка вчера и разбира се, важното е, че имате придобивки. И аз имам нужда от нещо такова, но предпочитам извън града.
darida, приятно изкарване довечера, човек има нужда от такива излизания от време на време.
eniq, чакаме си снимките, когато и да ги качиш.
Krischeto, дано да е минал този екшън с институциите при теб.
Tink, вземи си маска и дай и на нея. Но не се ядосвай - не остана до края, още двадесетина дни.
veni_sasi, и ние сме харесали същото легло. За мен е важно да има колкото може повече шкафчета, защото мястото ни е кът и не можем да сложим скрин.
magito_90, Честито. Чудесна новина. Пловдивчанките се увеличават.  Laughing

# 251
На мен с първата бременност така и не можаха да ми кажат пола до последно,все се криеше,те май момичетата се крият,при момчетата по лесно се познава пола.
Да,и в живота мъжете се се перчат с ...  Blush Joy

И аз нямам нищо купено,но за кошарка,когато бебо е на 3-4 месеца заминаваме за море и сигурно ще стоим цяло лято,затова мисля да вземем от сгъваемите...Но вярно ли с тях не се научават да се изправят? Rolling Eyes

Ох,да ви питам за контракциите само като се втвърди корема,те ли са?Понякога ми се втвърдява на  пилатес в легналите упражнения.Това лошо ли е?Не правя тези за корем,и както каза Tasty тези при които от легнало положение се вдигат до горе краката.А лятото бях ходила на гимнастика за бременни.Там казаха да не правим упражнения с разтягания,те придизвиквали контракции,то какво остава? newsm78

# 252
Момичета, ще задам сигурно тъп върос...ама да си питам:
Усещам как бебка мърда, но като че ли мърда целия корем, а не като отделни ритничета и юмручета...и усещането трае секунда, и така няколко пъти да кажем...  Thinking

Това как ви се струва?

# 253
  • Враца
Femme благодаря ти мила Hug Hug Hug а и със това легло удрям с един крушум два заека кошарка сега бюро и легло като порасне ,а за скрина  имам точно толкова място колкото за него

# 254
  • Враца
Момичета, ще задам сигурно тъп върос...ама да си питам:
Усещам как бебка мърда, но като че ли мърда целия корем, а не като отделни ритничета и юмручета...и усещането трае секунда, и така няколко пъти да кажем...  Thinking
Това как ви се струва?

Нинчу бебка най-вероятно хълца Hug

Общи условия

Активация на акаунт