МАРТ е време за промяна, мама с нова е премяна (26)

• 23 704
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Хайде чао и от мен за днес.
Отивам да се погрижа за свотето ЗДРАВО ТЯЛО И ЗДРАВ ДУХ - ще се поразкърша малко на гимнастика.

Лека и приятна вечер на всички до утре Hug Hug Hug

# 271
Здравейте
пиша много рядко , но ви следя с интерес , просто при мен нищо ново, освен че тази нощ имах едно такова усещане ниско в корема като предръпване и лека болка а през деня забелязах че често ми се втвърдяваше корема, но сега отмина, . Дали е нормално , аз след  1 ден съм на консултация , но реших да споделя с вас
Иначе бебчо ритка и много е радвам като го усещам .  Simple Smile

Искам да запитам майчетата от Русе има ли някоя от тях която ще ражда в Ескулап ?

# 272
Хоп,и у нас има украса...! Close-mas:  Nature Snowmansmile3536
обаче навсякъде има паднал брокат от играчките...

Днес бях при шивачката ми,която не съм посещавала от много време ,много се смяхме.Беше много изненадана,аз преди бала ми и разказвах как съм пред брак и до година ще си направя бебе,че ще стана майка и съпруга,а тя само се смееше... Joy
А днес :Ама ти каквото кажеш май го правиш ,а ...  smile3501

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 19:34 от yanin4eto

# 273
Ahoney, tink, 4elsey  Hug!.
Tink, много си права. Докато седях днес в РПУ-то и чаках поредния инспектор си мислех сега да има кой да ме снима и да показвам после на сина си..."ето, сине да видиш майка ти как послушно седеше на една пейка, с корема напред, и покрай нея минаваха разни крадли и всякакви други съмнителни типове, кой с белезници, кой със счупен нос и ...". Сега започва да ми става смешно!

# 274
Здраейте, милички.Аз минавам само да ви благодаря за палчетата вчера.Операцията мина що-годе добре.Имало е малко усложнения, но се надявам да не повлияят на възстановяването му.Живот и здраве утре си го чакам вкъщи.От днес вече не съм на работа.Пожелавам ви хубав ден и много усмивки.Стиснати палчета за всички, които имат нужда.Аз ще се оправям и ще излизам по задачки и довечера ще наваксвам да ви изчета.
Tincheto, браво, много се радвам, че мина и дано и занапре всичко да е наред!

# 275
Здравейте и от мен, минавам пак само за позрдав и отчет, че с бебка сме добре Simple Smile HugЧета за изпит ( или поне се опитвам, че малко ме е налегнал мързел ). Стискайте палчета в събота, че нали са вълшебни Grinning

Moon, аз съм от Русе, но мисля да раждам в Тутракан при Бойчев. Относно Ескулап съм доста негативно настроена. Ако искаш пиши на лични.
Лека от мен и пак ще наминавам, а кога ще ви изчета ooooh!

# 276
Зравейте мами,нямам време да ви изчета,че стана късно.Днес ходих при един нов доктор,той също потвърди,че ще е момченце,всичко е наред.Ходихме и с милото в зоопарка,много добре ми се отрази,малко разнообразие,а и разходка.Сега лягам да  почивам,че утре имам задачи за вършене.Лека нощ на всички  sleepuu

# 277
Здравейте и от мен , мами

май всички вече сложили украсата. Желая ви една приказно бяла Коледа. При нас никак няма да е бяла(разбирайте 30градуса навън), но ще се постаряем да има много весело настроение и чудесна атмосфера. Аз още от сега започвам подготовката, че да ми стигне времето за подаръците.

Wola, дано всичко при теб да мине нормално и да си спокойна.

Маринекс, съжалявам за катастофата. Вече поуспокоихте ли се? Важното е, че всички сте добре.

Ahoney, приятно допазаруване на коледна украса. Сигурно  е станало много уютно във вас.

Delight, аз съм горещ привърженик за това да сме активни и да се раздвижваме. Преди да забременея ходеш 3 пъти седмично на фитнес и на разходка в планината през уикенда. Сега са  ми лимитирали упражненията, но пък правя 40мин.разходки навън и стретчинг. Действа ми много добре.

# 278
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА
Е няма как да съм първа защото мамите от далечни континенти ме изпреварват, но ето ви от мен поредната доза коледно настроение

# 279
  • София
Добро утро!

Пожелавам ви усмихнат ден с много положителни емоции  Hug Hug Hug

# 280
  • София
Добро утро и от мен!  Hug
STELLEE винаги постваш страхотни снимки, само от тях ми се вдига настроението.  Peace

# 281
  • София
вижте на какво попаднах http://smile-bg.com/snimki/drugi/1329-detska-knijka.html  Laughing

# 282
Добро утро мили мамчета  Hug
Благодаря ви за милите думи . Добре сме и се успокоихме , мина ми и киселото настроение  Wink Колицата вече е в сервиз и има надежди да е готова за следващата седмица. Това поне е успокоително , защото вече си мислех , че сме без кола поне до следващата година.
ahoney , STELLEE  , Renata2002 , GodaiVa , lapiovra , Мамма, Krischeto ,yanin4eto , moon ,Tasty0703 , Tink , Кали 7, Кали , марисса ,ninchu_m , Челси , Antoniya The One  

и всички мамчета които пропускам - гушкам ви , стискам палчета за всички в нужда и ви желая хубав и лек ден котанки  Hug Praynig Heart Eyes
ahoney , в шок съм бе мамчо  Joy Joy Joy Joy

# 283
  • София

Доста брутално   Joy

# 284
  • София
Аз не мисля така да обясня на дъщеря си от къде идват бебетата. Освен това мисля някои подробности да й ги спестя първите 10-15 години.

Общи условия

Активация на акаунт