КИСЕЛО МЛЯКО С ПЛОДОВЕ

• 7 939
  • 12
  •   1
Отговори
извинявайте ,ако има вече такава тема не можах да я намеря
ще съм ви много благодарна ако някои ми каже спазвал ли  е диетата кисело мляко (1 кофичка)  с плодове (1-2) и и какви  са резултатите   bouquet

# 1
Предполагам като всяко нещо ,се свалят килца и после като се върнеш на стария режим и се възстановяват. newsm78

# 2
  • Бургас
ако това ти е храната за целия ден мисля че няма да издържиш много.това си е направо глад.ако имаш 2-3 кила за сваляне ще го постигнеш за седмица,но ако са повиче-няма как да стане.успех. newsm51 newsm51

# 3
Предполагам като всяко нещо ,се свалят килца и после като се върнеш на стария режим и се възстановяват. newsm78
Това е така защото свалените килца идват главно от глад, което не е здравословно. И храни като плодове и млека /от магазините/ само пречат на едно сваляне.
Диета не е равно на гладуване.
Ако човек сваля килограми със спорт и правилно хранене, няма как да се връщат.

# 4
Това е така защото свалените килца идват главно от глад, което не е здравословно. И храни като плодове и млека /от магазините/ само пречат на едно сваляне.
Диета не е равно на гладуване.
Ако човек сваля килограми със спорт и правилно хранене, няма как да се връщат.

ей този извод пък как го направи  newsm78 и какво разбираш под правилно хранене  newsm78 нека да позная - месо и салата  Sick

# 5
Във форума има подобна диета, само че се редуват дни на кисело мляко и плод с дни с различни менюта, ако искаш погледни и там, заповядай Hug
Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/

# 6
+1 и аз така си мисля.По добре почни дюкан или 90 дневна диета или разделно хранене... или точкова диета.

# 7
След всяка небалансирана диета след това се качват кила или ти трябва много, ама наистина много воля да ги задържиш - в тази връзка нито диетата, която си посочила, нито Дюкан са балансирани щото изключват цели хранителни групи ... и аз мисля че 90 дневната, Страхотната и Точковата са по-добри защото обхващат всички храни

# 8
Не искам да превръщам темата в 'за' и 'против' Дюкан ама защо да се изключват чак цели хранителни групи?То си има и фаза на захранване . Peace

# 9
Не искам да превръщам темата в 'за' и 'против' Дюкан ама защо да се изключват чак цели хранителни групи?То си има и фаза на захранване . Peace

Права си, но то във всяка диета си има такава фаза, но самата диета за мен е небалансирана, проблемът според мен е че останалите фази траят достатъчно дълго за да почне на организма да му липсват въглехидратите, които не са основно в зеленчуците, които са позволени инцидентно. Както и да е - изказах моето мнение, след правенето на достатъчно количество диети и аз не искам да убеждавам никого и да превръщам нещата в за и против Дюкан  Peace Просто казах че аз не препоръчвам Дюкан нито посочената от девойката диета, но всеки и свободен да избира  Peace За мен по принцип вече диетите не са път към отслабването и щастието, хранителните проблеми са доста по дълбоки от простото ядене  Peace

# 10
здравейте благодаря  за отговорите
вси4ките диети  съм ги правила ,дори  и балансирано  хранене
проблемеа сега е друг време знам че звучи  банално но  трябва да сваля  15 колкото  се може по бързо ....

# 11
тези 15 кг нали не си ги ка4ила за 2 дни
за колкото години си ги ка4ила общо, толкова месеци ти трябват да ги свалиш
ако сега се подложиш на някоя бърза диета, с която тялото ти ще гладува, ще ги свалиш, да
НО ще свалиш не мазнини, а 7,5 кг мазнини и 7,5 кг мускули
и така си гарантираш едно доживотно йойо
защото след като ги свалиш, ще се върнеш към нормално хранене и ще ка4иш вси4ките 15 кг, но само под формата на мазнини
което озна4ава, 4е си изгубила 7,5кг мускули, които са взимали дейно у4астие в метаболизма ти
с тази загуба метаболизмът ти се скапва още пове4е и ще ка4ваш пове4е
ако тази перспектива ти харесва, запо4ни да инквизираш тялото си с глад
то ще ти се "отблагодари"

щом имаш опит с диетите, зна4и и тялото ти има добър опит с йойото
и теглото ви винаги ще е нестабилно, докато не промениш на4ина си на мислене и режима на хранене ДО ЖИВОТ

# 12
здравейте благодаря  за отговорите
вси4ките диети  съм ги правила ,дори  и балансирано  хранене
проблемеа сега е друг време знам че звучи  банално но  трябва да сваля  15 колкото  се може по бързо ....

бързото отслабване може да бъде оправдано само ако причината е друг здравословен проблем, чието разрешаване зависи от свалянето на килограмите, иначе ако е проста суета - да съм много слаба за някое събитие или личност - не  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт