САМО за фенове на Стивън Кинг! - 3 част

• 47 881
  • 733
  •   1
Отговори
# 465

И да напиша нещо ,което си мисля от известно време..
Получавам"страхотни" оферти на имейла и по ЛС за книгите на Кинг,които нямам.Хора,това,че нямам само 4,5 книги  не означава че съм готова да дам луди пари за тях само и само за да ги имам NaughtyОсъзнайте се- 50 или 60 лв за една книга е просто аПсурдно!!!А за Цикълът да не говорим.
Ама ха!

202uu

Мда, и аз така...

# 466
  • София

И да напиша нещо ,което си мисля от известно време..
Получавам"страхотни" оферти на имейла и по ЛС за книгите на Кинг,които нямам.Хора,това,че нямам само 4,5 книги  не означава че съм готова да дам луди пари за тях само и само за да ги имам NaughtyОсъзнайте се- 50 или 60 лв за една книга е просто аПсурдно!!!А за Цикълът да не говорим.
Ама ха!

smile3501 smile3501 smile3501

# 467
Днес мернах "Дума Ки" в Продавалник-а и слагам линк,понеже мернах,че някой я търсеше:
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=970131&cat=84

Има и други книги на Кинг,тези дни се пускат често гледам....

# 468
  • София
Смятам да почвам "Торба с кости"  Heart Eyes

Сигурно из предишните теми сме си говорили, но сега ще ми е интересно да кажете вашето мнение за нея. Нахъсайте ме  Flutter

# 469
  • София
В началото е малко мудна, ама после става лудница  Laughing Захапвай смело и няма да съжаляваш.

# 470
  • Варна
Една от любимите ми книги е, държи в напрежение - препоръчвам Peace

# 471
  • София
Ехаа  Mr. Green как ме зарадвахте! Става въпрос за духове, нали?

# 472
  • София
Ехаа  Mr. Green как ме зарадвахте! Става въпрос за духове, нали?

Peace Да! Споделям мнението, че началото й е мудно. Поради тази причина съм я започвала два пъти и съм я зарязвала - груба моя грешка  Embarassed ! Книгата, по мое мнение, е направо шеметна  Crazy ! Не си спомням, Вив, дали прочете "Дума Ки" - двете книги си приличат, въпреки че са и коренно различни. Като прочетеш "Торба с кости" и ако вече си прочела "Дума Ки", ще разбереш за какво говоря.
Грабвай я смело и ще чакам после отзивите ти  Hug !

# 473
  • София
Напук на всички, които продават книги на Кинг на баснословни цени, аз искам да подаря "Мъглата" на някой на който му липсва в колекцията.
Имам 2 екземляра от "Мъглата" и единия го подарявам. Доколкото си спомням Вивиан търсеше тази книга.
Който се интересува да пише на ЛС. Живея в София.

# 474
  • София
VSV, да! Аз се интересувам от нея, благодаря, че си запомнил. Пиша ти ЛС   bouquet

Кали, душа камбана, да, чела съм "Дума Ки", една от любимите ми! Страхотно, че "Торба с кости" я наподобява по някакъв начин. Ух, нямам търпение да я почна ... Hug

# 475
Вивиан, какво нахъсване бе човек  Grinning Дерзай...Аз ако имах книжка на Кинг в момената за четене...ама нъц нямам

И тъй като не мога да обикалям много, много по сергиите да търся изпаднали екземпляри на така търсените книжки на Кинг, а съм обявила бойкот на Славейков  Crossing Arms, та минавам на Джон Конъли и Дийн Кунц.

Конъли си спомням, че deadface беше писал, че се четат хронологично, а Вивиан ти не беше ли поръчала негови книги? Отзиви?

# 476
  • София
О, Алия, аз толкова непрочетени имам на Кинг, купила и незапочнала ... все още не съм изчела доста негови неща.

За Конъли - Да, взех си някои негови. Прочетох първите две - "Всяко мъртво нещо" и "Дарк холоу". Честно казано, не съм очарована, макар че се четат бързо, напрегнати трилъри, но са много подобни (поне тези двете). Други не съм чела засега, макар че съм си купила.
"Книга за изгубените неща" доколкото знам отзиви, е хубава и НЕ е с Чарли Паркър  Laughing

Ти коя ще почваш?

# 477
Благодаря на една съфорумка,която ми предложи "Дума Ки" на почти половин цена,малко съм ангажирана сега и не ми е до четене на роман,но скоро мисля да се отпусна с хубава книга  Sunglasses

Последно четох на Кинг "Клетка". Зарибяваща,психолочична,но очаквах повече като развитие.

Можете ли да ми препоръчате нещо подобно, напомня ми и за "Пътят" като сюжетика до изв.степен....

Ох,най-накрая намерих приличен списък с онлайн книги (имам карт - бланш на принтера и хартията и си чета книги принтирани):

http://chitanka.info/lib/author/%D0%A1%D1%82%D0%B8%D0%B2%D1%8A%D … D0%B8%D0%BD%D0%B3
 Mr. Green  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 20:30 от *R*A*D*I*

# 478
  • Варна
Последно четох на Кинг "Клетка". Зарибяваща,психолочична,но очаквах повече като развитие.
Можете ли да ми препоръчате нещо подобно, напомня ми и за "Пътят" като сюжетика до изв.степен....
http://chitanka.info/lib/author/%D0%A1%D1%82%D0%B8%D0%B2%D1%8A%D … D0%B8%D0%BD%D0%B3
 Mr. Green  Heart Eyes
Нещо подобно е "Сблъсък", само че много по-хубава!

# 479
  • София
Изказвам публично благодарност на VSV, за подаръка - "Мъглата"   bouquet
Благодаря ти!  Heart Eyes

Остават ми:

1. Град Отчаяние
2. Отмъстителите
3. Сблъсък
4. Черният дом
5. Безсъние
6. Цикълът на върколака
7. Момичето, което обичаше Том Гордън