Любители на котки - тема 33

• 34 385
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Благодаря, Месечинке, писах ЛС, много са сладки  Heart Eyes Проблемът с лапичките не е никакъв проблем  Heart Eyes

# 107
Желязна ръка много се радвам bouquet успех Hug после да се похвалиш с новия член на семейството Heart Eyes

# 108
Благодаря, Айсис!  Simple Smile Няма да спамя повече, ще се включа веднага щом има някакъв резултат, междувременно ще ви чета и ще ви се радвам както досега  Heart Eyes Hug

# 109
  • София
Благодаря, Айсис!  Simple Smile Няма да спамя повече, ще се включа веднага щом има някакъв резултат, междувременно ще ви чета и ще ви се радвам както досега  Heart Eyes Hug

Не изчезвай,дръж ни в течение какво става. Аз много  искам едно от сиамчетата, но за момента трябва да се въздържа,но сме му обещали на Пинко,някой ден да си има мома за компания Mr. Green

# 110
Благодаря, Месечинке, писах ЛС, много са сладки  Heart Eyes Проблемът с лапичките не е никакъв проблем  Heart Eyes
Hug хайде скоро да ни се похвалиш с космато другарче!

# 111
  • София
Желязна ръка, Lady-B има 6 софиянчета, които са обезпаразитени и мисля, че ги гледа в апартамент. Дори на предната страница показа оранжевкото, но вече са малко по-големи от показаното на снимката. А моите приятели след като дадоха едно от четирите си котета, толкова им беше мъчно, че решиха да си ги гледат останалите. Сега си гледат 2 възрастни и 3 малки в апартамент  Grinning. Затова и махнах надписа в подписа ми.

# 112
Здравейте на всички! Много хубави снимки, чак ми се прииска да съм котка. Колажът на Алф е като антология на порастването, а Дон Томазньони как лежерно го раздава! Желязна ръка, чакаме да се похвалите с решението , даже направо с любимеца. За котетата не важи правилото като за кучета. Те поначало са домашни животни, независимо дали са родени в двор, или в апартамент.  Тед кет, махнала си снимката с шапчицата на Нико  от подписа си - беше ми любима.
Да ви кажа вица от вчерашния * Стандарт* - две бълхи се напили и едната попитала другата ;-* Пеш ли ще се прибираме, или котка ще си хванем?*. Simple Smile
marqita, много голямо туй коте, бе, а аз мислех, че Жоро е голям.
И да ви кажа какво ми беше казала една позната, понеже котките на работата ми висят постоянно на прозореца, чакайки да ги погаля, и са атракция. Значи котката била създадена, за да може човекът да погали тигър.

# 113
  • София
Здравейте, момичета. Моля да приемете още един новоизлюпен любител на котките  Laughing Никога през живота си не съм имала котка. Все кученца съм гледала. Но преди месец и половина решихме да си вземем и коте. От нета го взехме. Една мила дама го беше спасила с братчето му от кофа за боклук. Свързах с нея и го взехме. Поговорката -" Роди ме, мамо, с късмет пък ме хвърли на смет" важи с пълна сила за Мъро  Joy Много е весел и щастлив с нас. Живее на вилата с родителите ми и един добър каракачанец. Ами влюбих се в него. Синът ми също. Уникално коте. Див е до лудост  Joy И умен още толкова. Да ви запозная с Дарк и малкият Мъро.

трахувах се как ще се погодят, но снимката сама говори  Laughing

А ето и дивака, който толкова бързо тича, че понякога не може да вземе завоите и малко си е цепнал нослето  Laughing

# 114
  • Варна
abet,
голям е симпатяга Мъро, батко му Дарк също Laughing Явно наистина добре се спогаждат и весело си живеят Party
Желязна ръка,
с нетърпение чакаме да се похвалиш Hug

# 115
Здрасти Абет, здравейте всички  Grinning Наистина Мацо е късметлия! Дано са повече такива. Не ме бийте, ама аз расово животинче няма да взема, като мога да спася някое измършавяло, изоставено улично коте..Не че не ми харесват, не че не бих дала пари-просто за тях биха се намерили други стопани.
Обещавам утре най-сетне да си оправя фотоапарата, че скоро не съм се отчитала със снимки   Hug

# 116
  • София
Не ме бийте, ама аз расово животинче няма да взема, като мога да спася някое измършавяло, изоставено улично коте..Не че не ми харесват, не че не бих дала пари-просто за тях биха се намерили други стопани.

Все едно аз съм го писала  Grinning.

Добре дошъл на адаша Мъро! Много е сладък! Hug

# 117
И аз съм на същото мнение и го бях писала преди. Мъро е колкото главата на Дарк. Ми ако Дарк се прозине,  ще го глътне! Добре дошла, abet.
Стискайте ми палци за утре - ще водя кучето, което си гледаме пред блока, на кастриране. То е малко куче, тип дакел. Много похвалиха клиниката, да видим.

# 118
  • София
abet, добре си дошла!  Hug

Желязна ръка, благородно е да спасиш животно в беда и да му дадеш шанс да живее щастливо!
Поздравления за решението!    bouquet

Muronka, ние като кастрирахме трите  котета пред блока, ги зашиха с вътрешни шевове, а и вета направи малък разрез. Той ни каза, че веднага може да излизат навън, но ние, за всеки случай, ги държахме 2-3 дни на топло и сухо в едно мазе (беше м.март) и нямахме никакви проблеми с тези кастрации Peace Вероятно това е стандартна процедура - да се зашиват с такива вътрешни шевове кастрираните животни, но ние нали бяхме много изпатили с невежеството на предишния вет, та треперихме доста как ще стане с тези , уличните,.. Но за да не се размножават, решението ни беше категорично!
Стискам палци!   fingerscrossed

# 119
 Hug Hug Hug
Добър вечер на всички!

Отговорих аз на ЛС-то.
После чак прочетох какво е ставало тук и........
МНОООООООООГООООО много благодаря за реакцията ви. Нямаше ме цял ден и даже и не съм разбрала за дискусията. И се прибирам и гледам, че вие всичко сте свършили  Hug Hug Hug Hug Hug

Дано да се задоми едното писанче поне. АААА и да ви осведомя.... момчето каза, че на едното коте лапичките са му правички сега и стъпва добре. Скоро отиват и на лекар- тия дни

Общи условия

Активация на акаунт