Любители на котки - тема 33

• 34 386
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ейй,, БРАВО! Naturu , много хубави новини донесе! Hug

# 121
Момичета, благодаря, че сте сложили Мацо на първа страница   bouquet . Аз докато седна да драсна някой ред и вие вече сте на 9-та страница. Благодаря на Желязна ръка за интереса, но се разбрахме, че Мацо не е живял с деца и по-добре да потърси друго животинче. Благодаря и на YaIliMa, която направи връзката със сестра си - силно се надявам да вземат красавеца.

Преди няколко месеца ви представих нашия "мъж" - Дебелият Лу. Е, вече е малко по-големичък, но ето го:

# 122
Здравейте Hug
ros4enka съжалявам за загубата ви Hugвсеки път когато някоя от нашите животинки си отиде и се заричам повече да ни си взимам,ама не издържам.
И моето коте от детските ми години е на 15,той сега е при майка ми и незнам нито аз как ще го преживея нито майка ми ако нещо му се случи Confused
И сега за разведряване на темата пускам еднa снимка,поdсетена за нея от margita
правих я преди около 6 месеца,малката на нея е на 3месеца Laughing

Ще гледам в тази темада съм по редовна,че на предишната и изпуснах края,но съм ви чела да знаете просто не стигнах да пиша Blush

# 123
правих я преди около 6 месеца,малката на нея е на 3месеца Laughing
леле... ама той голям котак... мойта мишка има-нема 4 кила с мокра козинка hahaha

# 124
  • София
alximika, я си признай! Кога ми открадна Мъро, че да го снимаш с дъщеря си?  hahaha hahaha hahaha И нослето ни е същото, и шкембето ни е същото, че и петънцата по него  Mr. Green:

Извинявайте за вече показваните снимки, но в такава поза намерих само "младежки"снимки, а там го няма още хубавото ни шкембе  Mr. Green.

ganbg, така е - мадамите са фини и нежни  Grinning

# 125
  • Пловдив
здравейте скоро не съм писала, как да сложа и нашата бяла любов там горе http://prikachi.com/images.php?files/1195442V.jpg
а вижте дечицата му ,нали са сладурчета,приятен ден момичета  bouquet и момчета!  http://prikachi.com/images.php?files/1195443f.jpg, http://prikachi.com/images.php?files/1195448O.jpg   

# 126
Здравейте,темата е супер само дето аз не съм много по писането...иначе с удоволствие чета.
Търся си мъжко коте,може и по-големичко да е,не пречи...ако може и малко по-чорлавичко да е... Май много взех да искам...
Ще помоля всеки който знае от къде мога да си набавя такъв подарък да ми пише на ЛС. А и понеже съм от Кубрат,за предпочитане е котака да е в Разград или Русе или околията...

# 127
 tania67 ,  alximika  С какво ги храните тия животни?
Все си мислех , че само кастрираните стават с такива размери .

# 128
  • град-държава
Добро утро момичета  Hug

naturu ,много се радвам,сигурна съм,че и двете котенца ще си намерят дом и грижовни стопани  Simple Smile

...при нас нищо ново затова се записвам за деня с едно много работило и уморено коте и ви пожелавам лек и приятен ден... Hug

# 129
Здравейте на всички,да ви се оплача. Кучето пред блока не успяхме да го хванем, от 8.00 до 9.10 . 4 човека. Голяма тарикатка  е .Отложихме кастр. за петък. Само брах срам тази сутрин, но бяха много любезни в клиниката, та ме извиниха. На маймуни ни направи , а е мъничко, дакеловидно куче. Да беше коте - там съм в силата си. Нямам проблеми и с най-дивото. Нищо, явно днес не му е бил ден.
Ахасвер, произведение на изкуството е Арчи. Големи котараци показвате, с какво ги храните, не ми е ясно. Натуру, щом се е пооправило едното коте, значи са напразни тревогите, поне така се надявам.

# 130
Мда, страхитен е Арчи!  Heart Eyes
Aнн@, той Мъро си е кастриран.
Яд ме е ,че не мога да видя Дебелият Лу. Ще чакам Танчето да ми го прати по скайп  Laughing

Тази сутрин майка ми се жалва - не можах да спя цяла нощ от вас - ти хъркаш, котките ти мъркат, идват отгоре ми да спят, тежат ми, аз ги изритам, те пак идват и мъркат и мачкат с лапи...  hahaha Тя хич не обича котки, милата... Даже гладна стачка прави напослдък като дойде у нас, гнус я било от космите, дето хвърчали навсякъде и отказва да яде каквото съм сготвила. Ръфа си хляб и сиренце, така демонстративно.  Tired А бях изблизала апартамента, да няма косъмче, като я знам каква е.  Пък и Бени е в период на самозадържане на космите. Но няма угодия!

# 131
tania67, и аз когато за първи път видях твоя Мъро така реагирах Laughingнякой е влезнал в къщи и ми е снимал Томасчо.
Aнн@,и моя Томас е кастриран,но да ти кажа на фона на коткките на майка ми той си е слаботелесен.

# 132
alximika a твоя е като изрисуван. Все едно , че е анимиран , не мислех, че е кастриран....
А бе само моя не го кастрирам с надеждата за поколение..., а и ми е жал.

# 133
И аз да се запиша при котколюбителите. Направо си е срамота, че не съм се записала до сега. Laughing
Представям ви Миша (в последствие се оказа, че е Мишо).
Така изглеждаше, когато го взехме (преди около 3 месеца):

Ето и албума (не съм качвала много снимки, но не стават хубави. Все не мога да го хвана както трябва - той постоянно скача).
http://cybercat.snimka.bg/animals/misha.415931.14514131

Хапе много, но не със злоба, просто му се играе.
Дъщеричката ни е много щастлива. Вече съм й прехвърлила задължението да го храни. Със сухата храна няма проблем, но с другата й помагам - сипвам му в паничката, за да не се пореже Сиси на кутийката, а тя му слага.

# 134
  • София
Здравейте момичета!

Страхотни снимки сте пуснали!

Аз,. ами аз пак да ви попитам - никой ли не иска от нашите котенца?
Вече станаха на 3 месеца и малко. Много са игриви, излизат на терасата, но все още не са се научили да слизат на земята (на 1ет сме). Разчитам да си намерят добри стопани, да имат щастието за хубав дом и да бъдат обичани  Heart Eyes!  Всички са момченца , само Пухи е госпожица  Simple Smile  Наистина е трудно да се грижим за всичките 6 котета, а като прибавим и Принци и Чейни,..
Но не може ей така да ги оставим на произвола на съдбата,..  Cry При това, в момента, в които започнат да слизат от терасата, ще станат жертва на уличните кучета около блока  Sad

Общи условия

Активация на акаунт