Любители на котки - тема 33

• 34 393
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
  • София
tania67 ,  alximika  С какво ги храните тия животни?
Все си мислех , че само кастрираните стават с такива размери .

Да, кастрирани сме. Отдавна равновесието в нашето семейство е нарушено. Бяхме 3:3/с две дъщери и 2 котарака/, а сега сме (3+2):1 в полза на жените  Mr. Green. Все пак нито Мъро е най-огромния котарак/5,7 кг е/, нито всички кастрирани стават такива. Мацо е 4,5 кг, а е по-възрастен от Мъро. Мъро си е мързел от малък и с годините ги натрупа килцата  Grinning. Анн, ако нямаш проблем с маркирането не го кастрирай, но при нас беше страшно и нямаше как да търпя  #2gunfire. А самата операция не е тежка и избягва много неприятности и за нас, и за котараците, които не могат да последват природата си. Като ученичка имах некастриран котарак, който бягаше през балкона от третия етаж, за да ходи по мацки. И за съжаление загина заради нощните си похождения.

cybercat, добре дошла със сладкия Мишо! Скоро и той ще стане двойник на Мъро и Томас  hahaha!

Hug за Дебелия Лу и Арчи! Ееее, ама днес е деня на сивите котки  Mr. Green! Всички снимки са на сивушковци - породисти и не съвсем  hahaha.

Lady-B наруши сивата идилия с толкова цвят Mr. Green! Много са сладки! Трябва повече реклама да им правиш! Пусна ли и другаде обяви?

# 136
Аз имам предложение - защо котета, които си търсят дом да не се слагат на първата страница Thinking

Lady-B страшни сладури са, пускай по-често снимки може някой да си търси коте Hug

# 137
tania67, благодаря!  Hug

Lady-B котенцата са много сладки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 138
  • Варна
Страхотни са, и така наредени пред паничките направо да ги опапаш Heart Eyes
Наистина може би е добра идея обявата да се сложи на първа страница.

# 139
  • град-държава
Между другото това,че кастрираните са дебели и мързеливи е един огромен мит...всяка котка независимо от това дали е кастрирана или не  има вероятност да затлъстее,кастрацията наистина е едно добро,което може да стори един стопанин за дом.любимец,ако не планира поколение,най-малкото ще осигури спокоен живот за животното си...
...много пъти съм казвала,че след кастрацията Арчи се завърна в детството,преди кастрацията никога не е бил толкова активен колкото е сега,но за сметка на това си остана същия капризник по отношение на храната,вярвате или не така както го гледата си се храни с по 60-70 гр храна за денонощие и даже тези грамажи ги докарва инцидентно...телосложението  освен от начина на хранене зависи изключително от гена...

cybercat, добре дошли със сладък Мишо  Hug

Lady-B,ей гоелми сладурчета,как са се наредили на манджата  Laughing

# 140
  • София
Аз имам предложение - защо котета, които си търсят дом да не се слагат на първата страница Thinking

Tеди точно това направи с Мацо от първата страница, но тя може да се редактира само 24 часа. Ако чакаме следващата тема, те ще пораснат още повече.  Sad

lady-B, не е без значение и снимката. Сложения на първа страница Мацо е с такива очи, че човек не може да му устои. Не искаш ли малко по-хубави снимки? Теди ми е споделяла, че няма нищо против да ги снима/дано не ме набие сега  Mr. Green/, а и мъжа ми никога няма да откаже да снима котета  Grinning

# 141
Айде сега - групова фотосесия да спретнем  Laughing хем имам да ходя към борсата за храна.
Нямам нищо против да ги снимам, стига да е хубаво времето, че в студа ми секва и желанието да снимам навън.
Та, събота предиобед може да дойда кум борсата, Лейди, ако няма бягат много котенцата.. може и да ги поснимам. Пък ако има наблизо някое симпатично кафенце... може да заседнем да поразучим и твоя апарат  Grinning
Таня мога пътьом да я взема Laughing

# 142
  • Варна
Ау, как може всички профи фотографи да са в София Whistling Мойто Кети няма кой да го наснима професионално Crossing Arms Ще се задоволява с фотото на майка си Crazy
Да пуснете после снимките да оплакнем очи Grinning

# 143
  • София
Да видите нещо сладко и страхотно

http://vbox7.com/play:f51f262c

# 144
cybercat, добре дошла с Миша/Мишо  Laughing  Hug
По-подробно после, че бягам по задачки.

# 145
Lady-B, много са готини малчуганите.
А по повод кастрирани и дебели - нашия си беше дебел и лаком от бебе. Не е захранен като сестрите си - щом проходи започна да напада купата на майка си със сухата храна. На 5 месеца го заведохме да го кастрират и доктора каза, че е огромен. Той просто е много едър, но е и страшно лаком. Само гледа да излезем от кухнята и да се качи на масата да свие нещо за хапване  Laughing . Сестра му с която живеем в една къща е наполовината му.

# 146
  • София
Да видите нещо сладко и страхотно

http://vbox7.com/play:f51f262c
Страхотно е, и как си опъва лапичките, като че е навита играчка  Joy, добре дошъл на Мишо, голям пухчо е  Flutter, много ми хареса и двойникът на Мъро, също и снимката с бебчо  Peace,Ladi-b, как хубаво са се наредили до паничките , и всичките с различни шарки, много са хубави  Wink, Leni_vas, а при нас е точно обратното, преди беше много злояда, сухата храна си стоеше с дни, ама сега  Rolling Eyes , на тази борса дето ходите, дават ли насипна примерно килограм, защото аз ходих на борсата на Семинарията, там насипната е само на чували, а тази пакетираната е на същата цена като в зоомагазините  Thinking
И как така днес ден на сивите котки, вчера ли беше на рижавите, а какво да кажем ние с гайдите  Joy

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 16:06 от margita

# 147
Леле, този Мишо на магарешки бодил прилича, как му стърчат бодличките!! Добре дошъл! Marqita, ами все и нашият ред ще дойде.  Може да има ден на шарените - аз съм там. А да не ви казвам, ако има чернокотешки ден... Пък и по статистика Жоро е от най-тежките в темата.  А котенцето от клипа е като играчка.
Имам въпрос - вашите качват ли се на масата, за да си крадат храна? Жоро, напр., нигога не го е правил. Нито за момент не е проявявал интерес към нещо на масата. Ако иска нещо, докато готвя, просто знае как да ми покаже, че иска. Много обича шунка и като вадя от хладилника, веднага чака да му се даде. Но сам няма да си вземе.. Може да оставя ядене ей така - и нищо няма да му се случи. Но Данчо като малък беше абсолютна напаст. Само чакаше да се обърна и веднага крадеше. И то не за да го изяде, а просто да открадне. Сега не е така, но пак се качва на масат, макар и много рядко. Обаче е толкова добродушен, че му прощавам.

# 148
  • София
И как така днес ден на сивите котки, вчера ли беше на рижавите, а какво да кажем ние с гайдите  Joy

Нямаме нищо против ден на шарените котки  Grinning. Много ще се радваме да гледаме снимките им  Grinningnewsm78 От кога не си ни показвала снимки? И Кетя скоро не сме я виждали  Grinning.

margita, да, продават по 1 килограм от даден вид насипна храна, но не са съгласни на 1,5кг  Rolling Eyes.

muronka, качват се и още как  Mr. Green. Но само зад гърба ми, защото много добре знаят кое е редно  Mr. Green. Много са възпитани  hahaha.

# 149
 Благодаря на всички за топлото посрещане  Hug, Всички котета тук са толкова красиви, радвам се, че и моят звяр не остана незабелязан.
Aнн@ твоето коте има още нещо общо с моето, освен рижия цвят - най ми е кеф хем да лежа хем да си хапвам  Grinning, веднъж го бях хванала разпльоснат до  купичката му с глава вътре в нея, спи и нагъва, но докато отида за телефона да го снимам и беше сменил позата  Laughing.
 Ето още един риж котак - Джери, който живее при баба ми - http://yanama.snimka.bg/animals/krasavici-i-hubavci-ot-koteshki- … d.449262.16199018  и едни с рижи петънца при другата ми баба -
http://yanama.snimka.bg/animals/krasavici-i-hubavci-ot-koteshki- … d.449262.16199031, и да не стане съвсем рижо ето трички в класически черно - бял стил: http://yanama.snimka.bg/animals/krasavici-i-hubavci-ot-koteshki- … d.449262.16198986.
 Давам и малко подробности за Мацо: сестра ми и нейният приятел вчера са му били на посещение, излишно е да казвам, че вече са тотално влюбени в него и на 10 декември някъде ще отидат да си го вземат. Със сестра ми се шегуваме, че вече си имаме втора котка нищо, че ще живее при приятелят и, това е само подробност, ние сме истинските собственици hahaha.

Общи условия

Активация на акаунт