Любители на котки - тема 33

• 34 398
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
тук няколко човека показват едини и същи котки и нищо ново от доста време Peace Peace Peace

# 151
  • София
тук няколко човека показват едини и същи котки и нищо ново от доста време Peace Peace Peace
Нещо не схванах това пък защо е?

# 152
  • София
Момичета, здравейте!

Много ви благодаря за съпричастността за намиране дом на малките котенца!
 Hug  bouquet

Ted cat и Tania67 ,  аз имам хубав фотоапарат, обичам да снимам, но вярвайте ми -  малките хич, ама хич не обичат да позират!!!  Какви ли не опити правихме,.. та хванах няколко кадъра,.. !
Принци и Чейни са много по-спокойни и като бебета съм им направила страхотни снимки!
Но тези малчугани са толкова игриви!,.. При това нали през деня са на остъклената тераса, вечер и сутрин майка ми ги пуска вътре и такава игра пада, че тя ги губи от поглед, да не говорим за фотоси,.. Не слизат от терасата, както писах.
Това е,..
Иначе аз мн се кефя на Бени и Нико - с шапчици и какво ли не! Simple Smile При нас това няма как да стане - да се кротнат за минута поне!,..
Признавам си, че не съм професионален фотограф, просто един любител Blush

Пуснах обява и  е bezdom. Обади се един господин от Люлин- живее на 7 етаж, имал котка и починала,.. Може би ще мине да ги види,.. И една девойка звъня, има си 2 котки, куче  , но - търси за свой приятел, който живее на квартира. Нали при смяна на квартирата няма да му разрешат с коте и то ще се озове на улицата!,..

Много е трудно да се доверим на съвсем непознати!,..
И риска е огромен!

Затова много разчитам на всички вас! Praynig

Като гледам как други котетата си намират дом и се моля и нашите да имат този късмет!,...

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 18:21 от Lady-B

# 153
Lady-B , аз чак сега успях да ти видя снимките - много са си хубави. Котетата са страхотни!
Алхимика - снимката с бебо и котьо е страшна! Дай още подобни, ако имаш.
Ей, ще ме накарате да си родя още едно, та да си го снимам с котките  hahaha

# 154
Здравейте!Обожавам котките! newsm51 newsm51Моято котка изглежда като Зоро и Джеси ,само че е от мъжки пол и има бяло на джувката{гушичката}.Казва се Ченко и е на 15 години.

# 155
Sauron,  не е съвсем така, точно се шегуваме, че много си приличат нашите котета. Вчера беше *риж* ден, днес е *сив*, твоята бяла любов със Сода ще да е в една група - бяла. Не е ясно кога ще дойде и редът на черните, но и те много си приличат. hahaha И *ние с гайдите*, също имаме приличащи си котарачета. Но, ако ги съберем, няма да ги объркаме.
Lady_B, ще се намери дом, със сигурност. Наистина не е лесно на непознати да си дадеш животинката. Но все ще се намерят хора  .
Pralina, ми дай да видим джувката!

# 156
Имам въпрос - вашите качват ли се на масата, за да си крадат храна? Жоро, напр., нигога не го е правил. Нито за момент не е проявявал интерес към нещо на масата.
muronka трябва да я снимам за да ми повярваш... не само че се нарежда като част от приборите, ама и бърка в чиниите и вади храна - естествено има афинитет към месните, но няма нищо против картофките, морковите и броколито... у нас е истинско изкуство да си запазиш храната в чинията само за себе си... ще се опитам да направя клипче на крадлата.

Между другото Сода е малко облаготелствана - освен в групата на белите, може да се вмъкне и в тази на шаренките  Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 20:11 от ganbg

# 157
Давай клипчето  Mr. Green

# 158
Много хубави снимки на сладки котета видях.Снощи уговарям моя мъж да вземем едно от сиамчетата с криви крачета,а той не та не.Тъкмо се бях обнадеждила,защото Бекси нещо лудееше и мъжа ми реши,че му е скучно аз веднага предлагам да му вземем компания,а той ми се изцепва:
-Не бе по-добре да го закараме на село да си лудее на воля. #2gunfire
Да ви покажа коледната си украса
http://www.picvalley.net/u/2930/1302303961361648841259777020dF5I … 4GXsv1mAZt1Pi.JPG
http://www.picvalley.net/u/2013/809733639208436496312597771802ug … Umujb4NcANEJQ.JPG

# 159
Здравейте, ние вече  посещаваме друг вет и  муцунката ни мина водихме го през 3 дена на кнтролен и ни изписаха някакви мазила едното от което се пенеше както беше споменала непомня коя съфорумничка, като отделно на всеки преглед го мажеха и с други ...

# 160
  • София
gerche, имаш най-хубавата коледна украса  Grinning. Има обаче един недостатък - трябват ти още 2-3 "топки"  hahaha.

greqna, бързо оздравяване!

И аз чакам да видя снимката на Ченко с бялата джувка  Grinning.

# 161
  • In a surreal moment!
Привет !
Днес съм много на кеф и ви черпя с 2 видеота...

Ето първото http://vbox7.com/play:6217a009   Маша гледа тв

второто  http://vbox7.com/play:d837af62   Посрещачи 2част

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 21:29 от Миг незабравим

# 162
  • София
Миг, може и да е от моят комп., но не щат да тръгват  newsm78, а това например тръгна  Flutter
http://vbox7.com/play:a8ab0db3

# 163
При мен тръгна, ама след няколко магии  Grinning Леле, колко посрещачи си имаш-направо да ти е кеф да се прибираш.  Laughing

# 164
Понеже сега ги е качила, те се конвертват известно време, а вечер даже става по-бавно.   Много съм се мъчила с този в-бокс, а  за субтитрите да не говорим. Герче, това джуджето ли е на Дядо Коледа?

Общи условия

Активация на акаунт