Любители на котки - тема 33

• 34 407
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Привет !
Днес съм много на кеф и ви черпя с 2 видеота...

Ето първото http://vbox7.com/play:6217a009   Маша гледа тв

второто  http://vbox7.com/play:d837af62   Посрещачи 2част

При мен тръгнаха и 2-та... Мигче завиждам ти на домачадието... Мойто мъж иска да живеем на село за да имаме много животни... От известно време май и аз искам това...

# 166
Ех,де да искаше това и моя мъж.
tania67,коледната ми украса е страхотна и много подвижна,но за нови топки май нямам шанс.
muronka,това е едно от най- палавите джуджета на Дядо Коледа,липсва му шапката,но то не я понася и затова си ходи без нея.
Миг незабравим,аз ще пробвам по-късно да видя клипчетата,че сега нещо не ми се отдава.

# 167
Ee, не тръгва клипаа Twisted Evil

# 168
Аз изгледах клипчетата... завидях за посрещачите  Mr. Green то бива чупки, стойки, ама те най- официално си се подмазват  hahaha
Мигче, ама и ти как мило и говориш, аз не мога така. Като се върна най- много едно  - Живи ли сте бе , да изръся и дотам с нежностите  Laughing

Бекс да вземете да го снимате с бутилка бира Бекс, по- ще му ходи от елхата  Laughing
greqna , да махна ли вета ти от първия пост, ако наистина няма разрешително ...

# 169
Изгледах клиповете Мигче,посрещачите си ги бива личи си голямата ти любов към тях.А Маша гледа много съсредоточено телевизия и сякаш си казва "Я да се приближа да виждам по-добре".
Ted_cat , изобщо не съм се сетила да го снимам до бутилка бира,макар мъжа ми да го кръсти точно на тази бира.Ще взема да пробвам,дано само да оцелее бутилката.
П.С.Момичета вие навивахте ли предварително мъжете си за второ коте или ги поставихте при свършен факт?Защото ние бяхме решили да имаме коте,но то дойде по-рано от очакваното и аз просто се обадих на мъжа ми да му кажа,че намерих коте и смятам да го прибера.Той не се възпротиви и се чудя дали и за второ ще реагира така(сега се оправдава,че имаме и заек).

# 170
  • София
gerche, в "лова" на първото коте участвахме цялото семейство  Mr. Green. Майка му само ни погледна с благодарност, че сме я избавили от едно задължение  hahaha. Без майтап, котето се разпищя, тя погледна и си продължи с останалите котки към следващия двор. А Мъро сам ни намери, гладен и нещастен, в дън горите...Уж го прибрахме към София, за да го пуснем в двора на приятели, а си остана у нас и ни се качи на главите  Mr. Green.

Миг, много са ти хубави посрещачите!  Hug А сивата госпожица голяма телеманиачка  hahaha.

# 171
Моя и при първото и при второто ръмжа и буча, ама аз тикам котето в ръцете на децата и подшушвам- ако ви го вземе ревете колкото ви глас държи  Mr. Green
С Бени беше много смешно, защото точно по това време миналата година се уговорих с майката на Бени, че ще отида да го взема. Излязох обаче  и да пазаря от Метро, след това ходих да взема Бени. Та мъкна торбите аз, а в якето ми е скрит Бени и не се вижда.
Мъжа гладен, разопакова манджата... а Светлин видя котето, възкликна нещо като - ехаааа... баща му отговаря - даа, тати, храна кипила мама. И в следващия момент вижда истинската причина за ахкането ....  hahaha призля му, развика се да го връщам. Ама дребния го грабна, писна, че е негово котето, а Нико е на батко му. Иди го вземи от ръцете на малката хиена, ако смееш  Joy

# 172
Ted_cat ще ме скъсаш от смях  Joy... каква лисица си  hahaha- да караш децата да реват...
При нас си мисля че ще е като с първото коте - то ще ни намери... Ама аз ще му домъкна едно Бениорче - та шЪ види той. Днес ми говори, че искал нещо малко да си го гуши и целива... иска малко женско кученце - като кокерче... и аз започнах да му показвам снимките на Бени и Ори и му говоря какви хубави бебета ще излязат от тях... ха да видим сега какво ще стане - аз си мисля че ще се сдобием с 1 котенце и 1 кученце  Mr. Green

# 173
 hahaha
Бени не знам колко е направил бебета на Ори, ама на Нико се опитва да направи.
Преди малко се лигави на врата ми, нещо се е възбудил, ама аз го изгоних и като подгони Нико.... горкия ...съскат си, гонят се. Бени мераклия, Нико не му пуска ... май ще има кръц на топките на Бени, много все да налита. И ми ръмжи като го бутам от врата си, все едно е негова собсвеност.

# 174
Ted_cat,ще падна от смях,значи Бени се е взел на сериозно, 100%-ов мъж.А що се отнася до това,че използваш децата за да вземеш коте и аз така се опитвам.Даже малката вика "Мамо Бекси плаче,защото иска приятел.Трябва да вземем едно малко коте и то ще е за мен,а Бекс за кака".Преди години пък свекървата караше голямата ми дъщеря да се разплаква,когато дядо и реши,че Томчо(сиамецът на мъжа ми) ще го надживее и искаше да го пуска на свобода.Е не успя свекъра да се наложи,само докато споменеше нещо такова и Габи надаваше боен вик,та Томчо си остана докато не почина от старост на 19 години.

# 175
gerche, подготвяш малко почвата, после натрисаш новия член на семейството, пред свършен факт, няма какво да кажат  Laughing Пък и с 2 деца е редно да има 2 котки - за всеки по една. Не е добре децата да се карат кой да гушка котето, нали?  Laughing
А след като видят как си играят двете космати топки и какъв купон става... няма и да си помислят да гонят малкото.
Казвала съм го и преди, ще ме извините, че се повтарям, ама мъжа ми ме пита един път - Ние...така... ако имаме още едно дете, ти три котки ли ще искаш да имаме  Laughing Отговора ми беше- не, къща с двор и в двора мини зоопарк  hahaha Отщя му се на човека още едно дете.

# 176
При мен нямаше проблеми с второто коте и с мъжа ми. Имам доста голям син, ако беше по-малък и бях го накарала да реве, щеше да го направи. Ние сме партия с него. Но половинката много обича животните, пък и за Данчо нямаше избор. Януари, -14* температура - кой е този, който ще пусне навън 200 грама кльощава животинка, изпаднала от двигател на БМВ ( марката има значение).  Лошото е , че е само моя грижата за двама мъже и два котарака и даже на доктор ги водя сама. Иначе и трети да взема, пак няма проблем, но съм на работа по 12 часа и ми е вповече. Беше назряла идеята за куче, но като си помисля, че ще го разхождам, щото няма кой, съвсем ми е вповече.

П.С/  Тед, от мен - къщата (имам я) от теб - зоопарка. Mr. Green имаш и моята помощ.

# 177
  • София
Май само моята половинка е напълно съгласен за 2-ро коте,даже като го питах за сиамчетата вика,няма проблем. Единствено ще изчакаме да се преместим и тогава ще му вземем дружка на Пинко.

# 178
тед и аз накиприх алфи с ваш`та шапка  Mr. Green  Hug дано не се сърдиш  Hug
имате страхотни котачета и мн. хубави снимки и клипчета, редовно ви чета но нямам време да пиша  Hug

# 179
О, Игуанче, как Ша се сърдя, ама не го виждам  Grinning
Снощи ме прихвана коледната вълна, рових се за елементи, ще правя картички и календари за бабите... та набързо метнах една шапка на Бени  Laughing По- лесно става, отколкото да го мъча с истинска.
В тази връзка-  ако намеря малко време, ще направя Коледен колаж с нашите форумски котки и котаци. Ще ползвам снимките, които имам. който ми е пратил по 2-3 снимки, ще избера една, и много моля, да не се сърдите  Mr. Green няма да имам възможност да преправям и да сменям снимки. Ако някой много държи да ползвам определена снимка за Коледния колаж, да ми я прати на лични.
muronka , да ти доставя едно куче, 3-4 заека, една пума, една миеща мечка и няколко суриката  Mr. Green Ще ги навестявам всяка седмица  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт