Любители на котки - тема 33

• 34 412
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
Еййййййййййй много се смях, на клипчетата, на разказа на Теди  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
При нас Зоро сам ме намери пред магазина на предишната ми работа и аз нали съм мека Мария и го прибрах  Crazy и чак след това се замислих ами къде ще пренощува...как да го пусна навън, ще го сгази някоя кола...... ужас.... и накрая го заключих в тоалетната да пренощува докато измисля нещо...  Twisted Evil И на следващия ден казах на моя,че съм намерила едно коте... и незная какво да го правя, къде да го пусна, ще му търся дом и т.н.  И тогава му се изплъзнаха от устата следните думи: "Как ще го оставяш в магазина, трябва да го прибереш....... незнам решавай, Джеса дали ще го приеме............"  Аз само това чаках, бях взела и шампоан  Mr. Green изкъпах го,че вунеше на риба, и вечерта го представих на "шефа" Whistling Той му се порадва, а Джес 2 седмици на гардероба стоя  hahaha и малко ме хокаха,но ....това вече е минало  Blush Уж беше за малко ,а ето че вече 1 година е у нас

# 181
Аааа, Диди, подсети ме- това е друга тактика, която също дава резултат - котето е само за малко при нас, таак временно, докато му намерим нов дом... или докато поотрасне.... След няколко месеца, година, мъжа ако каже- аам нали беше за малко, айде навън. Успокойте го с думите - Потърпи още една година, две най- много, те котките не живеят дълго  Mr. Green Така лека полека ... изтърколили се 10-20 години.

# 182
  • София
Дано да е станала  Laughing
http://www.dancingsantacard.com/?santa=431799

# 183
  • София
Бреййй,.. какви интересни истории и ловки стратегии разправяте! Laughing

Хайде сега - всички, които имат по една котка - да (ми) пишат писмо до Дядо Коледа и ще имат още едно коте под елхата! newsm44

Hug

# 184
# 185

smile3501 

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 14:31 от muronka

# 186
Вижте крачун и малчо
http://www.vbox7.com/play:58326069

# 187
Пробвах се и аз в ролята на дядо Коледа  Laughing Laughing
Хо-хо-хо! Аз съм Танцуващият Дядо Коледа и ти нося коледен поздрав. Виж видео-картичката ми

http://www.dancingsantacard.com/?santa=447360

Котараците ми жива ще ме изядат  hahaha Joy Като се прибера, явно затъжени-чак в тоалетната не ме пускат  Joy

# 188
Елица, много ти отива червения костюм  hahaha

Това зайче го продават съседите ни. Дойдоха да ми кажат и ми го дадоха за малко да го помачкаме.

Обаче Нико щеше да получи инфаркт от уплах. На метър не искаше да го доближи. Тук се вижда само опашката на беглеца  Laughing

# 189
  • In a surreal moment!
Олиииииииии...какъв прикрасин заюююююююююю....направо го глътвам и си лягам опиянена...
Много съм каталяс...клахме шилета и мих , трих ...децата са преяли и отдавна спят натъркаляни около камината Simple Smile Днес никой не ме посрещна...ма така е като вардят около казана Simple Smile
Теди - аз много им приказвам , направо речи и диалози ...ама си се разбираме Simple Smile
Всеки си знае името , а то в такъв калъбалък ако не говоря персонално и непрекъснато няма как да стане ....абе професионално изкривяване- все се обяснявам. Онзи ден изкомандвах шефката как да си поправи един документ с копи-пейст...Simple Smile ма като цял предиобед само това съм обяснявала 6часа на децата в уч-ще Simple Smile
Лека нощ , отивам да гушна 4 броя дупета...мъжо е инструктиран - винаги , когато си ляга след мен да ги изпраща навън по леглата, щото аз без котка не заспивам....няма начин без дупе под брадичката Simple Smile

# 190
Хо-хо-хо! Аз съм Танцуващият Дядо Коледа и ти нося коледен поздрав. Виж видео-картичката ми

http://www.dancingsantacard.com/?santa=450701

Я да видим........ к'во направих?Аууу .ужас

# 191
Анн@, кутията ти е препълнена, пълна де  Grinning Приличаш си с аватара и си много сладка "баба" Коледа  Grinning
margita, мерси за чудесната идея   bouquet
Sorry  за офф-а  Grinning

# 192
О, Ани, взимам те за модел, ако се даваш  Laughing Много готина усмивка имаш!

# 193
Давм , Тед Hug Ммм, шЪ черпиш Laughing

# 194
Здравейте момичета.
Ние днес имахме малко премеждия,милия ми Томас нещо е изял или е сериозно болен,от сутринта повръща жестоко.Мислих че е от космите,но към 17 беше вече зле и го заведохме при доки.Би му нещо си там за повръщането и каза ако не се подобри да му звънкам и да ни води на снимка ConfusedИма 39,5 Т т.е. бил на границата на нормалното.За сега е добре от инжекцията насам е повърнал само 2 пъти.Аз май донякъде съм виновна и ми иде да се гътна.Преди два дни му дадох кокалчета от пиле.Мармалад ме направи доктора,как можело искала съм да го убия ли,не стига, че ми е кофти ми сега и виновна да се чувствам.
Aнн@ наистина имаш ослепителна усмивка  bouquet
И аз си го направих клипчето с дядо Коледа да се разведря малко,много е свежо.
Извинявайте за неприятностите с които ви ангажирам,но знам че ще ме разберете.
Лека вечер и ето нещо хубаво и от мен.
така гледат рекламите в къщи Wink

Общи условия

Активация на акаунт