Любители на котки - тема 33

• 34 419
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
alximika, тия тримката са като за реклама  hahaha А на мен ми казаха теорията, че рекламите са измислиени, за да не се напишкат зрителите до края на филма  Joy Joy
Дано се оправи твоя Томас  Praynig Hug

# 196
alximika дано да му мине бързо на твоя пух... Не се притеснявай толкова, че причината може да е от костите.  Причините за състоянието му може да са различни - не съм лекар, и не мога да изключа да е от кост, но сякаш вет-а ти е реагирал като педиатър при обрив на детенце...
Пилешките кости са по-опасни за кучетата, защото те са по-лакоми и често ги поглъщат почти цели - аз съм патила от това и да ти кажа не се прояви на 2-рия ден а доста по-късно когато вече имаше перитонит - поне 1 седмица след като кучето ги беше изяло.
Моя съквартирантка имаше котка която редовно си изяждаше костите на цяло пиле - без никакъв остатък (не наведнъж разбира се, но за около 2-3 дни) и не сме имали никакви проблеми.
Много зависи и какви кости е ял мацко.
Дано да е само някакво котешко неразположение и бързо да му мине.

# 197
  • Варна
alximika, дано вече да се е пооправил вашият пух. Аз да си призная сравнително наскоро разбрах колко са опасни пилешките кокали (наскоро-наскоро, преди две-три години да е било, ама стажът ми като котколюбец е доста по-голям Embarassed ) Много ви е готина снимката Laughing
elica676,
теорията за рекламите е мнооого вярна hahaha то това май им е единственият плюс Crossing Arms

# 198
  • Някъде там
Здравейте и от мен,много сладки нови котенца са се появили за два дни /щото от толкова не съм чела Embarassed/

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 14:27 от me4opooh

# 199
Томас да не си е играл на игрички, докато те е нямало  Laughing

Момичета, я дайте едно мнение - позваха моите котаци тоалетка Фрискас, с едни сини гранулки вътре, не става на бучка като пишкат, ама и почти не миришеше. Аз ли си въобразявам, или наистина тези сините гранулки абсорбират миризмата?
Сега пак сме със Съни кет бенотнит, ама ми мирише, дори след като махна бучката пишкано.
Има и вероятност Бени да е почнал да маркира и да мирише от това....
Но все пак, ще съм благодарна, ползващите тоалетна Фрискас да дадат едно мнение.
А колкото  и да ми е жал, Бени скоро наистина ще го кастрирам, никак не ми е приятно като е сгушен в мене и мърка и меси с лапи... да си изкарва пишоната и после да ми мяука като разгонен.

# 200
Ние почти само такава ползваме, не съм забелязала да абсорбира кой знае колко миризмата. Отначало не мирише, но като минат 2-3 дена и започва да ухае "приятно", което си е нормално де. Явно самата урина на Бени мирише. На Форо също мирише, въпреки че не се е разгонвал досега, не е натрапващо, но се усеща една лека миризма, но определено съм по-доволна от нея, спрямо останалите.

# 201
  • Някъде там
Незнам дали е играл игри Тедкат,но любимото му място е в/у клавиатура или в/у лаптопа,и дори се сърди ако го преместиш.Вероятно е компютърен маниак Joy или пък ще става геймър ........знам ли ,то вкъщи всички натам вървим
може и той да се е заразил от нас  Thinking

# 202
Пуснете му една игра с мишки да се радва детето  Laughing
zila1 , наистина може да е от урината на Бени. Щото, докато беше на гости и пикаше само Нико, не миришеше.

# 203
  • Costa Rica
Момичета, я дайте едно мнение - позваха моите котаци тоалетка Фрискас, с едни сини гранулки вътре, не става на бучка като пишкат, ама и почти не миришеше. Аз ли си въобразявам, или наистина тези сините гранулки абсорбират миризмата?
Не си въобразяваш. За мен Фрискис е най-доброто на пазара, а е и мн. трайна.

# 204
Здравейте на всички.
Alximika, бързо оздравяване. Малко ме съмнява чак след 2 дни да са се отразили кокалите, ама знае ли човек? newsm78 Аз се страхувам да давам пилешки кокали. То аристокрацията в къщи не че ги и яде, де. Мечопух, ако си отглеждаш и ти ферма във фейсбук, ще има кой да я следи. Регистритах се, видях Арчи, Джеси и Зоро и се включих, но не влизам често, а фермата още не съм я разучила. Може пък да Питам Томас, той ще знае какво се прави.
Аз много харесвам Фрискис тоалетната, при нас не се вмирисва до 4 дни, но нашите са кастрирани.
Тез тримцата вярно са като реклама.

# 205
Благодаря много за мненията! Значи не си въобразявам  Laughing Последния път като ходих до метро обаче нямаше от нея. Дано да са заредили и сега да има.

# 206
Явно и котаците ни са като децата - родени в ерата на компютрите. Лу пък си прекарва деня върху принтера или върху рутера и редовно ми изключва кабела на нета  ooooh!
За тоалетната: моите котки винаги са ходели в празна пластмасова вана. Така ги свиквам и за мен е най-лесно - изплаквам с вода и готово - няма "аромати". Пък и Дебелака обикновенно ходи когато сме си вкъщи, тъй че веднага се изхвърля.

# 207
Благодаря много за мненията! Значи не си въобразявам  Laughing Последния път като ходих до метро обаче нямаше от нея. Дано да са заредили и сега да има.

В Пикадили винаги ги има, може и по-евтини да са

# 208
Зоро хем е кастриран и пак вони  ooooh!,не се диша като се прибера  Sick

# 209
  • София
Като да взимаме коте, моят мъж беше категоричен да е женско, по същата причина Диди  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт