Любители на котки - тема 33

• 34 427
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Привет! Hug
Аз малко късно се включвам по темата за това как сме убедили мъжете да вземем коте, ама нещо тия дни ми беше много натоварено...
Та....... да си кажа все пак как Ори я взехме.
Бяхме отишли с мъжа за няколко дена в Белоградчик (обичаме да ходим там и всяка година поне за 3 дена сме там). Тъкмо месец преди това бяхме заживяли заедно. И както си седяхме в едно кафе и чакахме да стане време да си тръгваме от там (нямахме кола тогава и щяхме да се прибираме с влака от Орешец) и аз чувам един човечец, който седеше на съседна маса, че има 2 ангорчета. Наострих уши, очи, всичко каквото си имам и се обърнах към него с "Мило, айде да вземем едното, моля те, моля те, моля те!!!!!!" И той пък се съгласи (да не повярва човек направо). Бързахме много, за да не изпуснем влака. Отидохме до къщата на бегом, взехме я и .....

и в София Joy

# 211
  • София
Пу, сладурана. Как се е пльоснала на раничката. Joy

Момичета, дали работи в събота борсата за храни в Хаджи Димитър?

# 212
  • София
Пу, сладурана. Как се е пльоснала на раничката. Joy

Момичета, дали работи в събота борсата за храни в Хаджи Димитър?

Работи, но до ранния следобед. За съжаление не помня час. Ако ти се търси - в предишната тема пишеше.

Колко е сладка Ори!  Hug

# 213
Здравейте .. прочетох на доста места ,че кастрацията е хубаво нещо .. но моя проблем е ужасен .. от определено време котето ми започна да припикава навсякъде .. обувки .. по килими .. на терикота .. баща ми е много ядосан от това .. защото миризмата е ужасна .. иска да го изхвърлим   Cry Cry Cry Cry Cry Cry  Котето ми скоро ще стане на 3 годинки .. мъжко е .. родено е на 19.05. (май) .. ужасно много го обичам и не искам да го хвърляме ..   Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry .. Въпроса ми е .. знае ли някой дали след кастрацията .. ще спре да МАРКИРА ТЕРИТОРИЯ .. ще има ли смисъл да се подлага на тази болка .. защото аз знам ,че ако не спре ... баща ми .. ще го изхвърли някъде .. и моляви обяснете ми ? ..  Cry Cry Cry Ще има ли нужда после от прегледи ?? .. Махат ли се шевове ?? Има ли въобще шевове .. И ако може ми кажете горе -доло на каква цена ще излези , защото аз трябва сама да го плащам   Cry Cry Cry Cry .. Моля ви за помощ .. !!   Cry Cry Cry Cry

от Ели на 15г. Smile

Мерси предвърително .. надявам се за по бърз отговор ..  Sad

# 214
  • София
Няма шевове, няма прегледи, задължително ще спре да маркира. Моите и двата спряха. Кастрирах ги преди 5 г. за 60 лева общо в БайВет-София, сега гледам, че цените са малко по-високи.

Таня, не мога да намеря инфото за борсата в Хаджи Димитър. Да не би да беше в тема 31?

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 18:53 от Емел

# 215
sladka_elinka1 , нашите ветринарки кастрират за 40лв. Ако си близо до Люлин мога да ти помогна и с транспортирането на котака. Няма шевове, те правят съвсем малък разрез и след няколко дни си зараства само. Само преди кастрацията котето не трябва да яло поне 12 часа.
Не е задължително да спре да маркира, но има голяма верятност да спре. Ако случайно продължи, поне няма да мирише така.

# 216
Какви сладки котета!

# 217
Борсата работи до 13 ч в събота, сигурна съм. Аз също бих могла да помогна, както и финансово малко мога, как ще ти изхвърля котето, ми и то е човек , и то душа носи!!!. Sladka_elinika1, пиши, моля, какво си решила. Нашият вет по-скъпо работи.  Ако е в събота, мога и с транспорт също. Абе зарязвам работата и тръгвам.Naturu, така да се каже, Ори е символ на здравината на връзката ви, така да се каже, щото сте си я взели така скоро след като сте заживели заедно. Ми то е едно пумпалче това Ори, а като гледам, мъжът на Натуру я държи на колене. Няма как да не харесаш котето, като герой от детско филмче е -голям сладур.

# 218
Благодаря ви много !! Надявам се да спре  Praynig Praynig Praynig

# 219
Ами аз съм от Шумен .. нз как ще ми помогниш .. но мерси все пак и то мн .. и аз не искам да го изхвърлям  Cry Cry Cry

# 220
Моят е на 9 години и не кастриран , но като започне да маркира му давам една седмица /даже и по-малко/ по 1/2 "НОНОВУЛИН" и край. Спира . Няма да го кастрирам!

# 221
  • София
В Шумен може да е по-евтина операцията. Някой от по-малък град беше споменал за 30 лв  newsm78.

# 222
цък тука и утре ги предрънкай ветовете за шумен...това каза чичко гугъл....понеделник звъни по телефона и ще получиш информация.

# 223
  • In a surreal moment!
В Горна Оряховица ми искат 24лв за кастрация на мъжки котарак...леле и на мен ми се вижда много...пък при вас е ...майко мила...фююю...
За женска - 43лв и докторката е младичка,любезна и с нов калбинет. Колкото пъти опрях до нея все вярно ни излекува и то дистанционно , без да е видяла котето, само по мои обяснения. Все се надявах да свъртя някой лев и да започна поетапно кастрациите , ама...ох , дано до пролетта , че ще стане мамасиджейс Simple Smile Срам ме е да я питам прави ли групови намаления Simple Smile , че да кръцнем и кучетията и котарака Стуенчо комшията и сестра му...другата дето ядеше краставиците нейде се запиля след 2 раждания пролетта и лятото , ако я докопам и нея ....офффф мечти ...

София - дръж се пристигам в неделя вечер Simple Smile Бързешката с мъжо ще свършим някой последни изследвания и надявам се ще подадем най-накрая документи във фонда....
 Няма време за срещи, така че и това остава за друг път Simple Smile

# 224
Моят е на 9 години и не кастриран , но като започне да маркира му давам една седмица /даже и по-малко/ по 1/2 "НОНОВУЛИН" и край. Спира . Няма да го кастрирам!
Aнн@ преди години и аз имах котак и действах по същата схема - много кротък беше... Но пък много ми се смяха като веднъж отидох да купувам хапченцата - те се давали само на женски... ама аз си продължих да му ги давам и си живяхме кротки и щастливи дълги години без маркиране и стряскащи звуци  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт