Любители на котки - тема 33

• 34 434
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
Нееее , само инжекциите са за жески,-. тека ми каза вет. и той ми ги дава.
Жал ми е да го кастрирам , а и една приятелка си кастрира нейния - само , спи яде и дебелеее .
Не ми харесва такова животно- като плюшена играчка . Моя е жизнен и много играе.

# 226
 Hug ама аз ви обичам всичките бе.....
хайде да не спорим за и против кастрирането...всеки си решава, аз уважавам на всеки избора smile3525
За кастрирането и улягването....ми няма засега разлика при нас все същия дивак си е Томасито  newsm78

# 227
  • София
Амииии, моите все още препускат като коне, както и преди кастрацията. То не е футбол, то не е баскетбол. Вкъщи е голяма веселба. Simple Smile

# 228
Thomasito нямаме намерение да спорим за и против кастрацията  Hug само си споделихме опита с кротките хапченца  Mr. Green всеки си има свое мнение и на другите и да им харесва и да не им харесва - няма значение  Peace

Всички имам задачка за вас!!!
1. Да си гушнете пухчетата
2. Да ги намачкате  хубавичко
3. Да им нацеливате шкембоците от мен
 Joy  Heart Eyes

# 229
  • София
Случайно ви намерих и искам да ме посъветвате. Разбрах, че много от вас са загубили своето коте и може да ме ориентирате.
Котката е 17г., от лятото взе все по-малко да се храни, но тези няколко дни съвсем изпосталя. В малкото изпражнения има кръв според мен, нямах възможност да я заведа на лекар. Утре ще потърся, но тя си е дивачка и не знам как ще се справя.
Преди 5-6г. така залиня и я оперираха спешно, извадиха цялата матка и всичко каквото си трябва.
А дали вече не си отива, все пак си е на възраст достолепна. Ох, не знам...

# 230
2 нови снимки на Алфчо  Grinning

# 231
  • София
Всичко си зависи от характера на котето. Мацо и до ден днешен тича, скача щурее, не мога да го хвана, за да го нагушкам, а е кастриран. Тежи 4,5 кг, защото не се спира, а яде повече от Мъро като количество. Мъро от малък е спокоен и мързелив. Ако поиграе 15-20 минути след това почива половин ден  Mr. Green. Убедена съм, че и без кастрацията щеше да е толкова дебел. Сега се сещам, че предишните ми два котарака/некастрирани/ тежаха над 5 кг. Освен това има значение и колко деца има около котето. Мъро надебеля в последно време - откакто никой не се занимава с него и само спи. Преди това макар и мързеливо тичаше след клечици, коланчета и подобни, но имаше кой да му се хваща на игрите.

rimar, дано да се оправи котето! Не мога да ти помогна със съвет.

# 232
  • Варна
rimar, здравей,
Какво да ти кажем... лекар задължително. Може да е от старост, може и да е заболяване, няма как да предположим. Заведи я да я погледнат.

# 233
  • София
Благодаря ви за съвета, наистина си трябва преглед. Ще ви следя темичката, пък каквото има да става, ще става.

# 234
  • Варна
Пиши какво е станало. Дано да успеят да я закрепят Praynig Достолепна е мацата, но историята помни и по-достолепни Hug

# 235
  • София
Пиши какво е станало. Дано да успеят да я закрепят Praynig Достолепна е мацата, но историята помни и по-достолепни Hug

ОК, непременно. Радвам се, че се "запознахме Hug"

# 236
Здравейте момичета,малко коледно настроение от нас  Hug

Rimar стискам палци да не е нещо сериозно Praynig

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 11:26 от spatifia ВаЛя

# 237
здравейте, прелестни!
да си кажа... ако може избягвайте хапчетата против разгонване ( не само ноновулина, а въобще)... мн са вредни... доста често може да има неприятни последствия като туморни образувания, да речем.
поздрави на всички Hug
редовно си ви чета
rimar, дано се оправи котенцето Praynig

# 238
rimar,дано се оправи бързо котачето.....
Да кажа как остана в нас Сателит-а,защото мъжа ми е от костеливите орехи....прави се на костелив по-точно,ама лошото е че си и вярва.
Значи с големия ми син бяхме извели Арес да потича тука в двора на една гимназия.По едно време нашия се заби пред една шахта и акто взе да "копае" с лапи и да скимти и да подскача веднага се сетих,че има вътре животно.На бегом дотам отидох.Гледам го нашия една шепа мацък,мръсен,ужасно гърчав и фрашкан с бълхи.Сточх,чудих се то милото се скъса да мяука като ни видя,накрая го грабнах.В едната ръка куч с каишката,в другата мацъка/един мъж по пътя после ме гледаше доста изумено,може би реши,че водя на Арес закуската/.Мъж ми обаче в нас....а той за друго животно беше казал категорично "Не" и подскачаше метър само да продумам.
Та нали живеем с нашите и хлътнах право при майка ми на първия етаж,по пътя бях нахвърляла плана горе-долу.Разбрахме се да каже,че тя го иска и ще живее долу.Навъси се половинката,нацупи се аз се правех че не виждам.Повярва.Така малкия спа първата вечер долу при майка ми.На другия ден го качих при нас и казах,че е замалко само-откара почти цял ден.Втората вечер пак долу спа и вече от на другия ден окончателно беше качен и преместен при нас. Grinning Grinning Mr. Green
Ду се няколко дена,дудня ми на главата ама нали си постигнах целта стараех се да не обръщам внимание.Сега му се радва най-редовно и най-вече като се разбеснее много му се хилим на дивотиите.
Понякога според мен няма смисъл да се пита.... Hug

# 239
Moonlight,пусни снимки на Сателита и батко му Лъко ако имаш нови.Отдавна не сме гии виждали.

Общи условия

Активация на акаунт