Любители на котки - тема 33

• 34 440
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
  • Costa Rica

Всички имам задачка за вас!!!
1. Да си гушнете пухчетата
2. Да ги намачкате  хубавичко
3. Да им нацеливате шкембоците от мен
 Joy  Heart Eyes

Изпълнено, че и преизпълнено! Laughing Мога да се похваля с 3 бр. нахранени, почистени и нагушкани дечица и 1 бр. напишкана мама Sick Заю, като видя че котка няма да го огрее, реши да си опита късмета при мен Mr. Green Пак не го огря, но пък аз ще пера чаршафи.

Добро ви утро!

# 241
Да ви попитам,как мога да си купя Коледни лампички и да запазя живота на котарака? newsm78

# 242
  • Разград-София
Здравейте !
Как сте ? Как са пухчетата ?
Мен малко ме нямаше и затова не съм ви писала а и имахме задачки доста напоследък с мъжлето ,но съм тук с пресни снимки на Дони-бонбони.
Ето ги и тях Simple Smile

Ех ... живот ли бе да го опишеш  Mr. Green Mr. Green

Много ми хареса анкетата .. Дони е определено малка пухеста злоба с проблясъци на гальовност ,само когато той иска.Много е лош и злобен на моменти което ме плаши но ще видим какво ще стане.Имахме проблем преди една седмица неискаше да ходи в тоалетната си и "цвъкаше" където му скимне  #Crazy бях откачила ,но останових че е от ароматизатора за тоалетна ,спрях да му слагам и почна пак да си ходи в тоалетната. И така ... друго не се сещам за сега..
Целувки на всички и много гушки на пухчетата Simple Smile

# 243
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51;Много са сладки!

# 244
Първоначално и аз щях да питам кой и кога ми е снимал Данчото, но лапичките на Дони са бели отдолу, а нашите са черни.

# 245
Ох,незнам за вас но аз елха тук на втория етаж няма да слагам ,нито украси.Само долу на първия при нашите и в стаята на големия ми син,защото Сателита там няма достъп.Сериозно,тая котка е такова бедствие,чееее.... ooooh! ooooh!няма спирка просто....

# 246
Ние елха сложихме,Бекс свари да я събори три пъти и счупи две играчки.Той уж няма достъп до стаята на децата докато има елха,но винаги успява да се шмугне вътре и се хвърля право върху елхата.Дивашките му изпълнения край нямат.Последния път така се беше намушил в клоните на елхата,че едва го измъкнах.

# 247
Ако се сещате писах ви на 15 страица .. за моето коте .. много съм доволна .. днес записах час за кастрацията .. за Понеделник в 5:30 .. надявам се всичко да мине добре  Hug Hug Peace
Защото много си го обичаам ..   Peace Hug Embarassed

# 248
  • Варна
Аз затова още се въздържам да украсявам елха, защото Кетя си умира да смъква играчки и гирлянди и да ги търкаля ooooh! Ще я сложа сигурно на 24-ти. Ето снимки от миналаа година каква беше картинка:

sladka_elinka1,
стискаме палци да мине леко Simple Smile

# 249
  • София

Eто тази най-много ми хареса  hahaha. На криеница ли си играехте?  hahaha

И Дони живот си живее!  Mr. Green

Много ми хареса и Дядо Коледа на spatifia ВаЛя, но най-вече съм впечатлена от дължината на мустака му.  hahaha

Аз пък намерих черно-бели  снимки на черно-бялата Маца на мъжа ми от далечната 1986г. Нали питахте как се обработват мъжете за второ коте? Много просто - избирате го да има котка и после няма проблеми да приберете всички квартални котки  Mr. Green. Ето я Маца:

sladka_elinka1 , ще стискаме палци да мине всичко бързо и леко!

# 250
Месечинке, това ухо на снимката каква точно играчка е? Елиника, всички стискаме палци и чакаме да пишеш как е минало.
Аз ще си патентовам метода да закачване на елхата  - моята виси на стената. Това е срещу данчовщини. Жоро от елхи не се интересува.

# 251
Мерси на всички ви .. и аз се надавям  Praynig Praynig

# 252
  • София
Знам, че ветеринарните услуги не са с ниски цени, но ако можете да ми препоръчате ветеринар за мацата ми за района Красно село-Борово. Ако някой е ползвал и е доволен, нека ми пише на ЛС.

# 253
Момичета, rimar ми каза, че само за преглед на коте й взимат 20лв. Нормално ли това??????????? Аз ли съм попаднала на свестен лекар?????????? На мен често нищо не ми взима като я преглежда. Аз с преглед, ваксина и вътрешно обезпаразитяване давам толкова!!!!!!

# 254
  • София
Много е! В Байвет като ходихме през септември за преглед, изтискване на жлеза, 3 инжекции и изследване на урина/последното може да е било и към следващата сметка/ беше 24 лева. След това за инжекциите беше около 8-10-12 лева/винаги са били поне 3 инжекции/. Байвет е зад хотел Родина и съм доволна, но всеки път е различен лекаря и не е същото като да си имаш "личен" лекар, който да познава конкретното коте.

Общи условия

Активация на акаунт