Любители на котки - тема 33

• 34 424
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Eх, че хубави котета! И Дони, и Грейси/Йода  Mr. Green/, и Бекс, който се е замечтал за разходки ...  Heart Eyes
 Hug
Добре дошли на Пепеляшката и Мишел!   bouquet

Миг, и аз се размечтах да съм там  Grinning. Много красиви снимки!

# 526
odrey   лелеее   Грейси била невероятен бонбон
и аз я искам за снаха  Joy

# 527

Оdrey, къде си я крила тази Грейси до сега?
Глобяваме те - с още снимки! Mr. Green
Давай!  Wink

Плащам си глобата:

Ето ни като малки- още приличаме на кръстоска между Йода и прилеп.

Още една снимка от първото ни къпане. Тук вече сме отегчени.

И нея не я е подминала манията по Бойко Борисов  #Crazy

Снимка от последните минути. Днес сме щастливи, понеже "мама и тате" цял ден не са излизали и се излежаваме като малка принцеса.

Ted_cat, ние така си го харесваме Бени, ако успее още една година да си сахрани топките, бихме се пробвали и ние. Аз  съм му хвърлила око много преди да имам Грейси.

Благодаря на всички за топлото посрещане !!!  Flowers Bouquet

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 21:53 от odrey

# 528
Добре дошли от мен на Одри и пепеляшката. Много, ама абсолютно много искам Грейси, ще се прежаля за 3 -то коте с нея. Мишел и тя е много хубава, а сайтчето е чудесно. В първия момент изтръпнах по лични причини, и за пореден път е убедих колко малък е светът.

# 529
Разкошна е Грейси .... много прилича на сестрите на Бени, те и двете бяха сиви и много по- пухени. Трябва да отида да видя едната, тя е в моя приятелка.

# 530
 Hug  за скайпа galentinass съм  Wink

# 531
 odrey, твоята "Йода" е уникална - с глас съм се смяла. че извиках  и мъж ми и той да се посмее.
Ето ви и моите спящи красавци - Ивана и Лу, който си е завил очите да не му свети лампата  Laughing

# 532
Добро утро на всички!
Желая лека и спорна седмица на всичко които са на работа, а на тези които са си вкъщи им желая мързелив ден с пухената топка!
Добре дошли на новите попълнения! Мисля и аз да се вклюв отбора на скайпващите  Whistling В събота украсихме вкъщи, направих няколко снимки, но нещо мързела доста ме налегна и не съм ги свалила  Embarassed Rolling Eyes
Ивана и Лу  Heart Eyes Hug
Голям майтап е Грейси  hahaha с отекчената физиономия

# 533
Лени, много са сладки, ама много!  Heart Eyes

# 534
  • София
Лени, много са сладки, ама много!  Heart Eyes

Да, сладки са и на леглото има още много място - и за тънкия Лу, и за дебелия Ду и за още двама-трима  hahaha. Помисли си по въпроса  hahaha.

# 535
Днес бил празник на ветеринарните лекари, прочетох в *Стандарт* . Да им е честит празникът и по-малко пари да ни взимат за прегледи и ваксини.  Money

# 536
  • Costa Rica
Абе да вземат колкото вземат, стига да си вършат работата!

Да им е честит празникът  bouquet

# 537
  • София
И аз видях сутринта за празника, а също  е имен ден и на  Снежана, Лени, много сладка картинка са Ивана и Лу  Heart Eyes,Одри, Грейси е бонбон , а как гледа на снимката в банята  Joy
Добре дошли на Мишел и Пепеляшка  Hug
Тези дни Мери е сама от сутрин до 10, 11 вечер и снощи и донесох остатъка ми от обяда, паниран език, почуди се минута, две и омете всичко  hahaha

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 15:04 от margita

# 538
Благодаря, момичета  Hug Наистина са ми много сладки и най-вече като спят  Grinning А като се събудят  ooooh! . Та, по тази причина, Теди, май ще си остане свободно място на леглото - мъжът ми не ще да чуе за нищо второ - ни за дете, ни за коте  Wink
Украсихме си за Коледа къщата - докато аз слагах по стъклата лампички, Лу ги дърпаше за другия край на кабела и всичко отлепи. На третия път се отказа - аз излезнах по-големият инат  Mr. Green . Сега съм се замислила какво ще правим с елхата - този дебелият няма да остави здрава играчка  ooooh!

# 539
Leni, слагай пластамсови играчки, то и без това сега трудно се намират стъклени, а и са много по- скъпи стъклените.
Моите пък никакво внимание към елхата, но е на високо. А и не ги оставям при нея през деня.

Общи условия

Активация на акаунт