Любители на котки - тема 33

• 34 399
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Моята елха е завряна в един гардероб,защото нямам стая в която никой от тях да не обитава  ooooh! Tired Може и там да си остане дооооооооо празника  Crazy или за някоя друга снимка.  Mr. Green

# 541
Ама какво само говорите??? Я си покажете елхите  smile3534

Ето моята скромна елхичка

Аз да си кажа това, което разбрах за сиамчетата. Едното си е ок и вече даже е запазено. Другото- с проблемната лапа, са го водили на снимка и се оказало, че му липсва някаква кост. Та... и да може нещо да се направи, ще е след като спре растежа си. Милото то  smile3518  Дано да се намери някой да го обича.newsm17 Аз го обичам вече, но няма начин второ коте да домъкна. 

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 17:54 от naturu

# 542
Ахххххххххх naturu  точно такава елхичка исках да си купя, но моя като видя че 12лв трябва да даде за нея и  Naughty НЕ. В събота накупихме малко герлянди, лампички и дадохме към 20 лв. и елха ако бяхме купили и щеше да ме  #2gunfire Следващия път няма да го взимам  Twisted Evil Mr. Green ,че да си харча на воля хихихихи Довечера ще покажа скромната ми елха и 2-те чернилки около нея.  Whistling

# 543
Аз ще слагам елха в събота или неделя. Принципно си е друго , ако между клоните ти наднича някое коте hahaha На късмет е, да знаете. Натуру, много ти е хубава елхичката. Радвам се за котенцето, дано се намерят хора, които да обичат и другото.
П.С. Търсят се съседи за Фармвил, боже, на стари години за резил станах.

# 544
 Joy Joy Joy И ти ли? хахаххахахаха аз вече съм 32 ниво

# 545
  • София
Здравейте момичета!
 Hug
Ако не по снега - по студа се познава, че е декември!,..
Днес беше мнооого суденичко!,.. cold Това не е моя сезон, определено,..!

Майка ми е направила страхотни снимки на малките! Ще ги кача тези дни, а и ще пиша от по-раничко на Ted cat да ни включи на 1-ва стр, ако може,.. Blush
Между другото в петък ще й правят електрошок(кардиоверзио) на съцето в Правителствена, та ми се е свила душицата,.. Cry
Пуснах тема в Здравни, ама никой не ми пише,.. а уж не е нещо рядко срещано като процедура,..  Confused

# 546
Благодаря ви за топлото посрещане !
Ето ви още един пост , в който участва нашето котаче...

http://colourmagicp.blogspot.com/2009/11/blog-post_03.html

Наскоро я оперирахме -махане на яйчниците, просто майка й като роди и се промени и изчезна, после лекаря каза ,че сигурно се е скрила, защото е била болна...и всичко това стана след като се разгони...затова малката я оперирахме. Много беше интересно, като роди през април, но...

# 547
  • София
Получих 10% отстъпка от този сайт, доставката е безплатна. Има подаръчета за любимци, ако все още не сте избрали:

http://www.digyourhome.com/pets/cats

# 548

Не е кой знае какво,ефекта е на тъмно,тъй като лампичките са по стеблото на елхата,във вътрешността на дръвчето. Но за съжаление на снимка не става толкова добре,колкото е всъщност.

И за Бела и Луси: поотпуснаха се, от елхата изчезнаха еднатопка и една камбанка ми друнка под дивана. Гледали са рибките в аквариума, добре че има капак.

naturu, много ти е готина елхичката,семпла,но не изглежда гола.

*Didi_Hris* колко голяма елхичка струва 12лв.,стана ми любопитно,защото тази на naturu  ми изглежда мъничка. Нашата е около 120см и струва 14лв.

Хубава вечер на всички поховци.

# 549
  • Варна
Lady-B
не съм чувала изобщо за тази процедура, но щом не е нещо рядко, значи е отработено и докторите знаят какво правят Hug Стискам палци да мине и да замине и да се успокоите spoko
За сиамчето - стопаните нали си го гледат засега, няма опасност за него? Дано да си намери любящи стопани душичката.
Аз още не съм украсявала елха - остана за следващата събота или неделя.

# 550
Ето , че и аз се сдобих с котарак! Казва се Томас и е много красив, засега още свикваме едни с други... Утре ще се отчета със снимков материал  Simple Smile

# 551
  • София
Ето , че и аз се сдобих с котарак! Казва се Томас и е много красив, засега още свикваме едни с други... Утре ще се отчета със снимков материал  Simple Smile

ЧЕСТИТО! Hug

# 552
  • София
Ето , че и аз се сдобих с котарак! Казва се Томас и е много красив, засега още свикваме едни с други... Утре ще се отчета със снимков материал  Simple Smile
Честито и от мен! Дай подробности като не можеш снимки  Grinning.

Lady-B, спокойно за майка ти! На калеко ми/72г/ два пъти вече му правят. Друг е въпросът, че си мислехме, че след първия път няма да се налага втори...

# 553
Котаракът е от Марчето  Simple Smile Онзи, който трябваше да вземе Нелито... Днес ми го докараха, трябва утре да му купя по - голяма тоалетна... По - кротко коте не познавам, само спи , яде и се разхожда като шеф  Laughing Пи вода, спука се от ядене, не се крие, нито мяучи, много е гушкателен, децата не се отлепят от него, много са развълнувани.... Направо се чудя как да го опазя от техните попълзновения, и се чудя на спокойствието му  Laughing Аз ако съм да съм ги изподрала досега  Mr. Green Много е готин, умен и добричък!

# 554
  • Costa Rica
Честит Томас!  bouquet

Добре дошли на Мишел и Йода/Грейси и мамите им! Много вкусна рибка е сготвила Мишел Hug А малка Грейси така ме разхили сутринта hahaha hahaha

Дебелия Лу с погледа на сериен изнасилвач не е зле да го виждаме по-често. Много, ама много ми се иска да го налазя Hug

Току-що сложих лампички, заслужиха 1 мин. внимание и после - към паничката. Дано утре, като им доскучее, да не ги свалят. Елха не рискувам да внасям, сложих 1 клонче с камбанка и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт