Пребиха Деси Зидарова

• 19 052
  • 336
  •   1
Отговори
# 75
Добре де, има ли някакво значение кой е поръчителят? Мен ме потриса върлуващата масова агресия и достъпността на реализирането й. Има хора, които за 250 лв. ще ти счупят крака ... това е сума, която всеки може да отдели ако реши. Мен насилието във всякакви форми ме отвращава и не го оправдавам, но това "мутрите" да се избиват помежду си как да е - при тях е въпрос на много пари, разпределение на пазари. Обаче тази повсеместна агресия, с която се сблъскваме ежедневно - то не са киселини, бухалки, побоища в училищата - не ми казвайте, че е нормално и навсякъде го има. Да, има престъпност и психопатични прояви, но и правосъдие, на което може да се разчита повече. И да, знам, че и по-зле има, но на мен не ми се иска с точно тези страни да се сравняваме и успокояваме.

# 76

Весо Парцала...Ъх...
Точно като с парцал, се е отнесъл към бившата си жена.

# 77
  • София

Весо Парцала...Ъх...
Точно като с парцал, се е отнесъл към бившата си жена.
Да не забравяме буля Стайковица и тя има мотив...

# 78
Да,
една хубава юлска сутрин ми се наложи да преведа дъщеря си през локвата кръв на входа на блока, защото някакви хора с бухалки бяха причакали и пребили наш съсед почти до смърт.
Вече пет месеца потръпвам, когато се прибирам или излизам.
Не вярвам, че има защо да те пребият като куче пред входа на жилището ти или работното ти място.
Но това, което ме кара да изтръпвам, е предимно, че хората с бухалки, бутилки киселина и т.н. си ходят и си вършат работата, а след това винаги се намира някой, който да каже, че потърпевшият си го е заслужил всъщност.

# 79
И тва ми било мъже..пфу... Close ей за това трябва човек да внимава с тия кретени с пари...щот после киселина и бой ooooh!

# 80
Не можете просто така да обвинявате кой е и защо. Кой е - едва ли ще се разбере! В темата за компроматите вече писах, че ми се случи нещо подобно миналата година, точно в Лозенец, останах само със синини за разлика от нея и всъщност аз нямах нищо общо - никой нямаше против мен нещо конкретно, по-скоро към друг човек, а го отнесох аз...де да знам, сигурно така се "предупреждават", но са абсолютни изроди да я пребият така с бухалки  Confused

Много се надявам по някакви неведоми пътища да разберат кой е поръчителят и извършителите, а на нея й пожелавам бързо възстановяване  Praynig

# 81
  • София
Открих това  newsm78
Не съм чела цялата тема, но може и да е пускано

http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.slava.bg/images … 6hl%3Dbg%26sa%3DG

# 82
# 83
  • Варна
Добре де, а защо не е била с охрана? Решила е че е в безопасност? Или новото и гадже е решило да прибере част от подаръците? newsm78

# 84
  Горката ми наборка!Толкова много е постигнала за възрастта си,но хорската завист край няма!Тия "мъже" май забравиха или никога не са чували,че жените са по-нежния и по-слабия пол!!Не са ли учили биология не знаят ли,че ни е по-трудно както и да го погледнеш!Малко кръв сме пролели и проливаме та дай и с бухалки да ни разбиват....  Cry Дано се оправи и физически и психически!За Бога има две малки дечица!
Ужасно е мъжете да си искат обратно подаръците не мислите ли?!Тя е била с бившия като е била в най-добрите си години,в най-дората си форма,родила му е две деца!Този факт си остава непроменен и всяка жена направила това за един мъж заслужава уважението му до гроб!Щом и е помогнал да си направи този женски салон какъв е проблемът?Едва ли му се занимава с такива работи!Но все пак не се знае дали е бившият,но полицията е длъжна да провери първо него!Щом дори на нас бедни съфорумки ни текна,че може да е бившия следователите да не се офлянкват!Как да се внуши на мъжете да уважават жените?Много злоба има по този свят.На мен никога не ми е хрумвало,ако някоя жена преуспява и има супер мъже,а и деца,че може тази мадама да се потроши.Защо?!И без това всички сме смъртни!  Sad   Трябва да си помагаме,а не да си вредим!Това е сериозен проблем и ако е било поръчано заслужават те също да бъдат почупени от поръчителя си!

# 85
Да, дойде време за вересиите - мацките, меркантилните имат странно и постоянно нарастващо чувство за величие, но... за жалост без покритие и ето последиците - винаги съм харесвал умните жени, но случаят не е такъв! Дано оздравее скоро!

# 86
 А да не би да ти е комплекс,че не си богат ,а мислиш,че такава жена може да бъде спечелена само от богаташ?!  Flutter Кой не е умен в случая?!

# 87
Вчера го писах - споделям факти, изводите са за другите! Laughing Когато ме пребият с бухалки ще ти дам отговора!  Wink пу пу пу

# 88
Как да се внуши на мъжете да уважават жените?

С разсъждения като твоите, мисията клони към невъзможна.

# 89
Не можете просто така да обвинявате кой е и защо.
A, никой не обвинява, аз дори имената не съм им чувала, камо ли пък да давам мнения. Само тя си знае къде и как се е забъркала...

Общи условия

Активация на акаунт