Пребиха Деси Зидарова

• 19 053
  • 336
  •   1
Отговори
# 60
Не бъдете наивни, де.

# 61
Силна психика е нужна, за да се измъкнеш от подобна ситуация. И подкрепа на близки и приятели.

# 62
Само че едно е да те преследва Ганьо водопроводчика, друго е Георги Илиев ( примерно).

# 63
И какво излиза- така или иначе всички бият, и фаянсаджията и бизнесменът- то по добре бизнесменът, та да си струва боя?
Изводът е, че, ако залиташ по "бизнесмени", е добре да имаш поне малко усет докъде можеш да си разиграваш коня.
Колкото до полицията - от един определен тип мъже ник'ви ченгета не могат да те спасят, еле пък в България. И въпреки всичко пак има такива, които си мислят, че могат да ги надхитрят, макар историята упорито да доказва обратното.

# 64
Определено не се е разделила добре с мъжа си. А дали става въпрос за пари незнам. Няма значение мъжът дали е богат или беден, болката от раздялата, ревността водят до такива гадости /побой, киселина, следене, заплаха над близки и т.н./

# 65
И затова, ако живеехме в нормална държава, лепват много годинки затвор за поръчителя. Без значение дали е служител във ВиК, или разпределя нарко-приходите за Северна България. Crossing Arms

# 66
Защо всички се насочихте към бившия и мъж? Тази дама няма ли си бивша свекърва? Може би ще има бъдеща такава? Разсъждавам просто...

# 67
Аз набелязах сегашния.

# 68
Сега прочетох, че е ходела преди с охрана.
Ясна е работата. Rolling Eyes

# 69
Гугъл вади т'ва.

# 70
Халал да са й парцалките, бижутата...Горките им деца. Rolling Eyes

# 71
  • София
-
Значи  мислите ми са  били в правилната  посока

# 72
-
Значи  мислите ми са  били в правилната  посока
И моите.

# 73
да, явно и моите.

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 20:07 от аХ`Не!

# 74
  • София
А за актьорския и "талант" не ми се  говори,  изглежда и ролята и беше  купена-абсолютно бездарие.

Общи условия

Активация на акаунт