Пребиха Деси Зидарова

• 19 016
  • 336
  •   1
Отговори
# 90
  • София
В каквото и да се е забъркала, това е гнусна и долна картинка.
Особено пък ако наистина бившият й мъж има пръст в тази работа.
Та тя е майка на децата му за Бога  ooooh!

# 91
# 92
  • Galaxy 13197853088
еманципация

# 93
Съмнявам се да не знае къде е сгазила лука.

# 94
Абсолютно...

# 95
Абсолютно...

Да не би да казвате, че като е сгазила лука, трябва да яде бухалки? Изумявате ме! Деянието е гнусно и незаслужено от където и да го погледнеш! А, освен това е много недостойно - мъже пребиват крехка жена с бухалки - вие въобще можете ли да си го представите???

# 96
Абсолютно...

Да не би да казвате, че като е сгазила лука, трябва да яде бухалки? Изумявате ме! Деянието е гнусно и незаслужено от където и да го погледнеш! А, освен това е много недостойно - мъже пребиват крехка жена с бухалки - вие въобще можете ли да си го представите???
Явно доста хора са на това мнение.И всъщност по скоро ги вънува кой и за какво я е пребил и видите ли вие ,че и богатите и красивите  плачат.

# 97
  • София
О Господи имам deja vu!
Преди известно време далечната 1996година не стана ли подобен побой над Евгения Калканджиева.Е гадно беше наистина,отвратително да кажем.Но пък този вид златотърсачки винаги обръщат нещата в своя полза.Тогава бяха интервюта,снимки с белега,пишеха,че са я пребили,защото е красива!!
И сега така.Пожелавам бързо възстановяване на Зидарова,да бъде добра майка,че много ме издразни днес коментара на нейният приятел при Цветков:
Цитат
Тя е толкова добра майка,че даже в петък беше цял ден с децата си
Пък времето ще покаже,тепърва ще има интервюта,предавания,фондации в ,които да участва,а може и книга да напише за побоя.

# 98
  • някъде другаде
Дали е сгазила лука или не - незнам , но това , което са и сторили е УЖАСНО.

# 99

Не, не казваме. Казваме, че има обяснение, а не оправдание за това.  И известна доза - на мен това не може да се случи.

# 100

Не, не казваме. Казваме, че има обяснение, а не оправдание за това.  И известна доза - на мен това не може да се случи.

Лично за мен няма обяснение за подобен род жестокост! Единственото ми обяснение е, че в България има ненаказаност на подобен род деяния.
Уви, може да не ви се вярва, но на всеки може да се случи и винаги ще се намери някой, който да каже, че жертвата си го е заслужила  ooooh!

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 17:32 от Писана

# 101
  • Galaxy 13197853088
никой ТУК не оправдава подобно деяние и едва ли ще има някой да не се зарадва ако хванат и накажат подобаващо извършителите.
само казваме, че когато се забъркаш в някои среди е напълно възможно да си изпатиш, особено ако не играеш по правилата ИМ.

# 102
  И известна доза - на мен това не може да се случи.

Сигурна ли си? Я си представи, че си на мястото на Трейси? Тя наколко страници по-рано описа нейния случай. Или я си представи, че палачите объркат обекта? Мислиш ли, че е напълно изключено? Уличното насилие си е отвратително и неоправдано, без значение в какви л**на се е забъркала жертвата.

# 103
никой ТУК не оправдава подобно деяние и едва ли ще има някой да не се зарадва ако хванат и накажат подобаващо извършителите.
само казваме, че когато се забъркаш в някои среди е напълно възможно да си изпатиш, особено ако не играеш по правилата ИМ.

Явно в България това може да ти се случи и без да си забъркан в някои среди и не играеш по правилата им.
Искрено ще се учудя, ако намерят и накажат извършителите, все пак надеждата умира последна и още се надявам, със сигурност би помогнало едно единно гражданско общество, което не толерира насилието във всичките му форми и изсква адекватно разследване и правосъдие!

# 104
  • софия
Въпреки,че не я харесвам,смятам случилото й се за ужасно.
И не ми го побира ума,как може да има толко жестоки хора. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт