Пребиха Деси Зидарова

• 18 974
  • 336
  •   1
Отговори
# 165
Много ''некоректен'' народ се навъди последните години, да му се невиди. Добре, че има справедливи хора, които още по- справедливо правораздават.

А пък и пример за това как е редно да се постъпва с некоректните получихме преди десетина дни от най-високо ниво.

Да Sunglasses.

Не знаем причината за побоя нали?
Едва ли е щото "иска да живее свободно в България"

А какво значение има поводът за побоя? Каквото и да е направила, нищо не оправдава това отвратително селско деяние.

# 166
Бих желала да допълня спрямо горната информация, че за семейство Стайкови, публичните унижения и побой над съпругата и майката не са били никакъв проблем и не датират от вчера.
Така, че аз смело бих предположила, че за младия Стайко, подобни методи не бих били чужди, след като е захранван от ранна детска възраст с подобна форма на общуване в семейството.

Аз, по-скоро предполагам, че Деси, след авантюрата с младежа се е ориентирала към прибиране в семейното гнездо с двете си деца и това е разярило младия Ромео, който вероятно живее с мисълта за своя божествен произход и счита, че е единствено негова привилегия да напусне една жена.

На абсолютно същото мнение съм.
Дори и като разбрах за случая, аз не се усъмних, че бащата на децата й ще постъпи по този начин. Имаме общи познати с него, и от приказките им не мислих, че той би го направил. Още по-малко за един салон. ooooh! И като прочетох изявлението на ПР-ът на Деси, ми изникна в лавата същото, коеот ти си написала.

Някой попита, защо Деси е имала охрана. Казали са, че тя е нямала нужда от такава, просто малкият, обичал показността, и затова имали охрани. ooooh!

# 167

А какво значение има поводът за побоя? Каквото и да е направила, нищо не оправдава това отвратително селско деяние.

Мислете си така. Май си й дружка.  Ама май ще ви шамарят.

# 168

Защо за бога трябва да съм приятелка на Деси Зидарова, за да смятам, че е ужасно това, което и се е случило?! Вие сериозно ли ги пишете тези неща?

# 169
Ужасно е това, което и се е случило, престанете и се засрамете!

# 170
  • София
Ако една красива жена е с богат мъж тип "мутра" казвате "защо като е свястна не се е хванала с обикновен човек". Когато обаче видим друга красива жена с някой "обикновен" за нашите представи мъж си казваме "как можа да се хване с тоя мухльо" - няма угодия, затова да не разнищваме темата по тази й линия.

И много тъпо прозвуча коментара по колко време прекарвала с децата си. Всички ние познаваме много майки, които на висок глас и с гордост заявяват, че работата им е "много по-важна" от това да прекарват времето с децата си вкъщи, защото "се побърквам от скука и асоциализация"...е защо тогава присъдата на известните е да са 24/7 с децата си. Ако не - тогава са лоши майки.

Самата аз също бях жертва на бившия си приятел, също бях "виновна" според него. Това са мъже с болни мозъци, неспиращи се пред нищо и неспособни да покажат друга мощ освен насилието.

# 171
...И много тъпо прозвуча коментара по колко време прекарвала с децата си. Всички ние познаваме много майки, които на висок глас и с гордост заявяват, че работата им е "много по-важна" от това да прекарват времето с децата си вкъщи, защото "се побърквам от скука и асоциализация"...
                              Тя всъщност с какво се занимава с крайна сметка, че не разбрах? Не питам за инцидентните снимки.
                               И не, никога не съм си помисляла, че Диляна Попова се е хванала с мухльо, или пък Аксиния (писаха, че е с някакъв 20 годишен беден младеж).

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 11:14 от Архентина

# 172
Има жени, които ги бият заради уж зле сготвената манджа, други заради коли, пари, фризьорски салони...
И в двата случая е повече от гадно.
Но едва ли обикновената домикиня ще отнесе толкова съжаление колкото въпросната дама.

# 173
                                  http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=297432   Малко вероятно ми се струва, и въпреки това е възможно.

# 174
Стига бе, не си мислете, че алкохолният бизнес е шега работа..
Или пък оръжейният, или пък хазартния...Защо сина на Божков ходи с по 6 човека охрана?
Отвратителна постъпка, която заслужава двойно по-гадно наказание, в което не се и съмнявам. Може да се позабави ответният удар, но ще има такъв, със сигурност.

И да повторя- съжалявам Деси, семейството й, и най-вече дечицата й.

# 175
За мен няма абсолютно никакво значение коя точно е пребитата. Дори темата да беше - ''пребиха продавачка в квартална бакалия'', пак щях да изразя погнусата си. Факт е, че са пребили човек, това е. Богата, красива, с нисък морал, златотърсачка, гледала си децата, пък не ги гледала ......каквато и да е тя - нито я познавам, нито ме интересува, това определено не ми променя отношението към случилото се. Никой не заслужава подобно нещо!

# 176
  • София
...И много тъпо прозвуча коментара по колко време прекарвала с децата си. Всички ние познаваме много майки, които на висок глас и с гордост заявяват, че работата им е "много по-важна" от това да прекарват времето с децата си вкъщи, защото "се побърквам от скука и асоциализация"...
                               Тя всъщност с какво се занимава с крайна сметка, че не разбрах? Не питам за инцидентните снимки.
                               И не, никога не съм си помисляла, че Диляна Попова се е хванала с мюхльо, или пък Аксиния (писаха, че е с някакъв 20 годишен беден младеж).

Не зная с какво се занимава, мислех че основно в Nail Bar-a прекарва времето си. Относно втория ред - съгласна съм с теб, но хората са различни, с различни потребности. А честно казано за Диляна Попова и Дичо съм чувала точно такива коментари..

# 177
За мен няма абсолютно никакво значение коя точно е пребитата. Дори темата да беше - ''пребиха продавачка в квартална бакалия'', пак щях да изразя погнусата си. Факт е, че са пребили човек, това е. Богата, красива, с нисък морал, златотърсачка, гледала си децата, пък не ги гледала ......каквато и да е тя - нито я познавам, нито ме интересува, това определено не ми променя отношението към случилото се. Никой не заслужава подобно нещо!

Точно така е. Мисля, че с това ще се съгласят всички.

# 178
                               И не, никога не съм си помисляла, че Диляна Попова се е хванала с мюхльо, или пък Аксиния (писаха, че е с някакъв 20 годишен беден младеж).
Не зная с какво се занимава, мислех че основно в Nail Bar-a прекарва времето си. Относно втория ред - съгласна съм с теб, но хората са различни, с различни потребности. А честно казано за Диляна Попова и Дичо съм чувала точно такива коментари..
                                 Прочетох някъде из линковете, че салона се движи само от майка и, тя ходи рядко за някоя процедура, и затова попитах.
                                 Любопитно ми е дали оправдавате евентуален ответен удар  Thinking.

# 179
[
Бих желала да допълня спрямо горната информация, че за семейство Стайкови, публичните унижения и побой над съпругата и майката не са били никакъв проблем и не датират от вчера.
Така, че аз смело бих предположила, че за младия Стайко, подобни методи не бих били чужди, след като е захранван от ранна детска възраст с подобна форма на общуване в семейството.

Аз, по-скоро предполагам, че Деси, след авантюрата с младежа се е ориентирала към прибиране в семейното гнездо с двете си деца и това е разярило младия Ромео, който вероятно живее с мисълта за своя божествен произход и счита, че е единствено негова привилегия да напусне една жена.

Явно си доста близо до въпросното семейство за да знаеш за "публичните унижения над съпругата и майката" от страна на членовете му. За да не хвърляме голословни твърдения, над чия съпруга и майка са оказали насилие и кой точно от семейство Стайкови, че те са голям род май? Не е зле да ни разкажеш от кога датира насилието и конкретни насилвани обекти да ни посочиш, ще ни бъде интересно да прочетем.

Общи условия

Активация на акаунт