Пребиха Деси Зидарова

• 19 079
  • 336
  •   1
Отговори
# 195
изтрито

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 19:28 от миличка kifla

# 196
Бащата на децата и също писаха ,че е бил при нея .
Може наистина да плашат някой от тях двамата чрез нея.

# 197
Нормално е да има човекопоток около нея, всеки ще държи да бъде отбелязан от медиите, че присъства неотлъчно до леглото й.
Дори по филмите е така.

# 198
  • София
Напълно те разбирам, обаче, за съжаление, както неколкократно споменах, аз не съм склонна да коментирам подобни теми извън тесен приятелски кръг.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 19:34 от Azzy

# 199
Бащата на децата и също писаха ,че е бил при нея .
Може наистина да плашат някой от тях двамата чрез нея.

Егати уплахата.  Tired
Такива случаи на сплашване завършиха със смърта на две деца- едното на Рали Пенков, а другото детенце го взривиха преди месеца, но не мога да се сетя името на баща му.

# 200
 изтрито

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 19:27 от миличка kifla

# 201
...Напълно те разбирам, обаче, за съжаление, както неколкократно споменах, аз не съм склонна да коментирам подобни теми извън тесен приятелски кръг...
                             Точно така и правете (понеже не става дума само за теб май). Неща, които не смятате да споделите не споделяйте. Но не е редно да се говорят неща на вятъра. Още повече, че от тук се преписва, и всяко нещо - вярно или не утре може да излезе като заглавие. Разберете се на лични, изтрийте постинги, ако трябва, но не пишете сериозни неща, които утре няма да подкрепите тук.

# 202
...Напълно те разбирам, обаче, за съжаление, както неколкократно споменах, аз не съм склонна да коментирам подобни теми извън тесен приятелски кръг...
                             Точно така и правете (понеже не става дума само за теб май). Неща, които не смятате да споделите не споделяйте. Но не е редно да се говорят неща на вятъра. Още повече, че от тук се преписва, и всяко нещо - вярно или не утре може да излезе като заглавие. Разберете се на лични, изтрийте постинги, ако трябва, но не пишете сериозни неща, които утре няма да подкрепите тук.

Аз съм готова да изтрия моите - и без това не са съвсем по темата, да не казвам - никак. Ако потребителите, с които влязохме в задочен спор са съгласни на същото, ще се радвам да го направим.

# 203
Хайде, трийте ги.

# 204

Моите ги изтрих, дано и други да ме последват. Ако ли не - здраве да е

# 205
  • София
Да, определено сте прави.
Веднага трия.

# 206
хубава или грозна,актриса или чистачка,млада или стара какво значение има?трябва ли да те пребият като куче?а сутринта една гостенка при Милен Цветков(забравих и името) сподели,че Зидарова знае кой са щом е крещяла да не бият фризьора а само нея.

# 207
Естествено, че знае. Както и защо.

# 208
  • София
Без значение дали знае или не, подобна форма е недопустима.
Помня една тема за един балкански герой, който преби жена си пред камерите, които услужливо беше поканил на събитието и за мой огромен ужас, имаше доста мнения, които оправдаваха насилника и считаха за съвсем нормален начина, по който беше решил да се разправя със жена си.
Сега знам, че дори и неизречена на глас, злорадата мисъл "така и се пада" не е съвсем чужда за много хора.

# 209
Тук се говори за този побой като за два шамара.
Нали всички си даваме сметка, че Деси (млада, стара, хубава, грозна, умна, глупава, каквато и да е) е човек, който ще може да ходи горе-долу след около шест месеца. Ще ходи добре след още толкова. Цял живот ще я болят счупените кости - това са още поне 50 години.
За посттравматичния стрес няма и да говорим.
Няма какво да е направила, за да го заслужи.
Инквизицията отдавна не е наказание за каквито и да било грешки, грехове и престъпления.
Още по-малко мога да приема, че някакви животни ще могат да вземат раздаването на наказания в свои ръце.
А българските майки, които недвусмислено се изказаха в смисъл, че тя може и да си го е заслужила и сигурно има основателна причина за това зверство, ме карат да се замисля дали всъщност искам да съм част от тази общност.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 22:02 от schreier

Общи условия

Активация на акаунт