Пребиха Деси Зидарова

• 18 965
  • 336
  •   1
Отговори
# 240
...Ако сложим една анкета "Заслужава ли Деси Зидарова да бъде пребита", убедена съм, че ще се получат потресаващи резултати...
                                Въпросната Деси не я познаваме, попитай за Масларова или някой друг.

Не те разбрах, Пинокио.

# 241
Според мен Пинокио има предвид "Заслужава ли Масларова да бъде пребита?".  Tired

# 242
Според мен Пинокио има предвид "Заслужава ли Масларова да бъде пребита?".  Tired

Ако това е въпросът, отговарям с въпрос - кой беше социален министър, когато майките започнаха да получават 90% от трудовото си възнаграждение до навършване на 9 месеца на детето (припомням, че преди това се получаваше минимална работна заплата). А когато майките на близнаци започнаха да получават адекватните обезщетения, които сега искат да им отнемат?

Отделно, продължавам да твърдя, че никой не заслужава да го пребиват.

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 21:50 от schreier

# 243

Ако това е въпросът, отговарям с въпрос - кой беше социален министър, когато майките започнаха да получават 90% ..

Препоръките на ЕС?

# 244

Ако това е въпросът, отговарям с въпрос - кой беше социален министър, когато майките започнаха да получават 90% ..

Препоръките на ЕС?

Да знаеш с каква продължителност е платеното майчинство във Великобритания (член на ЕС)?

# 245
Знам, да. Но останах с впечатление, че репликираш заплащането, а не продължителността.
А  и 2-3г. майчинство не е заслуга на Масларова  Wink

# 246
# 247

Статията е написана много точно, днес я четох във вестника.

# 248
Абе, тъжна история.

# 249
Тъжна, гадна, грозна  - всичко.

# 250
  • София
Статията е отчайващо .. истинска.
Аз също споделям наблюденията за злорадото задоволство на масите.

# 251
Да, и то важи с пълна сила във всички сфери на живота... Tired

# 252
Аз обаче помня като слон и помня една статия на Карбовски в Егоист, която беше писал за пълнотата на жените, беше много брутална. В тази статия той защитаваше тезата че една жена трябва да е красива ( и слаба) преди всичко, за да бъде харесвана .. от мъжете ... т.е успешна.
Така че този автор ми е малко хлъзгав.
Повърхностен, но и това е нещо, все пак казва някои истини.

# 253
В тази статия той защитаваше тезата че една жена трябва да е красива ( и слаба) преди всичко, за да бъде харесвана .. от мъжете ...
Така че този автор ми е малко хлъзгав.
Повърхностен, но и това е нещо, все пак казва някои истини.
точно ,
Карбовски винаги е казвал , че вниманието и парите на мъжете са за младите и красивите , другите дгд , самият той винаги го е изразявал и като лични предпочитания ...
той е в състояние да напише и защити две противополоижни позиции , зависи от какво има нужда в момента , поръчков автор , обаче пише убедително , каквото му се поръча

# 254
"Боят е едно от отмъщенията на нацията към този тип хора". Карбовски -моля те само не бъркай нацията с "инвеститорите" в хубава плът, не съм съгласна да ме олицетворяват - мен или мъжът ми, които също сме част от нацията с поръчителя на това безумие и изобщо мразя обобщенията и обясненията с назидателен тон-вижте ни каква държава, какъв народ-нямало държава, народа бил мърша, всички тайно се радваме, че отвлекли сина на този или пребили онази.  Айде, бе, нито се радвам, нито потривам ръце, напротив. Тези дни гледах по новините една от младите хубави жени, заляти с киселина, която има смелостта да покаже лицето си без грим (съжалявам не запомних името й) и показаха снимка как е изглеждала преди-красавица. Повярвайте, почувствах се ужасно и дори не ми мина през ума да злорадствам, изпитах само огромно съжаление към съсипания живот на това младо, хубаво същество. Така че моля разни знайни и незнайни психолози, психиатри, психопати и журналя да не говорят от името на нацията, а само от свое име, ако обичат.
А относно обобщенията -вчера в САЩ убиха четирима полицаи, но не чувам нещо да се коментира, че нямало вече държава САЩ, че мутрите (демек мафията от 30-те) се завръщат, че демокрацията е химера и прочее тъпи обобщения за държавата и нацията през океана. Това което искам да кажа е, че там също стават потресаващи неща, но никой не си позволява  да заклеймява нацията за това или да твърди, че извършителят на конкретното престъпление е еманация на тази нация.

Общи условия

Активация на акаунт