Пребиха Деси Зидарова

• 18 965
  • 336
  •   1
Отговори
# 255
Аз обаче помня като слон и помня една статия на Карбовски в Егоист, която беше писал за пълнотата на жените, беше много брутална. В тази статия той защитаваше тезата че една жена трябва да е красива ( и слаба) преди всичко, за да бъде харесвана .. от мъжете ... т.е успешна.
Така че този автор ми е малко хлъзгав.
Повърхностен, но и това е нещо, все пак казва някои истини.
В едно от предаванията гост му беше анорексичка и говореше "За какво жените искали да бъдат слаби.Те трябвало да раждат.Глезотия е да обръщаш внимание на килогримите и т.н."Много грозно го описваше.Сякаш жените са добитък.".Явно наистина се нагажда ,според темата. Tired

# 256

На мен не ми е повърхностен, а брутално откровен. Не съм му най -голямата фенка, на моменти ме дразни, но не мога да скрия, че следя с интерес предаването и публикациите му, доколкото мога. Любопитен ми е, не ми е напудрен.

А вниманието и парите на мъжете за кого са? Ама честно. Не са ли за такива жени, като Десислава Зидарова например?

# 257

Peace

Статията е изключително плоска, объркана и не казва нищо. Но ефектна. Има и такива дребни душици, но пък такива обобщения...

# 258
Терезе и 10цента,
нещо не сте го баш разбрали Карбовски, струва ми се.
Някоя от вас да е на повече от 30 години?

# 259

А какво значение има поводът за побоя? Каквото и да е направила, нищо не оправдава това отвратително селско деяние.

Мислете си така. Май си й дружка.  Ама май ще ви шамарят.

Напротив, казва много. Не беше ли точно ти тази, която вчера ме заподозря в приятелство с Десислава Зидарова, защото сметнах побоя над нея за нещо адски гнусно?

# 260
"Боят е едно от отмъщенията на нацията към този тип хора". Карбовски -моля те само не бъркай нацията с "инвеститорите" в хубава плът, не съм съгласна да ме олицетворяват - мен или мъжът ми, които също сме част от нацията с поръчителя на това безумие

Казабланка, е как да не те "олицетворява" (слагам кавички, защото стилистичният похват е друг), след като в половината от страниците в тази тема поръчителят на това безумие получи оправдание за действията си. Форумът е на майките в България при това.

# 261
schreier, не знам кой е баш разбрал и кой баш не е разбрал....важното е, че ти си разбираш  Laughing

# 262

А вниманието и парите на мъжете за кого са? Ама честно. Не са ли за такива жени, като Десислава Зидарова например?

Пак обобщения. Кои мъже. Определен тип.  И определен тип жени.

# 263
Е, разбира се само малка и отбрана част от мъжете на тоя свят харесват млади и красиви жени. Няма да споря. А и това не беше обобщение, а леко риторичен въпрос.

# 264
Разбира се, че харесват. Но някои имат повече акъл от други. Някои жени - също.

# 265
  Да, само нискоинтелигентните мъже с два пръста чело харесват млади и красиви, останалите не харесват млади и красиви. Така става ли? И да не става, все едно - темата е ''Пребиха Деси Зидарова'', само напомням.

# 266
Е, разбира се само малка и отбрана част от мъжете на тоя свят харесват млади и красиви жени. Няма да споря. А и това не беше обобщение, а леко риторичен въпрос.

Аз само предполагам, че повечето мъже харесват млади и красиви жени, което всъщност е нормално. Много бих се изненадала, ако моят другар ми каже, че предпочита Велислава Дърева (мойте уважения към интелекта й) повече от Деси Зидарова (когато краката й бяха непочупени и всичките й зъби - по местата си - това по Карбовски)

Въпросът е дали повечето мъже смятат за нормално да пребиват хубави или пък не чак толкова хубави жени, мъже (всъщност, за тях Вождът каза, че може понякога) и деца.

# 267
Слава богу, мъжете които познавам го смятат за отвратително. За съжаление това не са ''повечето'' мъже.

# 268
  • Sofia

Въпросът е дали повечето мъже смятат за нормално да пребиват хубави или пък не чак толкова хубави жени, мъже (всъщност, за тях Вождът каза, че може понякога) и деца.

Ако допуснем, че мъжете могат да бъдат генетично или географски обременени, все тая, повече ме тревожи констатацията след прочетеното тук, че доста жени го намират за нормално.

# 269
Утре сутрин ще има интервю с Деси по БТВ. В сутрешния им блок.

Общи условия

Активация на акаунт