Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 760
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
  • Burgas

Какво ще кажете за този Hauck Manhattan !!  Има още 2 цвята!
  http://www.kasidabg.com/hauck-products_id-16035.html
[/quote]
Много добре изглежда количката,но дали я има по магазините,да я видим на живо.

# 286
Victoria да капорирах я.Но не от сайта а от самия магазин  Peace
ще я взема след седмица  Simple Smile

# 287
Вики,аз постоянно сънувам кошмари от всякакво естество,дори и това,че ми взимат бебето,тъй че не си единствената мила baby_neutral

# 288
Аник,изглежда добре,единствения недостатък който виждам е че няма седалка към нея Simple Smile
Не знам как вървят цените на количките в БГ ако към тях има и седалка.
Меги явно наистина е нормално да сънуваме откачени неща

# 289
  • До Балкана
Добро утро, дами!
Отърсете се от кошмарите и аз ги сънувам, но се старая да не ми влияят толкова, но си е доста гадничко преживяване!
Пожелавам ви един усмихнат ден напук на облаците навън - поне е топличко! Hug
Мауче, днес е пълнолуние... Peace....само леко примопмняне ако си решила да пробваш преборване с мигрената! Heart Eyes

# 290
Стар, страхотен ден си имала!   Hug

Цитат на: kali666
link=topic=450356.msg13324690#msg13324690 date=1259686279
kali666 и аз съм се спряла на тази, но не мога да разбера следното нещо:

Коша за новородено, зимен кош, кошчето за колата и т.н. това едно и също нещо ли е или са няколко отделни Embarassed newsm78

То и аз хич не съм в час, май са отделни. Нека мамите с опит да кажат - да не се излагаме ние  Blush Embarassed
Кош за новородено и зимен кош е едно и също. По принцип не знам защо се нарича "зимен кош" като си е баш за новородено, независимо дали лятно или зимно.  Laughing Този кош обикновено е до 10 кг. на детето или до 6 месеца.
Кошницата за кола е друго. То си е столче за кола с подходяща форма за съвсем малки бебета. Обикновено е до 13 кг. на детето, монтира се с гръб към движението.

Тоест ето тази http://www.hauck.bg/podr.html?id=31 например си има всичко,което е неоходимо за бебо?!??!?!

Добро утро и от мен!!!  261uu

# 291
  • Burgas
На мен седалка не ми трябва,защото имам от каката,тази количка отговаря на всичките ми критерии-комбинирана с един кош,с две предни въртящисе колела,цяла дръжка,голям кош за багаж,и цената ме устройва,само трябва да я видя на живо.

# 292
Здравейте!
Аз тази нощ пак не можах да спя Sad
Сега като гледам пък какъв вятър духа на вън се чудя да тръгвам ли за жк,че съм пеша,но пък как искам да си видя бебораната,та сигурно ще рискувам Rolling Eyes
Искам да попитам мамите с термин за 14.02 кога ви казаха,че ще излизате майчинство-на мен ми казаха 31.12,но като ги броя на календара излизат 46 дни до 14.02 newsm78 Да не е доктора ми да се е объркал и да ми развали тънките сметки?
Съни9 дрешките са много сладки! Grinning

# 293
victorita, добре че катастрофата се е разминала!!! Ужасно неприятно, но всичко ще е наред и ще се справите! Всяко зло за добро, винаги е така! Лошото е минало, това е важно.  Hug
Снощи направих още една поръчка. Като пристигне ще кача накуп нещата и от предния път в албумчето.
Днес е доста мрачно, но няма да ме спре времето дори и да завали  Simple Smile. Оправям се и излизам.

Забравете лошото настроение и се усмихвайте  Hug!

# 294
  • София
Ralipo, пак ли от Next поръча, айде качи тези които а ти дошли, умирам да гледам такива неша.  Grinning   bouquet

# 295
  • София
Направо как ви завиждам, че ходите на лекции, особено тези за кърменето че са ми много интересни и важни, ама Януари като ще пусна котва в София, че наваксам, дано и времето да е меко и аз ще си се разхождам в Борисовата.

П.П. Да ви се похваля, видях в страницата на НОИ, че утре ще ми преведат парите за целия болничен, който ми е от 22.10 до 22.11.  Laughing

# 296
Ralipo, пак ли от Next поръча, айде качи тези които а ти дошли, умирам да гледам такива неша.  Grinning   bouquet

Ще гледам да се организирам скоро и ще кача  Wink. Да, пак оттам и от Mothercare също.
Дано наистина е меко времето януари и да се разбираме за разходки  Hug.

# 297
  • Burgas
И аз не мога да ходя по лекции и срещи още ходя на работа и имаме много работа и не мога много,много да отсъствам.Днес следобяд съм на ЖК,дано всичко да е наред.

# 298
  • offshore & overseas
Мауче, днес е пълнолуние... Peace....само леко примопмняне ако си решила да пробваш преборване с мигрената! Heart Eyes
thumbsup Помня, помня, но добре ме натискаш, че съм склонна да се направя на 2 ст. Ще видим докъде ще го докараме днешния ден. Имам крещяща нужда от прочистване. То кой няма в днешно време? Rolling Eyes

Аз май днес ще се наканя за 1 раСоТка до НОИ-ци, че тази седмица съм по-ларж... докато не е изскочило нещо. Ще докладвам колко минутки ми е отнело. Но предвид, че не съм много запозната с процедурата, може и повечко да е...

А, да споделя и един свой сън от нощеска. Сънувах, че раждам два месеца по-рано (на 1 декември, това май е повече от два, но в съня ми имаше доста противоречия) бебе момиченце, което тежи 2883 гр. После пък излезе, че съм родила на 29 януари Shocked... Абе, шашава работа!

Почна се с простотиите при мен...

# 299
Ей ме и мен отново,
Току-що се върнах от ЖК - всичко ОК. Перфектни тонове, мерки и теглилки. ПКК и урина - всичко в норма. Взех си и последния болничен. Казаха ми да отида чаааак на 30.12. Shocked, което доста ме очуди. Доки каза, че съм щяла много лесно да родя щом успявам да спя на където си искам  Rolling Eyes и с толкова добри показатели и що не били всички бременни като мен  bowuu Трета ФМ била абсолютно излишна ама аз все още се чудя   newsm78

Мяу питай ако ти е удобно лично ли трябва да се отиде за този код или може и мъжо например да го вземе.

Ника, тези колички, дето сме ги харесали са абсолютно еднакви, еднакъв модел - само цвета е различен  Hug
На мен лично най-много ми допада модел Apollo 4 all in one, ама много парички и няма да ме огрее.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт