Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 781
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Момичета аз с моя мания на тема разксъваня продължавам да търся лек и във връзка с това попаднах на нещо интересно.Става дума за АГ гел който се ползва в хода на раждане ето линк за тези които се интересуват(самоче е на англ.):
http://e.dianatal.com/page/content/index.asp?MenuID=101&ID=1 … nu=3&Item=4.6

Мила, не си само ти  Hug и аз сънувам как приличам на цъфнала зелка  Confused (извинете натурализма  Embarassed)

# 241
Мемо, ако съм на твое място бих звъннала и другаде за час за по-сигурно. После не пречи да се отмени, ако се наложи  Wink.

# 242
И аз   си мисля количката да я купим след като се роди бебето . Все забравям да ви питам като бях в Шейново докато си висях на прозореца видях че на отсрещния тротоар има детски магазин и на излизане от болницата влязох да разгледам отвън имаше десетина колички и честно казано ми хванаха окото ,човека който продаваше каза че са полски само че марката не я запомних ,аз побутах една беше комбинирана със зимен кош стори ми се лека и маневрена ама не знам за първи път ги виждах ,някой ако знае  нещо да казва мнения Peace
   Тези колички там , точно при Шейново са  Hauck! Това е магазина за който говорим!
СОФИЯ
ДУНДЬО    

УЛ."ШЕЙНОВO" № 22-24    

0898486117
 А това е линка за тях!
http://www.hauck.bg/
Аз ги разгледах тези и на мен също ми хванаха окото и да на доста добри цени.
Някой знае ли повече дали са качествени

# 243
Здравейте мацки,

Относно количките аз твърдо съм решила да Hauck. Само добри отзиви за тях съм чула и чела. За сега съм се спряла на този модел http://www.hauck.bg/podr.html?id=173
Но още се чудя и се колебая  newsm78

# 244
kali666 и аз съм се спряла на тази, но не мога да разбера следното нещо:

Коша за новородено, зимен кош, кошчето за колата и т.н. това едно и също нещо ли е или са няколко отделни Embarassed newsm78

# 245
Здравейте  Hug ! Денят за мен бе чудесен  Blush....

Отидох на една непредвидена консултация и видях бебето  Heart Eyes. Всичко е така както трябва да бъде  Grinning!
След това мъжът ми ме покани на непредвиден обяд край морето ..... после посетихме един нов комплекс с книжарница, от където си купихме книги ! Взехме си детето от градина и вече съм у дома ....
Искам всички дни да са толкова прекрасни и хармонични !

# 246
  • София
Здравейте момичета, пак за 3 дни сте изписали ужасно много, ще има да си четаааа.  Grinning

Взех си най-накрая дрешките от Англия, не мога да им се нарадвам, като малко дете съм на което са му купили така мечтаната играчка, качих ги в албума да ги видите.

А що се отнася до кошарата, наистина се оказа само второто ниво, ама здраве да е, сега ще си поръчам и кошарата наистина и всичко ще е наред.

bouquet

# 247
star, страхотно ми звучи!  Hug Радвам се за хубавият ти ден. Обаче няма да се съглася с теб...ако всички дни ни бяха такива, щяхме да спрем да ги забелязваме и да им се наслаждаваме  Heart Eyes   bouquet! И нямаше така да ги ценим, а да са просто рутина. А не си струва, по-добре така  Wink Hug
Sunny9, честити бебешорски дрехи! Много сладкиии  Heart Eyes!

# 248

Коша за новородено, зимен кош, кошчето за колата и т.н. това едно и също нещо ли е или са няколко отделни Embarassed newsm78

То и аз хич не съм в час, май са отделни. Нека мамите с опит да кажат - да не се излагаме ние  Blush Embarassed

# 249
  • София
Стар, страхотен ден си имала!   Hug

Цитат на: kali666
link=topic=450356.msg13324690#msg13324690 date=1259686279

То и аз хич не съм в час, май са отделни. Нека мамите с опит да кажат - да не се излагаме ние  Blush Embarassed
Кош за новородено и зимен кош е едно и също. По принцип не знам защо се нарича "зимен кош" като си е баш за новородено, независимо дали лятно или зимно.  Laughing Този кош обикновено е до 10 кг. на детето или до 6 месеца.
Кошницата за кола е друго. То си е столче за кола с подходяща форма за съвсем малки бебета. Обикновено е до 13 кг. на детето, монтира се с гръб към движението.

# 250
Съни, много хубави дрешки си поръчала!
Стар, поздрави за хуабви ден Simple Smile

Аз как съм се разготвилааа...правя едно ястие,което предимно се приготвя по нашия край,казва се Капама.Прави се в глинено гърне с кисело зеле, ориз и много видове месо.Аз лично съм сложила свинско, пилешко,телешко,кървавица,суджук и най-отгоре малко бекон.
готвя го вече четрърти час и направо нямам търпение да стане.
Хайде похвалих се Simple Smile

# 251
  • Бургас
Съни9 страхотни дрешки !
Кали на мен ми харесва този модел  Peace и аз съм си харесала нещо подобно,дали не е и същото незнам.

# 252
Я да хвърля един бърз въпрос!Този тип колички,със заоблената стъпенка за крачетата не деформират ли по някакъв начин стойката на глезените-все пак децата не стъпват  на плоска повърхност и крачетата им се събират в една точка?

# 253
  • София
Бобиш, нещо не мога да схвана за кои колички точно питаш? Rolling Eyes

# 254
Аз пък си мисля че чак такива детайли като дали променят глезена-направо се чудя понякога как се сеща човек чааак пъм за тези подробности...Едно време аз и ти точно в еди-кви си седалки сме седяли...пък невиждам да сме криви  newsm78 Rolling Eyes Laughing

Общи условия

Активация на акаунт