Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 756
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
  • Плевен
Добро ви утро. Освен, че напоръчвах орталъка от ларедут и мадъркеър, друго няма с какво да се похваля. Дано дойдат скоро нещата да им се порадвам. Спорен ден на всички.

# 271
Добро утро !

Merijaan, достоен отчет  Grinning ! От Мадъркеър направо от акаунта си ли поръча, или с фирма посредник? Интересуваме доставката която са ти сложили !

Това лате е от SUNNYTA   Wink

# 272
От съседна тема , интересен сайт  Grinning !!! Аз си харесах едно бебешко боди !

http://smeshkinadreshki.com/bg/product-view/87.html

# 273
Добро утро и от мен!  Grinning

Днес вече дишам по-леко, не знам защо хормоните последните 4 дни (около рожденния ми ден) бяха решили да се гъбаркат с мен  Mr. Green То не беше рев, истерия, смях, после пак рев и т.н.

Аз също съм си харесала една количка на Hauck (модела обаче си го записах на едно листче и сега не е при мен) и смятам съвсем скоро да отида до този магазин до Шейново и да я видя и на живо. Изглежда лека, удобна и най-важното не е скъпа.

Онзи ден бях в нашия Mothercare и си харесах страхотни неща, но да бяха по-евтинки. И има намалени нощнички. Искам да попитам момичетата с опит, трябват ли нощници за родилното или ако си например в ВИП стая ти се полагат? Може да ви се стори тъп въпроса, за което се извинявам  Mr. Green

# 274
  • Бургас
Добро утро и от мен !
Стар,бодито е много сладко Simple Smile
А бе аз с моя бременен мозък,да питам бургаските момичета ...
Днес в 11 на гъбката ,ама аз се сещам за 2 гъбки.Едната е на входа на Морската градина,където свършва ул.Богориди ,с/у Златна котва.То по-скоро е павилионче с формата на гъбка.
И имаше едно кафе,до Океана,до Елит ,пак като Гъбка.
На кое от двете места трябжа да ида  newsm78

# 275
Добро утро!!

Искам да попитам момичетата с опит, трябват ли нощници за родилното или ако си например в ВИП стая ти се полагат? Може да ви се стори тъп въпроса, за което се извинявам!
 ohlalaa   според мен си зависи от болницата, това си е вътрешно тяхно решение, трябва да попиташ там дето ще раждаш, според мен!!!
  : SUNNYTA  - радвам си ,че си по- добре, но да не дърпаме дяволът за опашката!

# 276
Добрютро и от мен,

Аз ще тичкам на ЖК и после ще дам отчет.
Спорен, макар и мрачен ден на всички  Hug

# 277
Добро утро!
Вчера не се спраях и си изкарах доста добре. Ходих да видя колегите и като пообщувах с други хора и аз се почувствах човек Grinning. Иначе покрай тези епидемии бях станала отшелник. Ама доста се поуморих и разбира се не можах да се наспя и сега съм на автопилот. Вчера докато обикалях взех и още едно боди на малчугана, много ми хареса - жълтичко със шапчица. И беше много на далавера - 12лв, а в магазина на babyland същите са по 25лв Shocked. Явно добре си препечелват за сметка на родителите #Cussing out

# 278
  • Бургас
Добро утро и от мен !
Стар,бодито е много сладко Simple Smile
А бе аз с моя бременен мозък,да питам бургаските момичета ...
Днес в 11 на гъбката ,ама аз се сещам за 2 гъбки.Едната е на входа на Морската градина,където свършва ул.Богориди ,с/у Златна котва.То по-скоро е павилионче с формата на гъбка.
И имаше едно кафе,до Океана,до Елит ,пак като Гъбка.
На кое от двете места трябжа да ида  newsm78

Съни, на Гъбката на входа на Морската.  Peace
Хайде, аз ще се оправям сега и ще тръгвам, че съм пеша.

# 279
Здравейте дами, успешен ден на всички и приятана среща на бургаските мамета!
Марго по-добре попитаи в болницата която си избрала защото всички имат различна политика по въпроса-Шейново например си дават техни нощници и не дават да си ползваш твоя(специялно за РО)
Добро утро!!

Искам да попитам момичетата с опит, трябват ли нощници за родилното или ако си например в ВИП стая ти се полагат? Може да ви се стори тъп въпроса, за което се извинявам!

# 280
Добро утро и от мен!  Grinning

Днес вече дишам по-леко, не знам защо хормоните последните 4 дни (около рожденния ми ден) бяха решили да се гъбаркат с мен  Mr. Green То не беше рев, истерия, смях, после пак рев и т.н.

Аз също съм си харесала една количка на Hauck (модела обаче си го записах на едно листче и сега не е при мен) и смятам съвсем скоро да отида до този магазин до Шейново и да я видя и на живо. Изглежда лека, удобна и най-важното не е скъпа.

Онзи ден бях в нашия Mothercare и си харесах страхотни неща, но да бяха по-евтинки. И има намалени нощнички. Искам да попитам момичетата с опит, трябват ли нощници за родилното или ако си например в ВИП стая ти се полагат? Може да ви се стори тъп въпроса, за което се извинявам  Mr. Green

То и аз това , казах, не се разбрахме нещо!

Какво ще кажете за този Hauck Manhattan !!  Има още 2 цвята!
  http://www.kasidabg.com/hauck-products_id-16035.html

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 09:40 от margo_tosheva

# 281
Добро утро и от мен  Hug

Влизам само за запис, че нещо хич ме няма от към настроение днес  Sad Времето навън също е в унисон с него за съжаление.
Стискам палци на всички, които днес са на ЖК.

Спорен и лек ден ви желая момичета   bouquet

# 282
аз съм се спряла и поръчала тази na mothercare Simple Smile http://www.mothercare.com/Mothercare-Trenton-Deluxe-pushchair-tr … ncoding=UTF8&

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 09:49 от KRISTI4

# 283
Добро утро Hug
Стар много е хубав този сайт,допадна ми PeaceАз все още не съм купувала никакви дрешки,мама и свеки не ми дават(от суеверие разбира се),но след празниците съм решила да си накупя всичко Peace
Охх капама,все искам да я направя,но дали ще се справя Crossing Arms,може би ще се пробвам за Коледа newsm78

# 284
Добро утро.Кристи -хубава е  количката-ти поръча ли си я?
Аз да се оплача-вчера моя мъж насмалко да ктастрофира много жестоко-нещо по колата се е развалило изведнъж-голям рев му ударих...Дано повече не се случва...Сега ремонта на счупеното ще излезе колкото една четвърт от колата,пък и ние както току-що купихме къща и обзавеждаме сме скъсали джобовете от всякъде.Пак заеми ще трябват,ама нека поне сме живи и здрави,пари се изкарват
Вие сънувате ли кошмари-аз постоянно и то че все нещо лошо става с бебето или някой иска да ми го вземе(даже тая нощ сънувах че искат да го изядат-май тотално съм изперкала Shocked)
Айде оплаках се-стига мрънках...
Дано се пооправи малко настроението ми-аз се приготвям за работа-лек ден на всички бременужки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт