Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 672
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Ох стига в тия клизми ....това ми е по стряскащо от самото раждане. Confused
Абе само мен ли ме е страх от секциото...искам като по филмите ,изтичат ми водите..малко контракции  на бързо в болницата и аее няма и за 2 часа съм родила Laughing

# 676
  • София
За раждащите със секцио - пазарете се предварително да ви изпишат очистително, пие се на предишния ден и не правят клизма после.  bowuu

Радост, и мен по едно време много ме заболя един венец, егати гадната болка, отшумя от самосебе си за 3-4 дни.  Hug

Пипи, кажи на доктора за това изтръпване, изписват магнезий.

petunkata, добре дошла при нас!

# 677
  • offshore & overseas
Ааа, там не давам нищо да ми правят.  Joy Аз първият път не дадох, та сега ли ще им се дам, гърмян заек вече.  hahaha
Ох,Ника голям смях,напомняш ми за един чичко като оперираха мъжа ми той беше в съседната стая и вечерта преди операцията му идва санитарката с маркучите и му вика айде в тоалетната и се надупвай и тои ама какво ще ми правите и тя клизма и той беше от Елин Пели май и вика ще ми бъркаш у газо ти луда ли да бегаш от тука и тя горката ама доктора ще ми се кара и той изобщо не ме интересува ставам и си заминавам,цял живот ще куцам и ще търпя на болка,но никой няма да ми бърка в гъзо.
Това си е свещено място!!!Там не се пипа!И аз се чудя как ще се разберем при раждането с клизмите,ама дано стигнем до някакъв компромис. hahaha
Joy Joy Joy Абе, свещено! По-скоро е... хм, гнусно... Е, мен може би не ме е гнус чак толкова от собствения ми г*з. Аз май съм склонна на една клизма, колкото и да е гадно, защото страдам от невероятен запек и нищо не може да ме отпуши така добре (в началото на тая седмица установих, че очистителни не ми действат Shocked Shocked Shocked и сега съм се навила, защото е ад, по-болезнено от раждане май, като тръгнеш да се изхождаш). А си е нужно, поне веднъж-дваж в живота. Потвърждавам, обаче, че е унизително.

Айде, стига толкоз натурализъм вече! Mr. Green

# 678
Ника    пия ги от месец вече

# 679
  • София
Ника    пия ги от месец вече
Аз ги пия от самото начало, но като споделих, че имам крампи и ми промени дозата.

# 680
Здравейте, аз днес съм в ужасно настроение. Цял ден си поревавам сама вкъщи. От снощи ме боли венеца около един зъб, по- скоро е изтръпна, но много се притеснявам да не се подуе нещо  Cry
Radost и ние с мойто мило сме така с паричките в момента,днес платих много належащи сметки и сега сме пред фалит почти,което мен много ме депресира ама няма начин ще се опарвиме Sad
А за венците и на мен ми се случи преди няколко седмици купи си Сандрин(медицинска вода за изплакване, много помага )-личната лекарка ми я препоръча става за бременни и не е скъпа! Hug

# 681
  • Burgas
На мен клизма преди секциото не са ми правили,но на следващия ден ми правиха защото задържах газове и ме наплашиха,4е е опасно.

# 682
  • София
Абе само мен ли ме е страх от секциото...искам като по филмите ,изтичат ми водите..малко контракции  на бързо в болницата и аее няма и за 2 часа съм родила Laughing

И аз искам такааааа...ама нема! На моменти като се сетя за секциото и ми се свива всичко и се вкарвам в едни фиииилми- дългометражни... Confused... ама ще го преживеем... Hug

Щом я има тая опция с очистителното - ще се възползвам. Че предния път такава клизма ми направиха, че 4 пъти ходих до ВЦ-то...  Blush ...акушерката вика - е толкова качествена клизма не съм правила никога... Laughing 

# 683
  • София
Radost^^, знам ги бабите ама като го прочетох това и на мен ми иде да скоча да някой клон да ти пратя парички( не че ние с моя имам пукнат лев  Stop)...представям си на баба ти какво и е било като те е чула. Споко или ще се оправи или не Mr. Green..Аз имах големи разправии със зъби и венци до скоро.

Да се похваля и аз един път за нещо Laughing. Венците спряха да ми кървят, косата спря да ми капе и вече не ми тече кръв от носа. Сещам се за 10-ина неща от който да се оплача ама ще се въздържа Naughty

# 684
Абе само мен ли ме е страх от секциото...искам като по филмите ,изтичат ми водите..малко контракции  на бързо в болницата и аее няма и за 2 часа съм родила Laughing
Не, не само теб, аз съм ти силнао конкуренция  Peace Първия път родих точно по този филмов сценарии дето описваш. Е, часовете бяха към 3 - 4, ама иначе така се случи. Сега, не знам.
Клизмата не е страшна, не е като нещо, което ще повторя с желание, но не е толкова ужасно колкото звучи

# 685
  • София
Пфу, доредих се!  Crazy

Имам и аз вече прословутия ПИК, свърших доста работа, напазарувах, дори намерих 1 лев!  yesyes sohappy yesyes
За ядене си говорите…  Thinking Аз без да съм чревоугодник, смея да твърдя, че съм любител на вкусната И полезна храна. Полуфабрикати, шоколадчета, вафлички и т.н. не обичам, но консумирам в моменти на умопомрачение (т.е. – като ми дойде музата за това). Не ям и сурови риби и мухлясали сирена.  Naughty Нито мазни манджи. Почти не ям сол. Сладкото не ме влече, освен ако не е под формата на плод, ако може портокал.  BlushСлабост са ми тестените продукти само.  Heart EyesОбичам хубав хляб (не бял) и хубава паста. В интерес на истината откакто съм бременна ми се яде по-здравословно, отвътре ми идва.  newsm78

И тъй като днес разбрах че съм смъкнала почти 2 кила, смятам да си ги наваксам довечера!  eat

Мъжът ми пък е много кротко прасенце – яде каквото му сготвя, харесва всичко, няма претенции, няма критики, че и той понякога хвърля някоя друга манджа.  bowuu

Вече прекалихте обаче! Аха някоя да подеме лежерна тема за храна, за хубаво време или нещо такова (за храна най-вече) и вие я херпес ще намесите, я бели течения, я клизма...  ooooh!
Ужасни сте!  hahaha

# 686
а аз преди малко пререших с 2 парчета баклава, нищо, че съм +12 и бях решила да се поогранича малко. Мисля да не вечерям, утре ще ходим на хижа Здравец за уикенда и там ще е дно освинване....грух.
хубав уикенд ви желая и не се насилвайте много да пишете, че как ще ви дочета после....

# 687
Вече прекалихте обаче! Аха някоя да подеме лежерна тема за храна, за хубаво време или нещо такова (за храна най-вече) и вие я херпес ще намесите, я бели течения, я клизма...  ooooh!
Ужасни сте!  hahaha

Подкрепям напълно!! newsm10

# 688
Petunkata, добре дошла при нас!  Hug

Радост, Мики, и при нас с милото положението откъм финанси е трагично. За жалост май вероятността да напуснем квартирата и да се приберем в Разград при родителите ни е доста голяма вече... Никак не ни се ще, от 7 години живеем във Варна, но в крайна сметка може и да се наложи.  Sad Мъжо досега дума не даваше да се обели по въпроса, все се надяваше, че ще потръгнат нещата, ама вчера, след поредните попарени надежди да вземе някой лев, много се сдуха и си поговорихме. Казах му, че най-важното е, че сме заедно и че си чакаме най-желания подарък, пък другото е от второстепенно значение. В крайна сметка поне имаме къде да направим крачка назад, както казва писето... Родителите ни ще ударят едно рамо с първоначалните покупки, ама после??? С моето мизерно майчинство точно си плащаме квартирата и толкова... И мойто бабче все иска да помага, ама с нейната жалка пенсия какво по-напред?! Абе, здраве да е. Не е хубаво, че се тревожим за такива неща, докато си носим бебенцата, ама пустите му и пари никога не стигат. Успокоявам се, като си помилвам тумбачето и си казвам, че щом сме 3-мата заедно все ще се опави някак... Така че, момичета, да си се радваме на бременните тумби и да не позволяваме на нищо да ни помрачи най-голямото щастие. Пращам ви голяма виртуална прегръдка и мнооого кураж.  Hug

# 689
  • София

Ужасни сте!  hahaha

За съжаление това са нещата от живота... Hug На мен пък ми харесва, че се дискутират различни теми, от различно естество... Peace...иначе ще е скучно да си говорим само за  "цветя и лИбоФ"... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт