Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

  • 93 613
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • Мнения: 9 095
и аз агитирам за рецепти от известно време...ама май само една сканирана книжка имаме засега от добра съфорумка  bouquet

иначе- пробвах картофки печени на по- високи градуси /250/ за 30мин с коричка- перфектно изпечени Peace

# 151
  • Varna
  • Мнения: 2 605
АлЮЮЮЮЮ Компанията Hug
Кака ви ДелтЪтЪ обещава, ако сготви нЯщу което се е получило прекрасно да дава рецепта и хич няма сЪ стискам биля. Тука нали сме за това да си помагама я smile3521
ДЕДЕЙЙЙ Hug
Радвам сЪ да тЪ видя и тукинка-   bouquet
Да ти кажа за размерите на моята тендЖУрка, тя е от Метро, че момичетата тука казаха добра дума за нея и аз предпочетох да си спестя от парите на тая която дават по ТВ-тУ Joy
Значи основата и е 28 см, горЯ е 33 дълбочината и е 17 см и 1300 вата.  Явно ватовете за всички видове такива тендЖурки е 1300. dunia 53ме успокои, че тя със своята тенджера работи от 2000 година и е много доволна, та затова моите мъже не върнаха нашата. Да видим кога аз ще вляза във час и ще готвя като нея. Laughing
Доста си е голяма тенджерата Деде, даже на истинско изглежда по голяма от тая по телевизията smile3521

# 152
  • Велико Търново
  • Мнения: 57
ми аз много немога да споделя защото съм на диета и готвя все неща без мазнина и общо взето все диетично дали ще ви хареса и повечето все в плик за печене newsm78

# 153
  • Мнения: 1 110
Ще ви дам рецептата за първото нещо, което направих на моята:
(по идея от книжката на ФУТО)
Хрупкави филенца
500 гр. пилешко филе, нарязано на ленти по цялата дължина, с дебелина около 2 см.;
за маринатата
2-3 с.л. кисело мляко
1 ч.л. горчица
1 ч.л. соев сос (терияки)
подправки по желание (аз слагам риган, майорана, ч. пипер)
Нарязаните филенца мариновам за поне 4 часа. След това овалвам в брашно, яйце, корнфейкс (понякога го заменям и със сухо картофено пюре), нареждам на ниската скара и пека без обръщане до зачервяване.
Сервирам с каквото ми се услажда в момента. Laughing Много хубаво към тях върви и лек млечен сос:
5-6 с.л. кис. мляко
1 ч.л. горчица
1 с.л. лимонов сок
зелени подправки

Да ви е сладко, както на нас  Simple Smile!

# 154
  • от Луната
  • Мнения: 1 769
Вихронрав  Hug, непременно ще пробвам. дядо, по-късно ще дам мерки, че сега не мога да тропам да търся рулетка  Embarassed.
Някой беше писал за слоу кукърите ето ви темата с рецептите. Предполагам, че някои от тях могат да се приспособят и за нашите тенджерки  Mr. Green http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=450533.new;topicseen#new

# 155
  • Varna
  • Мнения: 2 605
ВИХРОНРАВ Hug
Много ти балагодаря за рецептата. Звучи много вкусно smile3508 Аз също ползвам за марината кисело мляко. Много вкусно става. Само трябва да го пробвам на нашите тенджерки.
АНИНЕЙКОВА Hug
Хич не се притеснявай, давай и това диетичното. Аз обичам и диетично.
Аз днеска исках да направя едни пилешки крилца по арабски на нашата тенджерка. От поне повече от 18 години ги правя и стават много вкусни. Но не успях да изляза, че трябва да се пързалям по един баир и няма да мога да сЪ спра. Като нищо ще цопна във мУретУ, че тоя баир от нас води право там Joy Но направя ли ги на нашата тенджерка и ми харесат ще ви дам рецептата. Иначе на фурната си стават крилца убиец, надявам се и на новата ми придобивка да стават така Simple Smile

# 156
  • Мнения: 1 167
Я да цопна и аз в тази тема. Досега съм приготвяла във флейвъра пангасиус, пилешки бонфилета, сьомга, кюфтета и пълнени чушки.

# 157
  • Мнения: 9 095
аз няма да ви изненадам с нищо...вкъщи се яде много риба, а с фурната миризмата е 90% по- малко, така че печена рибка с картофки и лимон е класика Mr. Green иначе съвсем не съм от виртуозите в кухнята, така че мога да кажа че за хора които след като се приберат имат 30мин да приготвят вечерята преди да ги сложат тях на масата е перфектна Joy

# 158
  • Велико Търново
  • Мнения: 57
 Peace

# 159
  • Varna
  • Мнения: 2 605
Момичетаааа, да знаете какво проготвиииииих newsm44
направо не мога да повярвам. Едно че се получи красиво и второ много вкусно беее и бързоооо, за 20 минутки newsm44

http://bg.fotoalbum.eu/images1/200812/74950/195336/00000036.JPG

http://bg.fotoalbum.eu/images1/200812/74950/195336/00000037.JPG

http://bg.fotoalbum.eu/images1/200812/74950/195336/00000038.JPG

Та да ви кажа, за 20 мин на 200 градуса. На моите мъже им се видя, че отгоре став по кафяво и затова намалиха градусите. Но във действителност трябва да си е на 20 мин при 200 градуса. Страшно вкусна. Кекса си остана ярко жълт отвътре а във голямата вихрова фурна това жълто ставаше все кафеникаво и не ме кефеше. Аз обичам жълтУ многУУУУ.
3 или 4 яйца-  аз нарочно я направих със 3 яйца, че ако не стане да не ме е яд и пак стана бижу
1 чаена чаша захар
1/2 чаена чаша олио, но аз сложих маааалко по малко.
2 чаени чаши брашно
200 грама кисело мляко
1 бакпулувер, ванилия- аз сложих ванилена захар
Първо разбърквам яйцата със захарта хууубавичко, след това добавям олиото и разбърквам до пухкава смес. Добавям останалите продукти като разбърквам със миксера на най ниска степен.
Те това е и Бон апети момичета newsm68

ТЕДД Hug
ти като печеш рибката, картофките и тях слагаш със рибката нали но на кое ниво? и за колко време и температура стават заедно като ги печеш??? Благодаря ти предварително Hug

# 160
  • София
  • Мнения: 8 504
Момичетаааа, да знаете какво проготвиииииих newsm44
направо не мога да повярвам. ...

Леле Делтааааа това направо ме накара да посегна към него бе. Има ли си име този сладкиш или да го наречем кекс "Морска вечер на Варна".

# 161
  • Мнения: 9 095
DELTA, аз съм такъв готвач че да ми завидиш...добре че техниката е модерна hahaha понеже рибата ми винаги е замразена...слагам я направо да се пече, през това време беля картофите и ги нарязвам- рибата горе, картофите долу и горе до рибата...зависи как ще ми паснат да няма празно по скарите Joy не овкусявам, не мариновам- едно че не ми е в кръвта, второ че за мен вкуса на яденето без овкусяване е най- добър, пробвах един пангасиус за барбекю...маринован Sick както и да е- нареждам всичко, за около 30-40мин е готово имам предвид като прибавя и картофите- зависи каква е рибата котлет, филе, колко дебело е нарязано....

но пак казвам- с нищо няма да ви изненадам, аз съм абсолютен лаик в кухнята, правих мусака, баница- страхотни станаха във фурната и пак да напомня- ако печете ядене никога не праваете моята грешка да сложите вода в мусаката например, за да не гребете с лъжиците преди да сложите заливката hahaha

# 162
  • Велико Търново
  • Мнения: 57
В този кекс има ли някакви ядки защото така ми се вижда?

# 163
  • Varna
  • Мнения: 2 605
ДЕДЕ Hug
Пиши го -Делтината измишльотина Joy Това е една много стара рецепта. Някъде от 90 те години на миналия век я имам.
ТЕДД Hug
Много ти благодаря за съветите. Аз пък пляскам подправки, много обичам да ми мирише на разни мерудии Joy
Ще пробвам тогава тези риби как стават. Иначе нямам тавичка за мусака а мойте мъжове много обичат. Ще видя и със баницата как ще се справя. Ама първо тавичка със съответните размери трябва да си купя ама няма да е скоро, че нали виждаш кВи зими, кВо чудо направо си е мамата си джейс навсякъде Laughing
АНИНЕЙКОВА Hug
Душко, сложих малко орешки и сушено грозде. Извинявам се забравих да добавя за тях. Към тази рецепта ги няма ама аз все импровизирам. Никога не ми се повтарят манджурляците Joy

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 22:14 от DELTA_DELTA

# 164
  • Мнения: 9 095
ма тя моята тава от много обикаляне тука из кишите накрая се оказа че мамината...20годишна е най- хубава Joyедна имам 20см диаметър, другата 22, от тия съвсем обикновените едновремешните тави /иначе купих още 2-3...щото си мислех че от новото по- хубаво няма ама на../ та съвсем спокойно можеш да сложиш едно в едната тавичка на една височина и друго, по- леко и по- малко на долната скара, да си ги приготвиш- гаранция миризмите не се смесват дори и когато печете риба и още нещо! Hug

Общи условия

Активация на акаунт