Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 576
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
фурната е куче марка, не е от телешопа.
чаена чаша кисело мляко с малко сода
15 супени лъжици брашно
4 яйца
подправки на вкус
нарязан колбас
супена лъжица олио, може и без нея, но ми е сухо

# 451
Здравейте Флейвърчета Hug
Днеска мойтУ Диване направи нещо на ТенджУрката, та реших да го споделя със вас защото е много вкусно.
Та синО купил тиквички. Наряза ги на дълго сложи ги във една тава. Във една купичка сложи чесън счукан или пресован, както си искате, зехтин, соев сос и лимон. Със  тази марината заля тиквичките. Остави ги за известно време. Сега не каза колко дълго може да стоят във маринатата но аз знам, че колкото по дълго толкова по добре. Пробвайте и със половин час. Та ги е пекъл на 225 градуса на 15 минутки.  Аз ги кръстих тези тиквички- тиквички Марти, щото Диването така се казва Laughing Много вкусни станаха. Мисля, че и кисело млекце да им сложите и копърче ще им отива. Но и без мляко и копър са си муци!!!
Да ви е сладкУ момиченца-кокиченца Hug Това тъкмо за момите които са на диета. smile3503
DELTA тиквичките с тавичката ли ги сложи или се нареждат на скарата? Ако е с тавичка на коя скара долната или горната?

# 452
правих кекс-стана плачевен-изобщо не бухна
правих го в тавичка,по-малка,за да може въздуха за циркулира,ама нъц
в другата фурна си ми бухва супеееер
elfita пробвай кекса на DELTA DELTA незнам на коя страница беше, аз го направих за първи път и стана супер,бухна и добре се изпече за 25мин. на 200гр. Другите мами писаха че не им станал,но моя стана като на нейните снимки.Мойе би има значение флейвъра, моя е оптимум от Метро Пловдив.

# 453
  • Пловдив
simidka ,ще пробвам кекса на Делта.И аз съм с Оптимум,така че тряБва да стане

# 454
  • Varna
ЗДРАВЕЙТЕ КОМПАНИЯТАААА Hug
Радвам се, че живнахмИ паааак newsm10
СИМИДЧЕ Hug
Не слагам във тавичка, не съм и пробвала да си призная. На решетката. Та на горната може да сложиш тия които си ги нарязала случайно по дебело а на долната тия които са по тънички. На горната по добре се изпича защото хем е по-нагоре, хем въздужа е повече отдулу.
Спомням си, че още едно от нашите момичета прави кекс,  даде рацепта и беше много радостно, че кекса и е станал страхотен, имаше и снимка. Наистина страхотен кекс
Пак да повторя, мойта Пена е Оптимум smile3503

# 455
Момичета, как сте!
Аз не съм писала от доста време, но си търсех тавичка за туй чудо! Е, намерих си , сега си пека редовно месце - снощи правих пилешки флейки с фикса на Маги за сочно пиле - за 15 мин бяха готови и мноооого вкусни.

Хайде със здраве скоро пак ще се разпиша!

# 456
Емайлирана тава става ли да се хакне във флейвъра или трябва задължително да е тефлонова?

# 457
а някой пробвал ли е със силиконовите форми?

# 458
  • Географският център на България-Габрово
Емайлирана тава става ли да се хакне във флейвъра или трябва задължително да е тефлонова?

Всякакви тави стават да се ползавт във фурната

# 459
  • Велико Търново
Момичета в силиконва продълговата форма правих един сладкиш ,който иначе ми спихваше но сега в оптимума и тая форма ЧуДо Hug

# 460
Ани ,сподели рецептата.Аз за сега наблягам на пъжолки  и пиле .Чудя се дали може да се изпече козунак,някой правил ли ,че не ми се хабят продукти?

# 461
  • Велико Търново
Най-вкусният от всички дюкански десерти досега   
4 яйца
250 гр. обезмаслена извара
1 каф. чаша прясно мляко 0,1%
3 ванилии
подсладител на вкус
Разбивате белтъците на сняг. Отделно в друга купа разбивате останалите продукти с пасатор.
После леко смесвате двете смеси и почете на 160-180 градуси около 30 мин. в силиконова или тефлонова тава (малка). Да ви е сладко!  chef  bouquet  bouquet  bouquet

# 462
  • Varna
Момичета на мене във обикновенна тава отдолу нещата ми остават сурови rotfImao rotfImao rotfImao

# 463
  • София
Момичета на мене във обикновенна тава отдолу нещата ми остават сурови rotfImao rotfImao rotfImao

Ми може би ако ни обясниш как ще циркулира въздуха през обикновената тава ще ни стане ясно и как очакваш да се изпече нещо отдолу.

# 464
  • Varna
Деде, аз за това казах че не става работата със обикновенна тава при мене. По нагоре се отбелязва, че става не само във тефлонова тава а и във обикновенна
 А иначе какса който направих за първи път го правих във тефлонова форма за кекс. Там как циркулира въздуха....... Може да имат някаква хватка момичетата за обикновенна тава.

Общи условия

Активация на акаунт