Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 94 029
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • Велико Търново
Ами моя работи вече 15мин и не се е изключил Rolling Eyes

# 76
  • Велико Търново
Ха сега угасна и светна за миг явно така трябва?

# 77
нормално ли е в процеса на работа нагревателя да се изключва за секунди и пак да се включва. сякаш има термостат. 

Моята е ФУТО. Работи като нормална фурна - изключва при достигане на нужната температура. Бързо включва, тъй като съда е малък и без изолация.

# 78
anineykova, ted чакам отзиви.. к'во сте сготвили и как е станало Grinning

# 79
  • Велико Търново
ми аз правих кюфтета станаха върхаааа Peace

# 80
аз картофи със свински врат /подправения в тарелка от билла/, вече писах и в друга тема, но за който не чете там ще кажа и тук- доволна съм и то много и най- вече се радвам на стойката за капака Laughing сега може ли помощ- каква тава за печене на ядене /ориз, мусака/ да си взема- алуминиева за еднократна употреба, тефлонова..или?  bouquet

# 81
anineykova, ted марката от метро оптимум ли беше (каквито са вашите) ????????????

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 23:49 от drakona442

# 82
  • Географският център на България-Габрово
аз картофи със свински врат /подправения в тарелка от билла/, вече писах и в друга тема, но за който не чете там ще кажа и тук- доволна съм и то много и най- вече се радвам на стойката за капака Laughing сега може ли помощ- каква тава за печене на ядене /ориз, мусака/ да си взема- алуминиева за еднократна употреба, тефлонова..или?  bouquet

И алуминиева и тефлонова стават.Но алимуниевата после ще я чистиш по дълго време докато тефлоновата се почиства по бързо.

# 83
dunia53  bouquet благодаря ти, аз се интересувам от гледна точка на това дали ще нагрява добре тефлоновата и дали ще се изпича яденето, пробвах и почистващата функция вече..така да се каже като за първи ден чудесно!ще пробвам обаче с ядене как ще се получат нещата  Laughing

# 84
ми аз правих кюфтета станаха върхаааа Peace

Даже не ми е идвало на ума, че и това може  Hug мерси за подсещането!
Направо на скарата ли ги нареди?

# 85
  • Велико Търново
Ми да оптимум е защо отзивите какви са ? О аз днес правих кекс Фъдж стана върна не съм вярвала че ще стане толкова хубав. А извинете как е тая програма за почистването на моите опции невиждам в книжката го има но на копчалъците не помогнете ми за да знам плийс .Иначе му хванах цаката как да не се цапа слагам отдолу тефлоновата тавичка от микровълновата и пасна чудесно и всико от кюфтетата капеше вътре и после се изми само с топла вода супер!

# 86
THAW ти е бутона за почистването, чисти добре, после само изливаш и изплакваш, няма търкане, няма нищо, аз снощи директно на скарата сложих  пържолите с маринатата а картофите ги овалях в олио преди да ги сложа, и от там капа....изчисти се обаче много добре Peace

а разни пилешки бутчета, крилца и тн...как ги печете и става ли розова коричката или по- скоро крехко се изпича, дайте някоя тайна, аз почвам с експериментите Laughing

# 87
Когато искате да готвите без тавичка,необходимо е само на дъното да постелете алуминиево фолио,там ще се събират соковете или мазнината и после внимателно само отстранявате.

# 88
а каква е вероятността фолиото да попречи на въздуха да се върти и да стане недоизпечено отдолу newsm78

# 89
а каква е вероятността фолиото да попречи на въздуха да се върти и да стане недоизпечено отдолу newsm78

Никаква.напротив по този начин ще се изпече още подобре.Защото фолиото отразява топлината.

Общи условия

Активация на акаунт