Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 94 027
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Сладка хапка, наистина е така - замразените пилета стават страшно вкусни, размразените - по-сухички.

# 61
Здравейте! Чета вашите мнения и реших и аз да кажа моето. Преди една седмица си купихме уреда от магазините на топ шоп.Сега всяка вечер го изпробваме и до тук всички сме много доволни от него. 4-ма човека сме и за сега ни храни достатъчно. Картофите станаха страхотни. Пробвахме и риба да готвим-вкусът и беше превъзходен. Т.е. за сега уредът върши чудна работа. Пести и време и енергия.

# 62
  • от Луната
Вчера видях такъв уред, само че друга марка за 140 лв. В магазин за бяла тахника в нашия град  Wink. Аз от моя съм доволна

# 63
  • Велико Търново
Все пак не ми стана ясно авторката на темата в крайна сметка закупили си такъв уред изобщо?

# 64
Здравейте!Да си кажа и аз мнението!  bouquet
Получих уреда като подарък,сестра ми и родителите ми също го имат!Купени са от Телешоп и като цяло всички сме доволи,но не мисля че може да замести изцяло фурната,особено за ястия с ориз Naughty.Затова пък пъстървата става страхотна -пека я цала за 20-25 мин. на горната скара,сьомга - също, и най-важното не се умирисва цялата къща. PeaceЗа месото съм съгласна че е по-добре да е мариновано предварително или замръзено.Почисването също ми е лесно! PeaceПолзвам за печене в него  и йенска форма без капака. Peace
Така,че съм за уреда Peace

# 65
  • Велико Търново
Ох да Ви се оплача днес отидох до метро да си закупя такъв уред и нямаше бяха свършили . Някой да знае къде другаде може да ги продават във Велико Търново? Rolling Eyes

# 66
  • от Луната
Провери в някой магазин за бяла техника. При нас го има в пернишкия Технокомерс за 150 лв. Не е точно същия като от топ шоп, друга марка е но мисля, че начина на работа е същия

# 67
  • София
  Ето от Телестар същата за 159 лева:

http://www.telestar.bg/product.php?id_product=74

http://www.topshop.bg/turbo_oven-78055-p.html

Ето за сравнение. За мен са еднакви, а цените доста различни.

# 68
kupete si ia ot grece be xora ,mnogo e iako i vkusno .tova 4e ne bilo vkusno sa palni gluposti .to ako s tava ne moge6 da gotvi6 le le maleee.... zna4i ratcete ti sa v ..... v grece sa mnogo po evtini 140 lv .s dostavkata ako niakoi iska da mi pi6e

# 69
От утре тръгва нова промоция в Метро за тези фурни. За 96лв. Предполагам, че пак ще свършат бързо, защото за такава цена няма никъде.

# 70
kupete si ia ot grece be xora ,mnogo e iako i vkusno .tova 4e ne bilo vkusno sa palni gluposti .to ako s tava ne moge6 da gotvi6 le le maleee.... zna4i ratcete ti sa v ..... v grece sa mnogo po evtini 140 lv .s dostavkata ako niakoi iska da mi pi6e

Мерси за рекламата Laughing  ooooh!

# 71
  • Географският център на България-Габрово
Днес погледнах в каталога на BILLA,че има промоция на такъв уред на цена 130 лева.Марката е ROHNSON.Промоцията е до 03.02.2010

# 72
Искам да благодаря на Вихронрав, следя темата отдавна   bouquet  и вкъщи сме само двама все още..и си търсехме точно такова чудо, та тя беше главната виновна днес мъжо да ме заведе в метро и да ми вземе уредчето..довечера ще го изпробвам, но едно нещо метално не ми беше ясно какво е, а то май ще дойде точно стойка за капака hahaha като се прибера от работа ще си го изпробваме и ще ви дам отзиви, само да кажа- книжката е ужасна и неясна, добре че сте вие Laughing Hug

# 73
  • Велико Търново
И аз днес си го купих от Метро довечера ще си го пробваме от В.Търново  дано да си заслужава

# 74
Днес си купих въпросната печка от Метро.
Искам да попитам тези, които я имат, нормално ли е в процеса на работа нагревателя да се изключва за секунди и пак да се включва. сякаш има термостат.  Моята прави така, за 10 мин. поне три пъти. Искам да знам дали това е нормално, тъй като в упътването няма нищо по този въпрос .
Да знам дали не е развалена и да я връщам в магазина за смяна, докато е време.

Общи условия

Активация на акаунт