Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 616
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
оптимумче ми е фурната, едва ли има значение за градусите, аз просто пека малко повече време мисля newsm78 рецептата е за хлебопекарна, взех я от темата с рецептите: 2 яйца, 60гр захар, 60гр масло, 100мл мляко, щипка сол, пакетче суха мая и плънката е по желание, самата рецепта наистина е чудесна Peace

# 346
Ще пробвам кифлите  Mr. Green. Колкото до градусите явно има значение. На ДЕЛТА за 20 мин се изпича кекса, а при мен изгаря. Може би поради различния размер. Гледам едни казват, че 20 л. им е купата, други 11 л. За моя не знам колко литра е - телешопски ми е флейвъра.

# 347
здравейте момичетая и аз се записвам от 3 дни имам оптимум от метро и съм много доволна. Laughing
Пеках наденички, кюфтета,пържоли. Днес правих кекс и стана супер. #Crazy

# 348
  • Varna
simidka Hug
Да ти е честита newsm10

# 349
Здравейте пак от мен аз пак ще започна да досаждам със моя въпрос -Каква фурна да си взема ? навита съм на тази 20л. но някой беше писал, че има различни реотани едните били инфрачервени а другите незнам какви и другото което ме притеснява дали ще си намеря тавички за тази голямата. Защото на Турбо овън-а има аксесоари които се продават отделно /60лв./ Иначе цената на SAPIR-a  много ме устройва. Или да си взема RONSON  от Метро -11л.-100лв.То няма аз да ги давам парите пак казвам но не мога да натоваря на мама бюджета толкова много защото и тя иска да си купи.Знам, че съм досадна но това е положението когато си избирах хлебопекарната момичетат от форума /виждам,че някой са тука/ много ми помогнаха надявам се да бъдете така добри и търпеливи с мен и да ми помогнете във този избор. Hug Hug

# 350
незнам къде видя в метро Пловдив RONSON,аз миналия ден си купих Оптимума от там,нямаше друга марка.Струва 119лв.без ДДС.
11литра е и мисля че е достатъчна. JoyЗа реотаните не мога да ти кажа какви са,но съм доволна засега.

# 351
оптимумче ми е фурната, едва ли има значение за градусите, аз просто пека малко повече време мисля newsm78 рецептата е за хлебопекарна, взех я от темата с рецептите: 2 яйца, 60гр захар, 60гр масло, 100мл мляко, щипка сол, пакетче суха мая и плънката е по желание, самата рецепта наистина е чудесна Peace

tedd би ли сверила рецептата, че нещо не виждам брашното, а имам желание да опитам...

# 352
DELTA_DELTA  направих твоя кекс за 25мин.на 200гр. и стана много хубав,незнам защо на другите мами не им се получава.
Стана същия като на твоите снимки, жълтичък с какао, изпече се добре и го изядохме още топъл. Имам същата тефлонова форма за кекс и следвах твоите инструкции.  chef

# 353
DELTA_DELTA  направих твоя кекс за 25мин.на 200гр. и стана много хубав,незнам защо на другите мами не им се получава.

Защото са ни различни фурните

# 354
Здравейте пак от мен аз пак ще започна да досаждам със моя въпрос -Каква фурна да си взема ? навита съм на тази 20л. но някой беше писал, че има различни реотани едните били инфрачервени а другите незнам какви и другото което ме притеснява дали ще си намеря тавички за тази голямата. Защото на Турбо овън-а има аксесоари които се продават отделно /60лв./ Иначе цената на SAPIR-a  много ме устройва. Или да си взема RONSON  от Метро -11л.-100лв.То няма аз да ги давам парите пак казвам но не мога да натоваря на мама бюджета толкова много защото и тя иска да си купи.Знам, че съм досадна но това е положението когато си избирах хлебопекарната момичетат от форума /виждам,че някой са тука/ много ми помогнаха надявам се да бъдете така добри и търпеливи с мен и да ми помогнете във този избор. Hug Hug

Здравей можеш пак да провериш колко л. е Sapir,да не би да има грешка.Моята е Sapir - 12 л. и съм я взела на промоция за 90 лв.  Rolling Eyes . Aз съм доволна и всеки ден я ползвам.Всички вършат работа,само трябва да им хванеш начина.
 Прилагам едно кексче от снощи

# 355

tedd би ли сверила рецептата, че нещо не виждам брашното, а имам желание да опитам...

350 гр е брашното, не ми обръщай внимание, аз бъркалката на машината забравям да сложа, че едно брашно ли Laughing

# 356
tedd тестото трябвали да втасва или направо се пече? Питам защото за първи път ще правя нещо подобно  Confused

# 357
vevali нямам грешка продавачката ми е позната и сега пак и звъннах да 20 литрова е SAPIR-115лв.simidka  може и да бъркам марките гледах я мисля, че по предната брошура 99,90лв.А вие както виждам за кекса си използвате обикновена форма каквато си слагате и във другата фурна нали? Много добре изглежда

# 358
ами как да ти кажа, като и аз не съм правила Laughing правих тестото в хлебопекарна, защото се съмнявам в способностите си, а и практически не ми се клепа Embarassed ползвам програма която меси и втасва, обаче кое колко време е нямам идея, цялата програма е час и половина, като сигнализира че е готово тестото е перфектно вече, 100% обаче ако месиш на ръка след това трябва да втаса..все пак това което знам е че щом има мая трябва да втаса Wink

# 359
  • Varna
simidka Hug
Много се радвам, че ти се е получило кексчето, че аз доста се притесних за останалите момичета. Ти със колко яйца го направи? Аз нарочно го направих със 3 да не ме е яд ако не стане. Но иначе  по добре със 4 айчица.
vevali Hug
Страхотен кекса, давай рецептата бе Душе. Благодаря ти предварителнУУУУ Hug Hug Hug
Иначе формата ми за кекса е много, много стара. От първите тефлонови, но още ми върши работа. Смятам, че всяка форма за кекс ще върши работа. Така, че мятайте кексовете момичета ако не сте на диета Hug

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 13:13 от DELTA_DELTA

Общи условия

Активация на акаунт