Кукър рецепти и програми.

• 625 799
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 1 035
Цената е 79 лева без включена доставка на Еконт

# 1 036
Добре де  newsm78 мляко?и ориз? под налягане? пък не кипи newsm78 как са измислени тия машинки  чудна работа #Crazy ,аз моя кукър го подлудих докато му сменях програмите за приготвянето на млякото с ориза ,че ме беше страх да не кипне и го отварях през минута Joy ,ако е под налягане нямам идея дали ще се осмеля въобще да го сготвя Mr. Green Откакто кипнах фрикасето ,а и един път картофи бях сложила на неподходяща програма все го гледам като включа нещо течно.......да не тръгне да ме търси Laughing

# 1 037
Аз също имах притеснения заради налягането и млякото, но се оказаха неоснователни. Не само не изкипя, но и оризът беше добре сварен, кухнята - чиста, децата - доволни Simple Smile По капака на кукъра от вътрешната страна имаше само обичайните капки вода.

Някой да си е поръчвал резервна купа от бг сервиз, който поддържа "Горение" например? Преди време си поръчвах от "Бушона" съд за хлебопекарна, би трябвало да има вариант и за купи за кукъри...

# 1 038
Здравейте! От една седмица съм собственичка на мултикукър Делимано 50 в 1. Снощи се пробвах със супа топчета. Доста се притеснявах, защото изчетох сума ти мнения и не знаех какво ще се получи. Ами, получи се много вкусна супа. Искам да правя един кекс и в упътването пише, че трябва да натисна два пъти опцията "Кекс". Само, че не знам как да го направя. Първо натискам МЕНЮ и отивам на Кекс и след това СТАРТ, но как два пъти да го направя. Ако някой може да ми каже, ще му бъда благодарна.

# 1 039
Добре де  newsm78 мляко?и ориз? под налягане? пък не кипи newsm78 как са измислени тия машинки  чудна работа #Crazy ,аз моя кукър го подлудих докато му сменях програмите за приготвянето на млякото с ориза ,че ме беше страх да не кипне и го отварях през минута Joy ,ако е под налягане нямам идея дали ще се осмеля въобще да го сготвя Mr. Green Откакто кипнах фрикасето ,а и един път картофи бях сложила на неподходяща програма все го гледам като включа нещо течно.......да не тръгне да ме търси Laughing
От поста Ви разбирам, че фрикасето е изкипяло. Това отрази ли се на кукъра? Питам, защото преди няколко дни готвех гъбена супа и, когато накрая сипах млякото, супата изкипя. Сега ме е страх да го ползвам да не бе да направи късо. Не знам какво да правя, а толкова искам да си го ползвам. Делимано мултикукър 50 в 1.

# 1 040
И аз с въпрос.
Възможно ли е на програма slow cookng след 8 и повече часа готвене нарязани на кубчета моркови да са почти сурови. Като отварях от време на време не съм забелязвала дори и "намек" от къкрене(все едно си кисне храната). Дава, че готви на 80 градуса. Става въпрос за новия филипс 4749

# 1 041
  • Балчик
Първо на морковите им трябва повече време от другите продукти, второ с отварянето от време на време прецакваш нещата. Губи се много топлина и времето за готвене се удължава. В моето упътване пишеше, че при нормално готвене всяко отваряне удължава времето на готвене с около 20 минути, а слоу вероятно с доста повече. Защо отваряш? Какво къкрене очакваш на 80 градуса, не може да има такова при тази температура.

# 1 042
Първо на морковите им трябва повече време от другите продукти, второ с отварянето от време на време прецакваш нещата. Губи се много топлина и времето за готвене се удължава. В моето упътване пишеше, че при нормално готвене всяко отваряне удължава времето на готвене с около 20 минути, а слоу вероятно с доста повече. Защо отваряш? Какво къкрене очакваш на 80 градуса, не може да има такова при тази температура.
Предполагам, че им трябва повече време, ама чак пък толкова  newsm78 И преди пробвах някаква манджа и не ми се получи. Което не пречи в мен да е грешката де  Wink
Сложих манджата вечерта и след 7-8 часа отворих и бяха почти сурови морковите.

А ако има някакво месо колко време горе долу ще му е необходимо да се сготви на slow cooking?( ако не отварям капака  Rolling Eyes )

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 16:51 от иванита

# 1 043
  • Русе
иванита в неделя сложих едно месо да се вари в кукъра , на програмата за варене, след час и половина беше пред разпадане. Кукъра ми е Филипс ето такъв
http://www.philips.bg/c-p/HD3139_70/multicooker

# 1 044
irmanowa, аз си редактирах поста. Имах предвид на програма slow cooking след колко часа мога да очаквам сготвено месо. Иначе на другите програми - ясно, и на мен горе долу за толкова време

# 1 045
  • Бургас
Аз съм с Филипс, но още не мога да различа кога да ползвам програма ОРИЗ, РИЗОТО и ПИЛАФ. Имате ли идея?

# 1 046
По повод питането за фрикасето  chef да изкипя във филипса и доволно се омаза всичко  Joy цяла вечер бърсах и мих и на другия ден си го пуснах !После един ден изкипях едни картофи,спрях ги ,избърсах и пак си го пуснах да се досготвят  bouquet нищо и нямаше на машинката!На слоу не готвя след един злопулучен боб ,знам че е по полезно но нямам си търпение ,такава съм ,за мен 2  часа и 30 мин са ми максимума който възприемам Hug

# 1 047
  • Пловдив
Кипял ми е не малко пъти пре различни обстоятелства кукъра. Гадното е да се изчисти иначе няма проблем да се ползва след това. Електрическите компоненти са изолирани и до тях не достига влага. Образно да го кажем, то е все едно да ти изкипи тенджера върху котлона - избърсваш го и можеш да си готвиш пак.

# 1 048
  • София
Аз съм с Филипс, но още не мога да различа кога да ползвам програма ОРИЗ, РИЗОТО и ПИЛАФ. Имате ли идея?
И аз си задавам същия въпрос, още повече в самата книжка на уреда, в таблицата с програми и температури, и трите са описани заедно, с еднаква температура.

# 1 049
И аз си задавам същия въпрос, още повече в самата книжка на уреда, в таблицата с програми и температури, и трите са описани заедно, с еднаква температура.
Готвила съм и на трите, абсолютно идентични са....така, че натискам която ми падне Joy

Общи условия

Активация на акаунт