Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя снежна Африка?
Как се приготвя класическа рецепта за макарони Болонезе?
Как се приготвя агнешка дроб сърма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя снежна Африка?
Снежната Африка се приготвя, като се смесят всички сухи съставки в една купа. След това в отделен съд се разбиват две яйца. На друго място смесват олио и вода. След това всички съставки се смесват в купата със сухите съставки и се разбъркват, докато сместа стане хомогенна. Сместа се разбива с миксер до пълно разбиване на продуктите. Тенджерата за печене се намазва с олио и сместа се изсипва вътре. Програмата за печене е кафява. След изпичането бананите се нарязват по дължина и се подреждат върху кекса, след което се мажат с крем и се поръсват с изрязан връх.
-
Как се приготвя класическа рецепта за макарони Болонезе?
За да направите класическа рецепта за макарони Болонeзе, започнете с разтопяване на масло в тенджера. Добавете нарязана шунка и кайма, като ги задушите с врящ пилешки бульон. Разтворете пакет Маги за макарони Болонезе в малко вода и го добавете към сместа заедно с макароните. Накрая изсипете вряла вода, разбъркайте и гответе на слаб огън за 1 час и 30 минути.
-
Как се приготвя агнешка дроб сърма?
За да приготвите агнешка дроб сърма, ще ви е необходим комплект за пълнене, кромид лук, олио или краве масло, ориз, подправки и бульон. Първо размразете комплекта и нарежете кромида. След това го запържете на програма regula за 10-15 минути. Добавете ориз, бульон и подправки към пълнежа от дроб сърма, след което гответе на програма brown. Накрая можете да добавите заливка и да оставите ястието да почине още 20 минути.
-
Как се приготвя 'Велинградска капама'?
-
Как се приготвя рибена мусака?
/?
...всичката тая пяна дето се отделя при сваряването му..тя отива вътре в манджата. Не ми струва много здравословно. Имам предвид, че съдържа кръв и др. разни си там неща. При готвене на котлон аз я махам и прецеждам бульона. Някак по чисто ми изглежда така. Май съм почитател на класическата печка.
Просто влошава вида на ястието, затова се отделя.
Нама срашно!
, купувам една зелена леща , уж сорт дето се усвоява по лесно, измивам добре, слагам морков, доматено пюре, вода, лук и подправки, затварям и включвам на програма стю за един час! Като свирне отварям и сипвам по чиниите! Никога не съм киснала лещата, но може би така е по здравословно!