Кукър рецепти и програми.

• 626 014
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 495
Странна работа и моя в един участък потъмня ( нали за това кръглото на дъното говорим) .... Нямам представа от какво се получи... Мислех ,че само при мен е така..

# 496
  • Бургас
Някой пробвал ли е да готви в керамичен или огнеупорен съд сложен в кукъра? Смятате ли, че е възможно? Още не съм го опознала и не мога да преценя  Rolling Eyes

# 497
  • Ст.Загора
Няколко пъти пекох кекс в силиконова форма , става  чудесен . Смятам тези дни да потърся малки огнеопорни чашки и да направя крем карамел , за керамичен съд не знам. И  на мен ми потъмня дъното  , някои ако има идея как да се почисти моля да сподели.

# 498
  • Varna
Мимче,
Пробвай със сода за хляб. При мене се получи. Преди два три месеца почиствах и от тогава все още не е потъмняло дъното.

# 499
  • Ст.Загора
Ще пробвам със сода , след някой ден , че сега покрай празниците мира не му давам .

# 500
Ще пробвам със сода , след някой ден , че сега покрай празниците мира не му давам .
Миме и аз съм така Simple Smile  Hug, ама добре че имам и крок та и той без душа остава! Laughing

# 501
Аз сега като седнах и няма един уред изключен........бушона ми падна даже. Фурната заредена с баклава, а меденките чакат ред, в мултито се варят картофи, а отгоре се задушава грах, зелен фасул, моркови,чакат ред сармите..... актив фрая пече гарнитурата за обяда -пикантни картофи, скарата омайва едни рибки за обяд, а пържолките са в марината  Crazy  а колона е приютил и чака да бъде включен за да заври соса от диви гъби за пържолките и сиропа за баклавата  Crazy Crazy Crazy 

# 502
Аз сега като седнах и няма един уред изключен........бушона ми падна даже. Фурната заредена с баклава, а меденките чакат ред, в мултито се варят картофи, а отгоре се задушава грах, зелен фасул, моркови,чакат ред сармите..... актив фрая пече гарнитурата за обяда -пикантни картофи, скарата омайва едни рибки за обяд, а пържолките са в марината  Crazy  а колона е приютил и чака да бъде включен за да заври соса от диви гъби за пържолките и сиропа за баклавата  Crazy Crazy Crazy 
Еееееех Звезден прах хич да не готвя тогава ти колкото манджи си направила......нямаш стигане!  Hug

# 503
глад гони народа. Весели и вкусни празници момичета   chef  bouquet  bouquet

# 504
И от мен девойки! Весели и уютни празници, много топлина и светлина на трапезата и в душите ви! Ще смаем всички с наште кулинарни приготовления тази вечер!

# 505
  • Ст.Загора
 Весели празници и от мен момичета !!! Не мога да не споделя колко съм доволна от зелевите сърмички , сготвени на стю за 3 часа ,  преди когато ги правих на котлон все някоя се разпадаше , а сега всички са целички , няма бумбаш  Grinning. Утре и капамата там ще заредя , пак на стю за 3-4 часа .                                                                                                                                                                  Звезден прах , това с падането на бушона ми е познато , добре че времето е с нас поне отоплителните уреди не работят  Laughing

# 506
  • Varna
Весела Коледа, момичета! Здраве, обич, мир и спокойствие на вас и вашите любими хора!

# 507
  • София
Здравейте, момичета!
Включвам се и аз в темата и ще ви чета с интерес, надявам се и аз да споделя нещо по-натам.
От 2 дни имам кукър, не издържах и сготвих една рецепта от книжката - тази за Борш, но нещо не ни хареса. Самото ястие не ми хареса, а и сякаш стана малко недоварено - можеше и още, според мен, а не само 1 час, както е по програма.
Тези дни ще пробвам с още нещо!

# 508
Здравейте, момичета!
Включвам се и аз в темата и ще ви чета с интерес, надявам се и аз да споделя нещо по-натам.
От 2 дни имам кукър, не издържах и сготвих една рецепта от книжката - тази за Борш, но нещо не ни хареса. Самото ястие не ми хареса, а и сякаш стана малко недоварено - можеше и още, според мен, а не само 1 час, както е по програма.
Тези дни ще пробвам с още нещо!
.           Колко вода сложи и на каква програма?

# 509
Момичета случвало ли ви се е като правите супа и да изври отгоре от клапана  Shocked вече два пъти така ми става, а съм слагала вода до начертаното, мисля, че е към 3 литра  newsm78 и да питам с какво почиствате отвътре капака и уреда, дали може с мокра кърпа  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт