Кукър рецепти и програми.

• 625 960
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 660
Аз пък искам да питам някой правил ли е медено лимонените пилешки крилца от рецептите на Филипс...моите не се получиха, изгоряха много бързо, преди да изтече времето.....и не се опекоха...аз и не изчаках цялото време, че отгоре щяха да станат на въглен....

# 661
Привет,момичета! Hug
Рядко се включвам тук-работа и ангажименти ме гонят много ooooh!...Затова пък ви чета редовно,да знаете Peace
Някоя от вас правила ли е тиква в мултито?Предполагам,че на принципа на интуицията и сама мога да измисля как ,но все пак,ако някоя от вас е правила и е останала доволна,нека сподели Peace
Прегръщам ви и ви желая хубав ден ! bouquet
Тиква съм правила с един пръст вода, тиквата на парченца, лъжица мед и на стю, става като варена...а аз предпочитам печена Simple Smile

# 662
  • Ст.Загора
 Адаш по тази рецепта ги правя аз http://angellovescooking.blogspot.bg/2014/10/sticky-lemon-chicke … html#comment-form, слагам цели бутчета разрязани на две и времето за приготвяне е около 40-45 мин . Станаха ни любими в къщи .

# 663
Адаш по тази рецепта ги правя аз http://angellovescooking.blogspot.bg/2014/10/sticky-lemon-chicke … html#comment-form, слагам цели бутчета разрязани на две и времето за приготвяне е около 40-45 мин . Станаха ни любими в къщи .
Ехеее Миме чудесна рецепта....но ето слага се и водичка, защото по рецептата на Филипс няма вода и изгарят Hug Hug Благодаря ти! Hug
Ето я на Филипса
http://www.cooker.philips.bg/recepti/osnovni/krilca.html

# 664
Здраейте! Моля зя рецепта та за тиква в кукъра

# 665
mimi.7299 , с огромно закъснение-мерси за рецептата за тиква Hug Laughing
Аз я направих на програмата за печене с кафява захар.Тиквата само я бях накиснала предварително в прясно мляко-стана мозък за час Peace

# 666
mimi.7299 , с огромно закъснение-мерси за рецептата за тиква Hug Laughing
Аз я направих на програмата за печене с кафява захар.Тиквата само я бях накиснала предварително в прясно мляко-стана мозък за час Peace
Гъбке, радвам се че ти е харесала....

# 667
Момичета подариха ми кукър Горене и сега искам да сготвя нещо. Избрах за днес пиле с картофи и грах. Моля да ми дадете рецепта. Търсих в темата, но не открих.

# 668
  • Пловдив
Пиша ти как бих го направила аз.
Слагам в съда за готвене мазнина и на програма Пържене запечатвам пилешкото. Изваждам месото в мазнината, която вече има и сок от пиле слагам нарязан лук и морков и продължавам на програма Пържене да поомекнат. Общо за месото и тези зеленчуци бих дала 20 минути програма Пържене, като трябва да се бъркат. Връщам месото, слагам картофите, граха, червен пипер и сол, вода. Пускам програма Задушаване за 40 минути и оставям да се готви вече на затворен капак. Накрая, когато свърши програмата слагам свеж или замразен магданоз, ако предпочиташ ползвай други подправки и ако желаеш прави брашнена каша. Аз никога не слагам брашно, когато готвя картофи.

# 669
Пиша ти как бих го направила аз.
Слагам в съда за готвене мазнина и на програма Пържене запечатвам пилешкото. Изваждам месото в мазнината, която вече има и сок от пиле слагам нарязан лук и морков и продължавам на програма Пържене да поомекнат. Общо за месото и тези зеленчуци бих дала 20 минути програма Пържене, като трябва да се бъркат. Връщам месото, слагам картофите, граха, червен пипер и сол, вода. Пускам програма Задушаване за 40 минути и оставям да се готви вече на затворен капак. Накрая, когато свърши програмата слагам свеж или замразен магданоз, ако предпочиташ ползвай други подправки и ако желаеш прави брашнена каша. Аз никога не слагам брашно, когато готвя картофи.

Сложих всичко както си описала и след час картофите и граха бяха сурови. Пуснах на още час да видим какво ще се получи. Другото което ме притеснява е че клапана за налягане не спадна за 30 мин и го отворих сама. Според теб колко време трябва да спада този клапан?

# 670
  • Пловдив
Сурови newsm78 След час  newsm78 На каква температура? На каква програма?
Картофите се сваряват за максимум 20 мин след завиране на водата при обикновено варене. Не разбирам. При мен няма опция под налягане и няма такъв клапан. За това не мога да дам съвет.

# 671
Сурови newsm78 След час  newsm78 На каква температура? На каква програма?
Картофите се сваряват за максимум 20 мин след завиране на водата при обикновено варене. Не разбирам. При мен няма опция под налягане и няма такъв клапан. За това не мога да дам съвет.
Пуснала съм го на бавно готвене и може би за това така се получи. Все пак първо ползване ми е, но няма начин да не се сприятелим с тази тенджера! Ще пробвам докато се получи. Благодаря ти за обяснението. Simple Smile

# 672
  • Пловдив
Това, което съм прочела от хора, които имат опция бавно готвене е, че то продължава 4-6 часа. Там няма завиране и се поддържа някаква температура под 70 градуса. Т.е. ако ще продължиш на тази програма май ще трябва да провериш ястието след 3-4 часа.

# 673
Привет на всички мултиготвещи Hug
Отдавна несъм влизала тук,но като гледам,дейността не е много активна Thinking
Вчера правих постна манджа/при мен винаги са постни де Laughing/ по ето тази рецепта:
http://trydiani.blogspot.bg/2013/11/philips-multicooker.html
Стана страхотна,но времето за готвене в никакъв случай не е 1 час,а 2 Peace

# 674
2 часа не е ли малко множко? Нали уж мултикукърите пестят време. Това в Олята го готвя за 20 минути. Не го казвам с лошо, просто се учудвам.

Общи условия

Активация на акаунт