Кукър рецепти и програми.

• 627 717
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 1 230
Какво им е на купите?  newsm78 Моята я ползвам 3 год, не е надраскана, никога не ми е залепнало, не е мръднала.
Някой ще каже ли бързото готвене за какво служи? И супата?  newsm78
Бързото готвене при мен ври много силно и изкипява, програма супа нямам....
Ами Сави купата е тефлонова, т.е не е добре яденето да престоява, защото тефлонът изпарява не добри вещества, затова! Имеено по тази причина хората търсят керамични, каменни купи или стомана! Simple Smile Но и аз три години ядох от тефлонова купа Mr. Green

# 1 231
  • гр. София
Здравейте момичета, моят мултикукър още пътува към мен, но да се присъединя и аз към вас да чета. Tefal Multicook Pro е, има ли го някой, нещо по-специфично трябва ли да знам?  Thinking

# 1 232
От испанския вип ли ? Joy Joy bouquet Ей голяма лудница стана  chef не можах да го поръчам на сестра ми !

# 1 233
  • гр. София
От испанския вип ли ? Joy Joy bouquet Ей голяма лудница стана  chef не можах да го поръчам на сестра ми !
Да  Joy

# 1 234
При мен на програма bake пека кекс, има и програма за ориз и спагети (Филипс).

# 1 235
  • UK
Искам да сготвя ориз със зеленчуци, но аз по-принцип не мога да готвя ориз.
Някой има ли подходяща рецепта?

# 1 236
  • София
Искам да сготвя ориз със зеленчуци, но аз по-принцип не мога да готвя ориз.
Някой има ли подходяща рецепта?
Какъв е твоят кукър?

# 1 237
  • Sofia
И в кукъра, и в тиган, и в тенджера го готвя по един и същи начин и винаги ми се получава екстра. Номерът на ориза е да го измиеш много добре със студена вода, после да го запържиш в олио докато стане прозрачен и чак тогава да сложиш водата. Така никога не ми се слепва.
Та в кукъра, на Fry, запържвам в олио лук и морков, добавям измития ориз, като се запържи хубаво добавям зеленчуците, сол, пипер и ако искаш други подправки. Като се позадушат и омекнат зеленчуците (ако са ти замразени) добавям вода и сменям на Stew. Варя докато оризът поеме почти цялата вода, после изключвам и оставям да се задуши още 10-15 мин под капак. Който обича може да сложи соев сос вместо сол.

# 1 238
  • София
И в кукъра, и в тиган, и в тенджера го готвя по един и същи начин и винаги ми се получава екстра. Номерът на ориза е да го измиеш много добре със студена вода, после да го запържиш в олио докато стане прозрачен и чак тогава да сложиш водата. Така никога не ми се слепва.
Та в кукъра, на Fry, запържвам в олио лук и морков, добавям измития ориз, като се запържи хубаво добавям зеленчуците, сол, пипер и ако искаш други подправки. Като се позадушат и омекнат зеленчуците (ако са ти замразени) добавям вода и сменям на Stew. Варя докато оризът поеме почти цялата вода, после изключвам и оставям да се задуши още 10-15 мин под капак. Който обича може да сложи соев сос вместо сол.
А под налягане?

# 1 239
  • Sofia
Ориз в тенджера под налягане????  Shocked

# 1 240
Ориз в тенджера под налягане????  Shocked
В кукър под налягане  Wink, става за 12 минути!
Запържваш на соте бутчета у лук, сипваш ориз, наглясяш налягане и време и готово! Simple Smile

# 1 241
  • Sofia
Ааааа... Даже не знам какво е кукър под налягане.  Joy

# 1 242
Ааааа... Даже не знам какво е кукър под налягане.  Joy
Онзи ден пристигна моя от Амазона, със стоманена купа, но още не е отворен....ще пиша отзиви Simple Smile

# 1 243
  • Sofia
Страх ме е мен от налягане и не ползвам. Като дете у нас гърмя тенджера под налягане, още имам кошмарни спомени как щеше да ми отнесе главата.  ooooh!

# 1 244
Страх ме е мен от налягане и не ползвам. Като дете у нас гърмя тенджера под налягане, още имам кошмарни спомени как щеше да ми отнесе главата.  ooooh!
Тези са със най голямото обезопасяване, американски,можедаготвии без:)

Общи условия

Активация на акаунт