Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 4

• 43 169
  • 399
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте, имам следното питане
Може ли хомеопатията да повлияе на хормоните на щитовидната жлеза и да ги вкара в норми- напр. при хипер функция и възли?
Категорично ДА, аз съм доказателството  Simple Smile

може ли повече информация ( какъв ти е бил проблема ) моля

# 166
  • в матрицата
Хиперфункция не щитовидната жлеза, даже една лекарка от ендокринологията искаше веднага да ме оперира. Аз наистина бях зле, постоянно потене, умора, задъхвах се. Даже и хормоните, които ми изписа друга лекарка не сам пила, теглих една на цялата медицина и ето ме - жива здрава и без хиперфункция, вече година и половина, така  че, остава само да намериш наистина добър хомеопат ( защото това се оказа по-трудното) и ще се оправиш!! Успех!!

# 167
Големият ми син е с диагноза ГРР в аутистичен спектър, в сравнително лека форма и при добро интелектуално ниво. Лекуван е до момента изключително с хомеопатия от едногодишна възраст. След прием на хомеопатично лекарство в поненция 10 М преди няколко дни, предписано от хомеопата ни  с цел повлияване на състоянието му, се появиха изблици на агресия и на силна раздразнителност, когато  е недоволен, и започна да се афектира се лесно от незначителни неща. Досега много рядко е проявявал агресия и почти не е имал подобни пристъпи, а в момента положението е неконтролируемо.
Това лечебна криза ли е, на какво се дължи според вас? Ще отмине ли бързо? Възможно ли е да не е приел правилното лекарство? В момента нямам връзка с хомеопата ни.

# 168
  • Стара Загора
Имам син на четири месеца, който лекувам с хомеопатия. След раждането и месец и половина след това ми се наложи да пия антибиотици, като ме увериха, че не е проблем да кърмя през това време. Не знаех дали това е важно за хомеопатичното лечение и не съм го споделила с хомеопата. Въпросът ми е има ли значение това, че аз съм приемала антибиотик докато съм кърмила и отразява ли се това на предписаното хомеопатично лекарство?

# 169
Имам син на четири месеца, който лекувам с хомеопатия. След раждането и месец и половина след това ми се наложи да пия антибиотици, като ме увериха, че не е проблем да кърмя през това време. Не знаех дали това е важно за хомеопатичното лечение и не съм го споделила с хомеопата. Въпросът ми е има ли значение това, че аз съм приемала антибиотик докато съм кърмила и отразява ли се това на предписаното хомеопатично лекарство?

Това е важна информация за хомеопата.

# 170
Ако кърмачето ми приема хомеопатични лекарства, аз мога ли да пия кафе и да ползвам ментова паста за зъби?

# 171
Gichka, май не.

# 172
Ако кърмачето ми приема хомеопатични лекарства, аз мога ли да пия кафе и да ползвам ментова паста за зъби?

Ако е едно слабо кафе на ден, не виждам никакъв проблем.
Аз пия хомеопатично, пия и кафе и ми действа лечението, а камо ли кърмаче, до което всичко стига преработено

# 173
Zdraveite na vsichki,
imam edin vapros : na kolko nai rano moga da lekuvam deteto si s homeopatia, zashtoto moeto zaiche e veche na 3 mesetza.
Blagodaria vi predvaritelno za otgovorite

# 174

Това е важна информация за хомеопата.
Dokolkoto znam, pone na men taka mi kazaha che po vreme na prebennost i na karmene v kraen sluchai moje da se priema amoxicilin, koito dori i toi imal vlianie varhu bebcho

# 175
Mami, daite savet molia vi, po kakvo da poznaia dali edin homeopat e dobar, namerih 3-ma, i ne moga da prezena koi e nai-podhodiashtia za nas

# 176
  • в матрицата
nelkazelka,моля те пиши на кирилица  Peace Сега за питането ти, детето може да е и на 5 дни и да почнеш лечението с хомеопатия. Как да познаеш дали един хомеопат е добър - много трудна работа, трябва да се пробва , защото един хомеопат може да е помогнал на някой, ама да не може на теб да помогне, също като при лекарите. Важно е да знаеш, че ако хомеопатичното лечение е правилно, до 24ч трябва да има някаква промяна - подобрение в състоянието на лекувания. Това е от мен, успех  Simple Smile

# 177
Простете ми въпроса, но ако не е нещо по рождение, от какво толкова може да боледува тримесечно бебенце, особено ако е кърмено Embarassed Rolling Eyes

# 178
nelkazelka, моля, пиши на кирилица  Naughty
Когато имаш да допишеш нещо и след теб никой не е публикувал отговор ползвай иконата с която можеш да редактираш вече направена публикация  Peace
Направи си труда да прочетеш малко повече за хомеопатията - това ще ти даде много отговори - готова ли си да се лекуваш по този начин, какъв хомеопат да избереш... /надявам се класически/ и ако щеш дори - ще си отговориш от каква възраст детето се лекува с хомеопатия  Wink  Детето можеш да лекуваш с хомеопатия още щом се роди.
Мече, и аз пия кафенце, но с къраменето+хомеопатията... незнам  newsm78  Но като се замисля май и аз си пийвах кафенце докато кърмех, а малкия беше на хомеопатия ... забравила съм вече.
Неспокоен сън, много ревливо бебе, колики, ако го е захранила толкова рано - проблем с коремчето...
Ама какви сме активни рано сутрин Simple Smile

# 179
Аааа, ясно. Аз още не съм се събудила Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт