Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 4

• 43 188
  • 399
  •   1
Отговори
# 195
Браво на вас.Моят температура не вдига-започва хрема и следва лаеща кашлица.Може би трябва време.А и тръгна на ясли,  макар че от октомври му се събират не повече от 2 седмици престой там. Hug

# 196
Пожелавам и на вас бързо да преборите болестта.
Сина ми вече е в първа група от септември. Яслата я изкара половината в къщи. По същия начин както описваш. Първо водниста хрема и на втория ден бронхоспазъм. Вече повече от година не е пил никакви алопатични лекарства.
Исках просто да те окуража, че хомеопатията помага в тези случаи.
 На останалите се извинявам, че обърнахме темата на лични.  Embarassed 

# 197
С хомеопата имахме уговорка да отидем 10 дни след като детето е напълно здраво. Бях сметнала че днес е 10я ден и вече си мисля да му се обадя за среща. Но през изминалия уикенд нещо го налази по рамото и го мазах с фенистил гел и му дадох Калциев глюконат. Винаги имам , понеже често му се случва да му излязат пъпки. Сега след като съм му дала някакво лекарство, има ли смисъл да ходим при хомеопата или трябва да изчакам още 10 дни?

# 198
  • в матрицата
С хомеопата имахме уговорка да отидем 10 дни след като детето е напълно здраво. Бях сметнала че днес е 10я ден и вече си мисля да му се обадя за среща. Но през изминалия уикенд нещо го налази по рамото и го мазах с фенистил гел и му дадох Калциев глюконат. Винаги имам , понеже често му се случва да му излязат пъпки. Сега след като съм му дала някакво лекарство, има ли смисъл да ходим при хомеопата или трябва да изчакам още 10 дни?

Хомеопатът ви най=добре ще отговори на въпроса, обадете му се

# 199
  • Пловдив
 santa2 Весело посрещане на Коледа и на Нова Година на всички!  Желая ви много здраве и късмет през новата 2010! Close-mas:

# 200
Весело посрещане на Рождество Христово! Бъдете здрави! Мир и светлина по Пътя! santa2

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 16:13 от бг-баба

# 201
  • в белята
Да питам и тук.........бременна съм 4ти месец и настинах жестоко.Три дни лечение с Осцилокцинум и минаха температурата,втрисането и главоболието,но все още си кашлям жестоко и кашлицата слиза на долу ,както и ми тече носа.Какво да взимам?Почнах да пия Стодал,но дали това е достатъчно,а в носа си капвам по няколко капки сребърна вода 3 пъти на ден?

# 202
  • Стара Загора
Гъбичките (млечница) може ли да се излекуват с хомеопатия?

Весели празници!

# 203
Гъбичките (млечница) може ли да се излекуват с хомеопатия?

Да!!!
Честито Рождество Христово!!!

# 204
Здравейте,
бебчето ми/4.5м/ е с хрема от 6 дни, като последните 2 се влоши доста. давах си бриония, както обикновено при такава хрема, но не се повлия особено. днес ходих на преглед при лекар който не е ХОМЕОПАТ, но се води един от добрите лекари. Тя ми каза да сменя лечението като започна да давам 2*1 осцилококцинум и 4*5 гр. беладона 9 cH. В града няма хомеопат и лечението ни всеки път протича, като се допитвам до книги, фармацевт хомеопат и интернет. детето ми не е вдигало температура от първия ден, но има обилна хрема със жилав секрет,и кашлица, може би задавен от секретите. Мислите ли че е подходящо въобще тая беладона. направо не знам вече в чудо се видях детето ми второ денонощие не може да се наспи . много се мъчи. дайте съвет

# 205
здравейте.предстои ми да взема хомеопатично лекарство.обаче започнах работа в магазин,където се мели кафе.това пречи ли на хомеопатичното лекарство?

# 206
20 гранули дневно беладона..... Rolling Eyes най-много да изкара всички симптоми на беладоната....

# 207
Ани обади си се на хомеопата.. не е трябвало да мажеш с фенистил.. нито пък да даваш КГ.. за ухапвания с отток на нас винаги ни дават апис мелифика 30.. говори с хомеопата си за това..

# 208
Аз говорих с него още в сряда. Не спомена, че не е трябвало да мажа с фенистил, но нали вече е пред свършен факт.

# 209
аз ти казвам да знаеш за в бъдеще.. пред свършен факт очевидно няма какво да ти каже.. но го питай дали трябва да се обаждаш за такъв пробелем и как да реагираш..

Общи условия

Активация на акаунт