Почитатели на Майкъл Джексън 17 - BEAT IT

• 21 164
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Добра вечер..
Благодаря ви момичета за превода.  Бравоооооооо
"There are two kinds of people in this world: Michael Jackson fans and losers." Seth Green

Michael Jackson is still the king of pop. He has not abdicated the throne, nor has he been usurped. Stephen Colbert

I don't think there's anyone who could approach Michael Jackson for sheer brilliance. Every song is perfect, every performance magnificent." Sir Cliff Richard

Не ми се сърдете, че не ги превеждам , но ако искате ще го направи. Притеснявам се че няма да намеря най - подходящите думи.

Подкрепям идеята да помогнем и съм за . В колко часа е срещата в Модерен театър.

# 631
LoveMJ  HugБЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ПРЕВОДА!!!!!!!!!!!-Много интересни разговори са водели.макар че на моменти Майкъл не го разбирам....какво точно иска?

Моля  Hug Знам, така се е получил разговора, доста често прекъсва, накъсва и става объркано, съдейки по написаното само във видеото... но ако превода не ми е достатъчно точен, по-добре да се заеме някой с по-добър английски и да го пресъздаде по-свястно. Simple Smile Просто имах повечко свободно време тази вечер... Simple Smile

# 632
Момичета,аз в събота отивам в бебешкия дом,срещу следствието,имам доста неща за носене,а все отлагам.Ако някой иска,да се чакаме пред входа.

# 633
Абе тия двамата са имали доста пикантни разговори!Много им се кефя!Ама Майк е със страхотно чувство за хумор!

# 634
Имам всичките записи с Гленда, ако някой ги иска, да каже да ги кача. Simple Smile

# 635
Имам всичките записи с Гленда, ако някой ги иска, да каже да ги кача. Simple Smile

Хей, аз бих искала... ако разбира се не пречи.  Embarassed  Hug Колекционирам си интересни неща на Майкъл. Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=OjJDq0QRnSI&feature=related

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 21:08 от LoveMJ

# 636
 Ще се радвам да се видим Hug и най-после ще се запознаем и на живо-знам,че има още момичета от Пловдив ако и други дойдат ще е супер.Ще идем на кафенце и ще може да измислим нещо,кой дом да посетим и какво да направим за децата Heart Eyes lenitta,в колко часа ще ходиш? -kati-р, хайде и ти с нас Wink Hug

# 637
Tinkerbell,ще ти кажа утре,ще видим кой ще гледа детето.Аз предварително казвам че ще съм с мъжа ми.Имам тежки торби и не мога да ги мъкна сама.Ама няма страшно,след филма и той е фен на нашия човек  Peace

# 638
Аз съм свободна...само кажете къде и в колко часа в събота? Grinning

# 639
# 640

Хей, аз бих искала... ако разбира се не пречи.  Embarassed  Hug Колекционирам си интересни неща на Майкъл. Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=OjJDq0QRnSI&feature=related

Нищо свързано с Майкъл не пречи!На всички ще ни бъде интересно.

# 641
valq61 ,много сладки дечица...обичам да гледам снимките им...радвам се че ги има на този свят,че има жива частица от Майкъл!!! Hug

# 642
Огромно Благодаря,lenitta,Love MJ!   bouquet     bouquet
Ще чакам с нетърпение другите части Laughing.Относно неясностите и прекъсванията не се притеснявайте.възможно е да са казали нещо по пикантно и умишлено да са изрязани.
             newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 21:30 от Gita

# 643
# 644
  • София
valq61 ,много сладки дечица...обичам да гледам снимките им...радвам се че ги има на този свят,че има жива частица от Майкъл!!! Hug
ето още: /не зная откога са, но явно тренират редовно - сигурно им доставя удоволствие/

ще сложа и една на тати: /вижда ми се радостен, дано да е бил и щастлив в този момент

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 22:53 от valq61

Общи условия

Активация на акаунт