® E-bay - тема 42

• 36 369
  • 770
  •   1
Отговори
# 30
С рик да стана нахална и много да ми се смеете все пак ще попитам :
когато залагате снайпер за да спечелите нещо   трябва ли компютъра да е включен или и без да е включен снайпера ще си наддаде в последните секунди .
 знам че въпроса ми е малоумен ама пусто като не разбирам  Embarassed

Гасиш компа и бегаш да спиш.  Laughing

# 31
  • В света на мечтите
С рик да стана нахална и много да ми се смеете все пак ще попитам :
когато залагате снайпер за да спечелите нещо   трябва ли компютъра да е включен или и без да е включен снайпера ще си наддаде в последните секунди .
 знам че въпроса ми е малоумен ама пусто като не разбирам  Embarassed

Не е нужно да е включен

А относно обратното броене започва да се отчита от 59 мин и 59 сек

И да се похваля с първия спечелен диспут  Mr. Green

# 32
3-4 годишните знаят ли що са мускетари и мускетарки? Grinning

# 33
  • В света на мечтите
3-4 годишните знаят ли що са мускетари и мускетарки? Grinning

Уфффффффф за съжаление знаят
Дъщеря ми е на 3 г и 2 м и е луднала направо с това филмче
Ама освен че иска мускетарката Корин иска и Миет .... ама няма да я огрее

# 34
  • Sofia
Durango, търсим еФтинки мускетарки. Sunglasses
имаше по 14 паунда в Амазона,ама като гледам в момента са доста по-скъпи
Трябва всеки ден да ги следиш

# 35
  • Варна
Ох... много смотани тези кукли бе. #2gunfire Ама явно модерни...филм има, книга има... и кукла принц има. В Аргос в момента едната розовата е намалена на 14.99 и има оферта за принца, той е еФтиничък, 4.99 ако ги вземеш комплект Laughing
Ох, не. Да си реве колко ще. Уоки токи ще и купя и това е...да си въздиша тука колкото си ще.

# 36
Принц - отпаднал продукт, до изчерпване на наличностите
 Joy

# 37
И аз имам идея да купувам надуваем батут да се джаска в къщи...Като й писне, просто го прибирам после..Толкова ли трудно му е надуването? Rolling Eyes
Нещо такова примерно?

# 38
Аз да се похваля във вторник я платих днес ме изненадаха приятно http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220511746170 вече я пробвах работи си и наистина е като нова  Rolling Eyes Първата ми покупка завърши успешно  Embarassed

# 39
На някой случвало ли му се е, като си купите нещо продавача да ви се обади по телефона?  Вчера спечелих търга му, днес ми звъни, кога съм щяла да платя  Shocked Казвам преди 5 мин. е платено, погледнете пак. То вярно, че е за 100 лири, ама ние с мъжа ми бахме така  #Crazy

# 40
  • София
Ха, шегаджия.  Laughing

# 41
yzida, имаме подобен, може би малко по-голям като гледам картинката.
Пише изрично да не се надува с компресор....първо пробвахме с ръчна помпа....ама не си е работа. )) След това извадих прахосмукачката и с нея стана номера. ))))) не е толкова трудно.
На дъщеря ми и омръзна точно за 3дена....после така си стоя месец и нещо на двора.

хрис, хахахаха, ти направо ме разби....аз мислех, че номера не се вижда от продавачите...

# 42
Да се похваля от schuh какво си спечелих.Когато имаше сриф в системата ми дадоха 10%,мъжът ми прати мейл , каза им че това било подигравка и те изпратиха още 10%
Доволна съм оважиха ми 20%. Така че бъдете по напористи за всичко.

http://www.schuh.co.uk/images/product/190375/1903757020_exlg.jpg    за мен
http://www.schuh.co.uk/images/product/330012/3300126120_exlg.jpg    за мъж ми

# 43
Знам, че е писано поне сто пъти, ама точно като ми трябва не мога да го намеря- купих нещо и трябва допълнително да приведа пари за шипинга, а продавача е нов и не може да ми изпрати нова фактура.Със send mоney в пейпал ли се правеше или бъркам?

# 44
  • София жк Бъкстон
Знам, че е писано поне сто пъти, ама точно като ми трябва не мога да го намеря- купих нещо и трябва допълнително да приведа пари за шипинга, а продавача е нов и не може да ми изпрати нова фактура.Със send mоney в пейпал ли се правеше или бъркам?
Точно така.

Общи условия

Активация на акаунт