® E-bay - тема 42

• 36 286
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
Петя аз тъкмо плащах стим мопа. Сега съм в питанка какво стана
.What's thisPayment status glossary  Date When an icon appears next to one of your transactions, it means there is more information available or a note attached. Move your cursor over the icon to learn more about the transaction. Type Name/Email Payment status Details Order status/Actions Gross
-No New Items-
My recent activity - Last 7 days (Dec 4, 2009-Dec 11, 2009)

това ми излиза в пей пал
Ами писах на продавача да ми пише  дали е получил парите. И да ми прати фактура нова ако не ги е полчуил. Ама това дете какво е сторило ще го накажа Laughing Laughing Laughing

# 661
Казва, че отдавна си мечтае да види как жена чисти у дома си.  Joy  Joy  Joy

"У дома си" или "у дома му".Че моя мечтае за второто hahaha Joy Joy

Просто иска да види работна жена, няма значение къде чисти, важното е да го прави  Wink А се интересува и от мопа, защото както се подразбира, в нас чисти той и го вълнуват новите методи и средства за хигиенизиране  hahaha

mimi_msm , от това, което си цитирала нищо не схващам, дано продавачът ти отговори.  Peace
Ако все пак продължаваш да се притесняваш, щракни в Пейпал там където е My recent activity на Payments sent и ще ти излезе табличка с последните плащания. Ако си платила, ще го пише най-отгоре в таблицата.

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 20:33 от Петя БГ

# 662
Ами аз с моя лош английски каквото разбрах е че малкото е натиснало някаква опция че ще платя чрез пощенски запис или банкера. И сега нито една фактура не ми е активна. Като дам на фактурата плащане и ми дава грешка. Съвсем се оплетох а продавача е много коректен направи ми веднага и отстъпка дано не се изложа.

# 663
  • Шумен
mimi_msm и аз си мисля, че е избрала плащане по банков път. Peace Ако е така можеш да платиш през Send Money или пак да ти изпрати фактура  мацката Peace.

# 664
  • В сърцето на ММ
Там където са спечелените в моя ибей,десен бутон и отмяташ?

# 665
Е сега ми е писала че неможе да ми изпрати наново плащане.
Dear mimimsm,

Hi, I can't send you the invoice again at this stage. You can
just send payment to my paypal Xiang_bao@hotmail.com
and link the eBay ID number to this payment. Thanks

Ако някой може да помага да ме спасява, че съвсем се оплетох.
Там където са спечелените в моя ибей,десен бутон и отмяташ?
Лошото е че ги няма вече в спечелени. Даже ги няма и за плащане. Останали са само да чакат оценки.

# 666
Е сега ми е писала че неможе да ми изпрати наново плащане.
Dear mimimsm,

Hi, I can't send you the invoice again at this stage. You can
just send payment to my paypal Xiang_bao@hotmail.com
and link the eBay ID number to this payment. Thanks

Ако някой може да помага да ме спасява, че съвсем се оплетох.
Влизаш в Пейпал акаунта си. Щракваш на Send money. Там където пише То в бялото поле пишеш нейния имейл. Отдолу пишеш общата сума заедно с пощенските. Слагаш отметката на Еbay items. Следваш линка към ибей, отваря ти се твоя акаунт в ибей и маркираш за коя стока плащаш. Пиша го по спомени, че в момента нямам нищо за плащане, за да го проиграя "на живо".

# 667
Петя мерси много. Но не виждам сега пък знака за паунди а само за евро. Намерих британски паунд но като ме пренасочи в ибея пак ми даде грешка.
Your request could not be processed at this time

Help 

We were unable to load your cart.
Go to My eBay to view your recent purchases and payments.

# 668
Тогава вместо Ebay items, маркирай Goods. Запомни номера на транзакцията и после пиши на продавачката, че си и платила и и напиши кой е номерът.

# 669
  • на пистата
Петя мерси много. Но не виждам сега пък знака за паунди а само за евро. Намерих британски паунд но като ме пренасочи в ибея пак ми даде грешка.
Your request could not be processed at this time

Help  

We were unable to load your cart.
Go to My eBay to view your recent purchases and payments.

опитай да маркираш goods вместо ибей итемс.упс петя писали дме заедно.отдолу има поле за съобщение,пусни и линка на обявата

# 670
Здравейте мацки,

имам питанка, искам да наддавам за нещо, за което продавача каза, че не ще да праща до БГ. Аз се разбрах с един приятел в Лондон да го изпратя на неговия адрес. Регистрирах си и неговия адрес в акаунта. Сега този адрес primary postage address ли да го направя за въпросния търг? Или просто след като спечеля (ако спечеля) да му дам адреса в Лондон?
Принципно съм с английски регистрационен адрес, така че поне ще мога да наддавам

# 671
Здравейте, може ли да попитам имя ли разлика между този тип доставка Standard Int'l Flat Rate Shipping и този Expedited Int'l Flat Rate Shipping. Благодаря предварително.

# 672
Благодаря ви момичета от сърце   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Мисля че най накрая успях. Всъщност не мисля ами успях. Пей пал ми прати писмо че е пратил парите на тоя имейл адрес.
Още веднъж Brrr , vi_ki ,Петя БГ , nameika-31    bouquet  bouquet

# 673
Може ли и аз да се включа в помощ на mimi с едно показно  Hug

# 674
ТрендаФила КуКуригова страхотна си и ти ей тия деца какви бели могат да направят  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт