® E-bay - тема 42

• 36 294
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
Момичета,новопазаруващи,защо не разберете,че това не е Продавалника и никой не е длъжен отчет да ви дава за кое колко плаща
Щом като сте купили дадено нещо,значи сте се съгласили с условията на продавача и ако няма фрапантни разлики нямате никакво основание да пишете на който и да било особено пък негативни фийдбеци
По този начин вредите на всички!Заядливата дребнавщина я оставете за бг магазините,защото масово вече отказват да работят с българи в Ибей!

Абсолютно подкрепям!

# 646
Абе хора какво ви става. Нали трябва да попитам как се процедира, от къде да зная къде е истината, ако не попитам. Не си хвърлям парите насам и натам, нито съм ги намерила на улицата, но смея да твърдя че нито съм заядлива, нито съм дребнава, даже точно обратното. Ще пазарувам където си искам.
Това ми е първа доставка до БГ, затова нямаше как да я подмина без да се запитам какво се случва и защо. Благодаря на отговорилите ми. Изобщо не смятам да се заяждам с продавача. Съжалявям, че всях смут в темата и всички се юрнахте да цитирате едно мнение Rolling Eyes.

# 647
  • Sofia
Абе хора какво ви става. Нали трябва да попитам как се процедира, от къде да зная къде е истината, ако не попитам. Не си хвърлям парите насам и натам, нито съм ги намерила на улицата, но смея да твърдя че нито съм заядлива, нито съм дребнава, даже точно обратното.
Това ми е първа доставка до БГ, затова нямаше как да я подмина без да се запитам какво се случва и защо. Благодаря на отговорилите ми. Изобщо не смятам да се заяждам с продавача. Съжалявям, че всях смут в темата и всички се юрнахте да цитирате едно мнение Rolling Eyes.

Не съм те визирала теб,даже не погледнах ника Peace Извинявай,ако си се обидила!
прочетох няколко поста все в този дух и затова изказах мнение,а и всеки ден общо взето някой има с такъв въпрос

# 648
Привет
Някой може ли да ми каже каква може да е причината да не мога да изпратя съобщение и да ми пише че съм изчерпала лимита си. Не съм нов потребител и не съм пратила много съобщение преди да започне да ми излиза този надпис  newsm78

# 649
  • Sofia
И тука ако четеш  МИРЕНА КРЪСТЕВИЧ от Бургас http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=24840-Постъпката ти е селска!Никой не е длъжен да ти плаща куриерите и като поръчваш нещо на чужд адрес и ти се достави си длъжна да си го заплатиш!Като ти е скъпо не поръчваш!

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 08:26 от chocha

# 650
Аз пък продължавам да мисля,че mimes трябва да иска да се спази уговорката. Това не е от случаите,в който е даден някакъв си шипинг,играеш и след като тук на клеймото се вижда,че е по-нисък - да пищиш и да издребняваш. Ясно е че щом сме играли,сме се съгласили да и платим и билетчето,и опаковката,ако щете дори и мастилото на принтера ( за случаите когато прикрепват бележки към пратката).
Но в този случай не става въпрос за това - уговорката им е да плати посочения от нея шипинг,и при разлика - продавачката връща разликата. За мен нейното е циганене(на продавачката) и действане "ако мине" - точно постъпка "ала продавалник".2 паунда - 2 паунда,защо трябва да се трае и да продължават да ни мислят за безмозъчни аборигени от третия свят Crossing Arms.Ами ако беше платила исканите за цяла пратка 36 паунда.......?Тогава? Защо се приема едната сума за маловажна,а по-голямата за - задължително важна?
Момичето искаше мнения - това е моето Peace.Не може да правиш уговорка и след това да не я спазваш.В бизнеса (та дори и Ибейски) поетия ангажимент трябва да си тежи на мястото.

Амин! Laughing

п.п.Хайде да не превръщаме това във спор - чуха се различни мнения,нека тя си прецени какво да прави.

# 651
Аз доколкото съм чела в роял мейл, proof of sending струва 1 паунд, може и по-евтино да е май 0.40 паунда ако ползват нещо електронно или за 3 наведнъж, а това им е един вид застраховка, ако пратката не пристигне и почти всички вземат такъв, така че не се вглеждайте толкова в разлика от 1-2 паунда.

# 652
  • София
Ваучерът от ebay заради техническите проблеми само един път ли може да се ползва?

# 653
Ваучерът от ebay заради техническите проблеми само един път ли може да се ползва?

За голямо съжаление-да,само един път!Преди време бях получила друг ваучер,който използвах няколко пъти-до определена дата,но този не е такъв.Пробвах да го ползвам още веднъж,но не ми даде . Peace

# 654
  • София

За голямо съжаление-да,само един път!Преди време бях получила друг ваучер,който използвах няколко пъти-до определена дата,но този не е такъв.Пробвах да го ползвам още веднъж,но не ми даде . Peace
Благодаря ти лисичката  Peace

# 655
Момичета помагайте. Преди малко извърших едно плащане но малката явно е натиснала нещо щото излязох за малко от стаята. Съответно не получих фактура от Пей Пал за плащането а получих от ибей ето това съобщение
Dear 4u-best-deal,

I will be sending payment of £40.96 via Postal Order or Banker's Draft shortly.

Thank You,

В ибей нещата ми изчезнаха и ми дава само да напиша оценка. А аз незнам дали съм ги платила и как съм ги платила  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! и какво е натиснало това дете ужас направо.

# 656
  • В сърцето на ММ
Отметни Unmark payment sent и плати наново. Peace

# 657
Извинявай за въпроса но откъде да го отметна. Никъде не го видях.А защо в ибея вече ги няма за плащане а излизат че са ми платени.

# 658
Извинявай за въпроса но откъде да го отметна. Никъде не го видях.А защо в ибея вече ги няма за плащане а излизат че са ми платени.
За да разбереш дали си платила, влез в пейпал акаунта си и виж какви транзакции са минали.

И сега един малко полустраничен въпрос да ви задам.  Mr. Green Случвало ли ви се е да заплатите за шипинг 2,60 лири, а като получите пакета да видите, че продавачът е платил 3,80 лири? Какво правите в такива случаи? Доплащате ли или потривате ръце самодоволно, радвайки се, че продавачът се е минал?  Money Не ми отговаряйте, аз си питам само така.... да се намирам на приказка Joy

П.П. Моят съпруг моли поръчалите Стийм мопа като го получат, да го поканят за демонстрация. Казва, че отдавна си мечтае да види как жена чисти у дома си.  Joy  Joy  Joy

# 659
Казва, че отдавна си мечтае да види как жена чисти у дома си.  Joy  Joy  Joy

"У дома си" или "у дома му".Че моя мечтае за второто hahaha Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт