® E-bay - тема 42

• 36 477
  • 770
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Можете ли да ми препоръчате продавачи, които предлагат оригинални четки MAC /и козметика на същата марка/? Знам, че в Ebay има много ментета, но не мога да ги различавам затова ще се радвам ако някой ми препоръча   bouquet

# 511
извинявам се предварително за глупавия въпрос, но има ли шанс това да дойде преди 25.12?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1104626 … ame=STRK:MEWAX:IT

става въпрос  за top rated seller, предполагам, че той ще е коректен...но незнам тук в бг пощи каква е ситуацията около коледа...
и ако някой има подобно нещо - моля ви за отзиви!

Всичко е божа работа, но мисля, че шансът е доста висок ! Действай бързо обаче!

Можете ли да ми препоръчате продавачи, които предлагат оригинални четки MAC /и козметика на същата марка/? Знам, че в Ebay има много ментета, но не мога да ги различавам затова ще се радвам ако някой ми препоръча   bouquet

Голяма съм фенка на тяхната марка ! Имат страхотни неща! За съжаление не мога да ти препоръчам някой! Гледай само да не е от Хонг Конг, защото вероятността да е менте е почти 100%-ова! Обаче : една приятелка си поръча комлект четки на Мак , с кожено калъфче, менте, но е супер доволна от качеството !!! Поръчах и за мои приятелки и сестра ми подарък за Коледа от същите и те са супер доволни . Продавачката обаче я изтриха от Ибей  Mr. Green , затова не мога да дам линк. Но пък за 2.50 лири ,с безплатна доставка,комлектът си заслужаваше напълно !

# 512
Оправих се! Цяли 3часа си пиша с една мома англичанка от ибей - за да видим що аджаба не мога да си влезна в акаунта, що не ми приема паролите, праща ми нови и т.н
 #2gunfire
 Но беше много търпелива и отзивчива

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 11:06 от zajka

# 513
  • София
Благодаря ти, Kölsches Mädel, за информацията.
Аз обаче искам да си купя оригинални четки....дано се намери някой, който да препоръча продавач  Grinning

# 514
Влезнах да потърся четки, но първите 3 страници са само китайски стоки ! Sad

Намерих от друг продавач тези четки, за които говорих .Ето ги, само като инфо :http://cgi.ebay.co.uk/7-PCS-New-Makeup-Brush-Cosmetic-Brushes-Se … sh=item335781523d

Някой знае ли как да си сменя паролата newsm78

My Ebay- my account -personal information- passowrds-edit!

# 515
Kölsches Mädel   и аз ти благодаря, сега ще засилвам поръчката, пък да видим....

още едно въпросче, към по -опитните:
при положение че моя Ибей акаунт си е регистриран с бг адрес - при наддаване със снайпер - той ще се включи ли? Става въпрос за продавач, който доставя в Европа, не само УК .

# 516
  • софия
.......
при положение че моя Ибей акаунт си е регистриран с бг адрес - при наддаване със снайпер - той ще се включи ли? Става въпрос за продавач, който доставя в Европа, не само УК .
Важното е да не е ограничил участието в търга само за UK residents. До къде доставя не е важно, но щом праща и извън Англия се предполага, че не е ограничил участниците.

# 517
  • Пловдив

Намерих от друг продавач тези четки, за които говорих .Ето ги, само като инфо :http://cgi.ebay.co.uk/7-PCS-New-Makeup-Brush-Cosmetic-Brushes-Se … sh=item335781523d

Изглеждат страхотно! 
Опрделено ще си купя!  Grinning

# 518
Cлънчо, до България доставката също е безплатна !  Peace Като пристигнат да се похвалиш ! Аз  бих си ги купила и за мен лично, но вече съм се снабдила с един комплект на леонардо да Винчи и няма да казвам на каква цена съм ги купила, че майка ми също отвреме навреме наднича в темата, а не искам да получи инфаркт жената  Mr. Green

# 519
извинявам се предварително за глупавия въпрос, но има ли шанс това да дойде преди 25.12?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1104626 … ame=STRK:MEWAX:IT

става въпрос  за top rated seller, предполагам, че той ще е коректен...но незнам тук в бг пощи каква е ситуацията около коледа...
и ако някой има подобно нещо - моля ви за отзиви!

Има големи шансове, защото е препоръчано и тях не ги бавят. Последното ми препоръчано през ноември дойде за 2 дни от изпращането, и то в провинцията, даже не в София.

# 520
Има и четки, които не са на МАС а качеството им не отстъпва по тяхното. ) Честно казано напоследък съм по-склонна да експериментирам, отколкото да плащам висока цена, само заради името и марката.
Аз си бях купила четки 21бр от Англия, в голям кожен калъф (май нищо не пишеше на него), отлично качество, а цената беше към 40лв.

# 521
  • София
Здравейте момичета моля за малко помощ ,преди време бяхте коментирали тези прословути фингърбордове  ooooh! ,много спешно трябва да намеря за коледен подарък рампата към тях  Tech Deck Mega Ramp се наричат моля ако някои е срещал в йбея или някъде другаде да прати линк.Благодаря предварително.

# 522

Изглеждат страхотно! 
Опрделено ще си купя!  Grinning

Определено те съветвам да не го правиш Simple Smile аз от моят злополучен опит с няколко китайски покупки + тези четки повече нищо няма да поръчам от там  Naughty

# 523
# 524
Имам пак един тъп проблем ама ако може някой да ми отг ще съм мн благодарна...та за прословутия код се отнася отидох 2 седмици след регистрациата в банката да си търся номера, но тази погледна там транзакциите и каза,че няма номер поисках аз да ми разпечата пък аз ще си го намеря като гледам от първия пост амааа гледам, гледам то изобщо го няма това от пейпал отразено, а вече си плащах от акаунта. Сега се чудя възможно ли е да са променили нещо или пак да ходя до банката  ooooh! И ако има значение картата ми е на ЦКБ  Rolling Eyes  

Общи условия

Активация на акаунт